Tid är inget man bara får...den tar man sig!

Så nu var jag bara tvungen att ta mig tid hit igen....

Det är ständigt fullsmetade dagar härhemma! Gabriel har ju börjat ettan som ni vet och med det kommer både läxor & fotbollsträningar och föräldramöten. Sen fortsätter jag naturligtvis att jobba på med Forever så mycket jag bara hinner på sidan av, plus att jag from oktober börjar jobba i Freddes firma igen och ska på någe vis hålla ordning på ekonomin är det tänkt:D. Så redan nu är det en hel del att fixa och sätta sig in i, som ni kanske förstår. Håller just nu på med att kolla upp vilket löne- och bokföringsprogram jag ska ha. Och som grädde på moset är Greta sjuk, 39,2 i feber, stackarn. Helt övertygad om att det är för Gabriel börjat skolan igen! Hon har inte varit sjuk på hela sommaren. Så det är klart det är skolbaciller som härjar! Vi andra är friska, mår bra, och har fullt upp. Precis som det ska vara antar jag:).

Lite förberedelser har också gjorts i klädväg inför Gretas inskolning i slutet av september också. Overall, vinterkängor, softshelljacka, överdragsbyxor och tillbehör har införskaffats. Likaså ny overall + vinterkängor till Gabriel. I år var jag ute i god tid:).

Förutom alla vardagsbestyr i veckan som varit, har vi fått äran att medverka vid lille Elvis dop i lördags:). Jessica & Daniel bjöd på en massa gott och dom var så fina hela familjen!! Tack för att vi fick komma på lillemans stora dag♥!
I lördags fyllde Fredde år också! Han är nu hela 28 år ung:). Grattis älskling♥. Men eftersom vi då var på dop, så firar vi honom nu på fredag istället är det tänkt. Smörgåstårta, dryck och fruktsallad med glass får det bli:). Några gäster kommer även stanna över natten, trevligt!

Men sen är det då dags för dop nr två dagen efter:O. Nu är det lille Algots tur:). Det ser vi fram emot! Sen är det väl lugnt resten av den dagen, få jag hoppas;). Söndag är redan fylld av bla två möten. Det ena med svärmor som kommer hem hit för att gå igenom olika punkter med oss/mig inför mitt ekonomiansvar i firman. Det kan behövas! Det är mycket att tänka på kan jag lova. Det andra mötet är lite speciellt:). Vi har nämligen fått en köpare på vårt hus:O! Härligt va:). Nu slipper vi allt va visningar och mäklare heter! Så för att ge varandra lite garantier ska vi skriva ett avtal sinsemellan, eftersom vi inte kommer kunna flytta ut förrens till sommaren är det tänkt. Var kosan styr håller jag för mig själv ett tag till.....he, he!! Jag kan iaf avslöja att det blir antagligen alt. nr två som jag skrivit om tidigare:).

Nej, nu tillbaka till dagens sysslor.....Ha det gott!

Kramar från oss♥



 När mamma inte har 100 koll, händer det grejer härhemma:)



I fredags var vi på invigning på Gretas dagis, Våga Vilja. Det blev färdigbyggt
i augusti, alldeles bredvid Gabriels skola. Gissa om hon trivdes??!!



Gunga är grejen!



Fina familjen & stolta faddrar:). Lilla Vilda försvann ur bild:O



Dopbrudar!



Hela fina familjen samlad♥



Gabriel redo för kyla....



Likaså Greta:)



Softshelljacka + byxa. Tror vi har det mesta nu:)



Till sist en liten bild på dagens sjukling♥


P.s En mycket inspirerande människa med många kloka ord är Maria Grins,
som också jobbar med tillväxten och coaching i Forever.
Jag har träffat henne i jobbet ett par, tre gånger och hon är grym:)
Kolla in hennes blogg nedan och läs, den får en att tänka till i många avseenden!!

http://www.succecoach.se/lat-eller-omotiverad


Nu så.....

Här kommer en uppdatering! Vad har hänt sista dagarna då??? Jo, en hel del faktiskt. Älgsafari med barnen, mamma har firats på födelsedagen, succèdag i Stockholm med Forever, fotbollsmatcher och träningar, skolstart och sist men inte minst jultidningsförsäljning på hög nivå för Gabriel:-). Ja, dagarna är fyllda! Och det är faktiskt ganska skönt att komma tillbaka till vardag och rutiner igen. Det enda jobbiga är att man måste ställa klockan på mornarna igen, morgontrött är bara förnamnet!

Men imorgon är det fredag och helg igen. Skönt. Vi blir dessutom barnfria härhemma till lördag. Det behövs, och vi är det i princip aldrig! Enda gångerna är väl vid speciella tillfällen, då det är meningslöst för barnen att vara med. Så vi har lääääänge sagt till varandra att vi borde ta en kväll hemma bara för oss själva, mysa och äta gott, se lite på tv och krypa ner i sängen tillsammans för att sen få vakna på egen hand:). Det ska bli sååååå skönt! Det är vi värda, min man och jag♥. Lite egentid. Det är viktigt att vårda relationen emellanåt. Det är något vi måste bli bättre på. Så imorgon är väl ett steg i rätt riktning iaf:)

Jag önskar er en skön helg & hoppas ni mår bra!!

Här kommer lite bilder.....



 Älgsafari i Morgongåva


  
På släp efter traktor, tog vi oss in till älgarna. Spända av förväntan...



Från alla håll och kanter ur skogen kom dom fram! Närgånget blev bara förnamnet:)



Vi fick tom äran att klappa skogens konung!



Sååå himla coolt! Vilka mäktiga djur.




Lilla mamma (mitten) har firats på 58 års dagen.
Grattis mamma♥!



I söndags for jag till Sthlm & Forevers succèdag! Jättekul liten tripp:)



Stolt första klassare! Min stora kille♥










Öland i bilder...

Hörrni, jag hann aldrig med någon uppdatering igår.....Men nu kommer en iaf!
Vi har haft underbara lata dagar vid stranden (ja, så lata dom kan bli med tre barn förstås). Och vi valde verkligen rätt vecka att åka på. Vi tänkte ju nämligen åka veckan innan, men jag höll hela tiden koll på vädret hemifrån. Och då det såg bättre ut en vecka senare så fick de bli så! Och det gjorde vi rätt i, för vädret har verkligen varit kanon hela veckan!! Så nu är vi bruna & fina allihopa:).

Vi har alltså bara njutit och tagit dagarna som dom kommit. Barnen har käkat den ena glassen efter den andra och vi har haft picknick varje dag på stranden. Härligt! Greta, (som numera är klassad som världens största badkruka:-D) badade inte EN ENDA gång!! Hon skrek som en stucken gris när vågorna nuddade dom små bruna tårna, ha, ha, ha!!! Ni skulle ha sett henne! Jag ångrar mig att jag inte filmade det så ni hade fått se. Men jag har iaf en skön bild som bevis:). På ett sätt var det faktiskt rätt skönt, då jag slapp vara som en "hök" på henne vid vattnet och att hon faktiskt höll sig till oss. Det hör inte till vanligheten annars, då är det jaga som gäller! 
Så en hink med vatten och en spade under parasollet var Gretas refräng i år:). Undrar hur de blir med det till nästa år:P??

En annan grej som varit riktigt kul är Gretas stora förälskelse i hästar:). Hon har från att bilen börjat rulla och tills vi stannat fullständigt skrikit HÄÄÄÄÄSSSS mammma, HÄÄÄÄÄÄSSSEEEERRRNEEE! Mitt älskade charmtroll. Hoppas nu denna förälskelse håller i sig framöver också, då lär ju pappan smälta och Greta få en ponny = mammans dröm går i uppfyllelse:-D.

Vi tog med Gretas & Gabriels kusin Julia också, just för Gabriels skull. Så han skulle ha någon att leka med om dagarna:). Det var kanon. Dom har haft jätteroligt & mindre roligt emellanåt tillsammans;P. Precis som det ska va med barn:).

Mina två favoritstränder på Öland är iaf Böda sand och stranden vid raukarna. Det är så vackert där! Känns precis som man är i utlandet:). Jag saknar det redan! Men, men. Man måste ju tillbaka till vardagen nån gång igen...

Så idag händer inget speciellt , lite plock och röj härhemma, tvätt som skall vikas och några ärenden uträttas m.m. Och i em åker jag sen till salongen igen och pysslar om mina naglar/händer:). Får se vad de blir denna gång? Vågar jag mig på något nytt eller är jag en fegis;P? Vi får se.

Btw så firade jag och älsklingen 3-årig bröllopsdag igår♥! Guuu, va tiden går fort!! Tre år som gifta & tio år som par!! Var tog dom åren vägen??? Jag blev iaf glatt överraskad med underbara blommor vid dörren härhemma:). Och eftersom Fredde är i Sthlm och jobbar så blir det ju svårt att fira tillsammans. Men vi har spikat att fira lite lätt längre fram, de behöver vi:)

Sist men definitivt inte minst, så vill jag avsluta med ett jättegrattis till min kära vän Sandra som förra lördagen äntligen blivit fru♥! Grattis till dig & er!! Ni är så fina ihop!!


Här kommer lite bilder som lovat.....






Hamnen i Byxelkrok






Kusin Alexandra & mamma steker på beachen!









Kaffepause efter vägen...






Ett hopp för sommaren!



Hääässssseeeerrrneeeee!






Glaaaassssccchhh!



Lådbilslandet var det bästa tyckte Gabriel!










Raukarna♥



Årets badkruka:-D





















Bestämda steg på väg...


Hemma!

Borta bra men hemma bäst ♥....
Imorgon ska jag försöka hinna med en uppdatering med bilder här:)

Kram från oss!!


RSS 2.0