39 graders feber!

Har pysslat lite hemme idag med eftersom Gabriel fortfarande har feber och hosta. Igår kväll hade han 39 graders feber, plutten! Hoppas bara inte Greta blir sjuk, hon är ju så liten än! Just nu sover hon skönt i sin lilla vagga och Gabriel tittar på Scooby Doo. I vanliga fall har vi som regel hemma att han inte får se film på vardagar. Men när han är sjuk är det ok, och det vet han. Kan ju vara skönt att bara få mysa vid teven en stund och ta det lugnt.
När det gäller tv-tittandet har vi sagt att det är vissa kanaler som är ok och helst bara kvällstid efter dagis. Det är ju faktiskt sjukt vad mycket skit dom visar på vissa barnkanaler!! Så här hemma gömmer vi tv-dosan:), annars sitter det en liten Gabriel och zappar mellan kanalerna och kan titta på vad som helst. Och eftersom teven är nere så har man inte så bra koll vad som är på, därav lägger vi beslag på dosan:) Ska alldeles strax äta lite sen lunch, och lite senare kommer svärmor hit med lite saker jag behöver ha hemhandlat från affären. Fredde är i sthlm tills imorgon så därför handlar hon åt oss. Tur man har hjälp när det behövs:-)

Förresten fick sms tidigare om att alla grejer från lekmer.se har kommit!! Är jättenyfiken på alla saker, men jag får nog hålla ut tills imorgon när Fredde är hemma igen så jag kan åka och hämta paketen:) Gabriels skor har också kommit, ska bli riktigt roligt att se allting. Måste verkligen säga att lekmer.se har snabb leverans. Jag beställde ju i förrgår kväll och sakerna är redan här! Har ni kollat in sidan än?! Ni kanske t.o.m köpt något därifrån?! Skriv gärna och berätta:-)

Ha en fortsatt skön dag!

/Frida

P.S Visar en bild här nedan på våran dörrskylt som nu är komplett med alla namn:-)


Kommentarer
Postat av: Jessica

Åååh vilken snygg!!



Hoppas lilla prinsen blir bättre snart och att sessan klarar sig utan smitta!



Pöss

2009-12-02 @ 14:53:26
URL: http://agni.blogg.se/
Postat av: Jessica Bergander

Vilken superfin dörrkrans, var har du hittat den el är den hemgjord?



Vad tråkigt att Gabriel är sjuk, hoppas han kryar på sig snabbt!

Kram J

2009-12-02 @ 15:40:54
Postat av: Josefin

åå vilken fin dörrkrans Frida, den var verkligen superfin! Synd att man inte bor närmare Västerås;)



Stackars Gabriel som är sjuk:/ hoppas att han piggnar på sig snart och att ni andra klarar er från sjukdom! Sköt om er, Stor Kram från oss

2009-12-03 @ 11:21:57
URL: http://josefinemillberg.blogg.se/
Postat av: Linda

Det var en otroligt fin dörrskylt!!! :)

2011-09-19 @ 22:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0