Västerås nästa...

Vi packar väskan (jag & barnen) och tar en sväng till bästa Jessica & Co i V-ås! Där väntar övernattning och Busborgen:-D. Måste ju hitta på något extra roligt med barnen såhär på sportlovet! Hoppas ni har det bra....jag kanske hinner med nåt litet inlägg senare idag?

Kramisar från oss♥.


Fredag med koriander, tonfisk, lime & chili...

Vill bara passa på att önska er en skön fredag och hoppas ni har det bra! Härhemma sitter vi i tv-soffan och har precis avnjutit en underbart god thaisallad med koriander, tonfisk, lime & chili bland annat...mums!

Imorgon väntar en en dag full av kalas, men jag hoppas jag finner tid hit ändå:-)
Om jag inte skulle göra det så önskar jag er en fortsatt skön helg!

Kramar från oss♥


Zumba!!



Idag premiärtestade jag den ena Zumba DVD:n härhemma och trots att det bara var ett nybörjarpass på ynka 20 min. så värkte det på bra i magen! Skitkul var det också, jag längtar redan till nästa tillfälle då jag får svänga på höfterna till brasilianska rytmer i vardagsrummet:-D. Det här i kombo med crossen är nog en utmärkt mix av träning mina vänner. Så har ni funderingar på att testa Zumba, säger jag bara DO IT!! Det är skitkul!


Lilla julafton! (uppdaterad m. bilder)

Puh! Vi klarade oss här "på landet" och fick behålla vattnet i kranen igår/idag. Skönt. Det är ju trots allt en del bök att vara utan vatten när man har småbarn. Så de tackar vi för!

Men nu till något roligare....som Blingo kläderna:-). Dom anlände idag i brevlådan, plus ett litet impulsköp till Greta från strössel och mitt Zumba paket från TV shop. Jovisst, alltihopa kom så det blev rena julafton härhemma:-). Gabriel vart så glad, och så snygg han blev i kläderna då! En blivande modell kanske, vem vet?

Vi spenderade sen em hos morfar där det blev både modevisning, piroger & munkar. Gabriel tröck i sig hela TVÅ!! Jag unnade mig iaf en halv;-). Men det var jag väl värd eftersom jag svettades 30 min. idag igen på crossen. Älskade maskin, du passar sååå bra i mitt liv just nu=).


Kram från oss!



 
Gabriel i jeans, t-shirts & mössor från Blingo!


 
Lillasyster fick en turkos fin klänning med två par randiga tights från Blingo. Från Strössel blev det
ett par nya bodysar i snygga färger med roliga tryck & tre par nya halksockor.



Var tvungen att fota Greta med idag;-). Klänningen är dock lite stor
i halsen, men jag behåller den nog ändå eftersom att jag nyss fick veta att den inte finns i mindre strl!
Får tvätta och torktumla den så blir den nog lite mindre...


 







Katastrof!


Vattenfyllda gator!


Avesta läcker vatten! En vattenläcka från vattentornet sägs det, många hushåll är just nu helt utan vatten och i vissa fall har även vattnet börjat ta sig in i källarna hos folk!

Härhemma rinner vattnet på i kranen som vanligt, men för säkerhets skull så har jag tappat upp en massa vatten i stora kastruller:-). Nu är bara den stora frågan: Kommer vi också bli utan vatten el. klarar vi oss?!

Jag sover på saken så blir jag varse imorgon...
Natti, natti på er!


Ladda batterierna...


Gabriel med gula strumpor:-)


Vi är hemma igen sen ett par timmar från Gabriels fotbollsträning. Kvällsmat, duschningar & nattande av barn är avklarat! Så nu råder det lite ensamtid här på berget för mig själv då mannen är borta i Sthlm.
Tyst och skönt är det såhär på kvällen, och det behövs efter intensiva timmar på dagarna. Man behöver ladda om batterierna inför en ny dag imorgon med samma tempo:-). Men idag får crosstrainern vila:-D, tycker det är lagom att köra ett pass varannan dag så man inte tröttnar om det blir för mycket!

Greta fortsätter dock med sina påhitt lite då och då:-S. Jo, jag har att göra med den lilla, tur Gabriel är stor och duktig! Älskade hjärtan, ni är mitt allt♥!


 

Nej, nu ska mamman i familjen ta sig en varm dusch, sen blir det lite slapptid vid televisionen:-).
Kram från oss♥

P.s Filmen vi såg igår var skitbra!! Den kan jag starkt rekomendera.
Usch ja! Tänk vad som finns under ytan i vissa vatten:-S....


Träning, bus, op & filmtajm...


Ajabaja Greta!



God kväll på er!

Har inget speciellt att dela med mig av idag heller, det är liksom vardag igen:-). Men det har ialla fall hunnits med ett 30 min. pass på crosstrainern idag igen och denna gång visade den en förbränning av 214 kalorier, härligt! Sen får man väl naturligtvis inte tro att beräkningarna är helt 100%. Men ett litet riktmärke är det nog ialla fall. Det känns riktigt bra att få flåsa på den där lilla stunden och efteråt är det sååå skönt! Idag tex passade jag på strax innan lunch när Greta sov ute i vagnen. Jag hann sen precis duscha och förbereda lunchen, perfekt timing:-). Jo, de känns verkligen som en riktigt, riktigt bra investering för mig eftersom det är så svårt att hinna med gymmet. Men sen kommer jag naturligtvis ta tillfället i akt när det passar mig att ta mig dit nån gång ibland ändå. 

Greta visade häromdagen upp sina färdigheter i stegklättring:-O! Jojo minsann, högst däruppe på brorsans rum kom jag på henne. Och jag kan lova att hon var lycklig:-D. Jo, duktig är hon på att hitta på grejer och hon gör mig rejält svettig emellanåt. Busfia!

Dagarna rinner iväg och det drar ihop sig inför kommande op! Nästa torsdag åker vi:-). Och nervositeten kommer och går. Ena sekunden är jag lugn som en filbunke och nästa så pirrar det lite extra i magen! Jag vill bara att det ska bli bra och som jag tänkt mig när det är klart. Och med det menar jag såklart storleken på dom, utseendet blir ju som det blir. Visst kan man ju ha sina önskningar om hur man vill att de ska se ut, men man ska ju absolut inte ha för höga förväntningar på att det blir exakt som man tänkt sig. Och det har jag inte. Nej, det är det där med storleken som ger mig gråa hår:-). Jag hoppas jag kommer känna mig säker efter konsultationen bara....


Nej, nu blir det filmtajm med älsklingen!
Kramisar från oss♥







50 års kalas...

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra helg allihopa. Själva har vi som vanligt haft fullt upp med både fredagsmys, 50-års kalas i Västerås och en fixardag idag med tvättning/röjning härhemma inför kommande vecka:-). Minst sagt en blandad kompott. Så vi har haft en riktigt skön helg tillsammans. Men eftersom jag inte har så mycket mer att förtälja idag så bjussar jag i vanlig ordning på lite bilder från gårdagen och min kära "mosters" 50 års fest! Vi hade det riktigt, riktigt trevligt och maten var underbaaaart god!

Men innan jag rundar av helt så har jag väl förresten glömt att nämna att premiärpassen på crosstrainern är avklarade härhemma?!. Jovisst:-), första passet gick av stapeln redan i fredags. =45 min. pass och med en förbränning av 290 kalorier. Igår ett 30 min. pass och med en förbränning av 200 kalorier! Inte illa pinkat va?! Jag har en känsla av att detta kommer gå som smort, nu kan jag ju liksom när som helst träna när det passar mig. Toppen! Kan inte bli bättre:-).....Nä, bilder va det.

Kramar från oss♥

 


Olika kallskuret, vinäger potatissallad & en massa exotiska frukter!



"Moster" Charina 50 år!



Pappa & Greta♥.



Vår stora lilla tjej!




Min kusin Chrille, mamma & jag.



En trött liten Greta somnade utan problem i sin vagn:-).



Jag & barnens kusin Emma.



Gabriel och kusinerna Emma & Victoria.



Paket är ett måste när man fyller 50! Och Fredde hade med sig en
heeeel låda med både muggar, t-shirts & en väska:-D.




Mamma har gjort det igen! Hon har målat en underbar ängel i finaste
pärlemor. Dom är bedårande vackra! Kommer ni ihåg min som jag fick?
Från oss andra blev det en kommande spakväll med mat & tilltugg i gåva.
Alltid roligt med upplevelsepresenter:-).







 




Blingo visning & checkar!


Hej på er!

Äntligen fredag:-))

Vi hade Blingovisningen igår kväll härhemma. Jättetrevligt! Och vilka fina kläder sen då. Kvaliten var underbar och likaså färgerna! Så nu blev jag ytterliggare ett x antal hundralappar fattigare igen:-O. Men, men...
Ser verkligen fram emot när kläderna kommer vilket bör bli om en vecka ungefär:-). OchGabriel blev den stora vinnaren i familjen av gårdagens inköp eftersom det fanns mest grejer jag gillade åt honom. Men Greta får några jättefina plagg hon med:-). Kan fota allt när jag fått dom sen så ni får se.

Och på tal om shopping, visste ni att man faktiskt kan TJÄNA pengar på att just shoppa också?! Jag har nämligen lyckats med det ialla fall och säkert nån av er med! Visst är jag duktig:-D?? Här nedan ser ni hur, mohahahaha, ha, ha!!!:







Gabriel & Michaela förbereder inför kvällens visning



Finfina färger på kollektionen!



Cicci, Jag & Michaela



Malin, Annika & Jessica kom oxå:-)


Tack tjejer, det var så trevligt!


Till sist vill jag bara önska er en härlig fredag, kramisar från oss♥


HälsoShopping!

            



En dvd samling med Zumba dans från TV-shop, en skip sport CT500 och en vitaminkur till håret i kapselform. Det är mina senaste hälsoinköp:-).

Zumba-samlingen är perfekt om man vill kunna träna hemma i vardagsrummet när man inte kommer iväg till gymmet. Det kommer nog passa mig perfekt! Härliga rytmer  och hög musik samtidigt som man dansar bort kalorier:-). Hoppas det blir en grej "man håller i också. Ni hittar samlingen på: www.tvshop.se.

Crosstrainern fyndade jag på Blocket i grannstaden, ska hämta hem den nu ikväll till ett pris av 2300 kr, nypris 3800 kr! Knappt använd och platsbrist gör att den får flytta hem till mig istället:-). Här råder ialla fall ingen platsbrist och jag hoppas verkligen inte den kommer bli dammig härhemma, eller rättare sagt, det SKA DEN INTE!

Här är dess funktioner:

En robust crosstrainer i snygg design med 24 olika datorstyrda träningsprogram. Högtalare för MP3.

Stort svänghjul för jämn gång och 16 motståndsnivåer.

Datorn visar tid, distans, kaloriförbrukning, puls, återhämtning, rpm, bodyfatscan funktion, temperatur, datum och tid. Bakgrundsbelysning.
Tekniska specifikationer
Användarvikt: Max 120kg
Display: Visar tid, distans, kaloriförbrukning, puls, återhämtning, rpm, bodyfatscan funktion, temperatur, datum och tid.
Motstånd: Elektromagnetiskt trampmotstånd
Mått: Längd 160cm, Bredd 82cm, Höjd 163cm, Vikt 42kg
Program: 24 st
Svänghjul: 8kg, 270mm i diameter
Övrigt: Handpulsmätning på styret. Transporthjul. Träningsråd medföljer.

Och slutligen, reklamnörd som jag är och går på det mesta inom skönhet så klickade jag hem en dunderkur för håret. Priorin mina vänner! Ska tydligen göra underverk för håret. Ja, va tusan man måste ju testa om man ska få reda på om det funkar, he, he!! Det kan ju inte bli sämre ialla fall:-). Ni hittar kuren på: www.vitaminvaruhuset.se

Nej, nu ska Gabriel i säng sen kommer mormor och passar huset medans jag åker och hämtar hem min crosstrainer:-D.

Ha en skön kväll, kramar från oss♥

Godkänt...


 Godkänt!

Igår åkte hårfärgen i från SYOSS och resultatet blev godkänt. Inge bättre än jag förväntat mig, men heller inte sämre. Och för ynka 69 kr för en förpackning så kan man ju inte klaga! Och eftersom jag är väldigt mörk i mig själv i håret gör det att det är extra svårt att just färga håret ljusare.
Men som sagt helt klart godkänt får den av mig:).

Jag har kikat runt lite bland olika crosstrainers på nätet sen igår och jag har hittat en som är intressant för mig i mitt tycke och som har både den ena och andra finessen:-). Får se om det blir ett köp av redan under dagen?!  Sen har det även klickats hem ett par andra grejer som går i träningens/skönhetens tecken. Jag borde ha dessa grejer innan veckans slut. Lägger upp lite bilder på allt ikväll tänkte jag....

Hoppas ni får en bra dag, kramar i massor♥


Ensam mamma söker...tid!





Hej å hå!

Lämna barn i skolan, röja lite hemma, äta/mata lunch, hämta barn i skolan igen, hem igen, laga middag, servera & mata barn, packa fotbollsväskan och så iväg på premiär-fotbollsträningen med Gabriel i en timme (Greta hänger med som vanligt), sen handla det nödvändigaste efter träningen, hem igen, på med pyjamas på Greta och i med en flaska välling, borsta små tänder och så i säng med minstingen, fram med kvällsmat till stora killen, två och en halv smörgås + en banan senare borstas även dom tänderna och stora killen ligger i sängen med!

Puh....nu sover båda ialla fall och jag gör mig väl förtjänt av lite sen middag i lugn och ro. Nudlar med tonfisk fick de bli:). Riktigt exotiskt, ha, ha!!

Men herregud, såna här dagar är det bara att glömma allt vad träning heter! Det är bara så kööööört....
Sen är det väl inte alltid det är såna här hektiska dagar heller..... Nej, det som är svårast är väl att få tid till sig själv när man är "ensam mamma" hemma jämt med två barn. Och visst skulle jag väl kunna pallra mig ner i vårt lilla gym härhemma, men jag har såååå svårt att finna motivation till den sortens träning! Jag har aldrig gillat att gymma, usch, fy och blääää! Nej, jag är mer en "pass-människa" och jag känner att jag behöver komma ut och bort från det här huset ibland. Dessutom behöver jag en halvt galen tränare som skriker på mig att kämpa på:-D.

Nej hörrni, här kommer minsann ingen pappa hem mån-fre kl 17 som de flesta andra. Och det suger emellanåt kan jag säga! Men, men jag ska absolut inte klaga....jag önskar bara att jag kunde få komma iväg lite. Ett par tre gånger/vecka och skaka på fläsket skulle inte va helt fel:-D. Är det för mycket begärt?!

Har NI några tips att ge? Kanske finns där någon av er som har liknande situation? Tipsa mig gärna om, i såna fall hur ni gör.

Nej, undrar om man ska satsa på att inhandla en crosstrainer för lite hemmaträning framöver?!.....Kanske skulle va nåt:-) Ska ta en liten kik på Blocket.....Wish me luck!

God kväll på er & kramisar från oss♥

Det viktigaste för mig...


♥KÄRLEK♥

 

 
♥DET BÄSTA JAG HAR♥



Jag har så otroligt mycket att vara tacksam över i mitt liv!
Jag är lyckligt gift med en underbar man, jag har fått två underbara barn, en son & en dotter, vi har skapat ett underbart hem tillsammans, vi är alla friska och mår bra, vi har tak över huvudet och vi har mat att stoppa i våra magar:-). Vad mer kan man begära?! De här sakerna försöker jag dagligen tänka på. Vilket rikt liv jag har, och jag är evigt tacksam för ALLT!

Och för att visa lite extra uppskattning en dag som denna till mina älskade så tänkte jag överraska med lite tacos till kvällen, lite extra mys sådär på en måndag:-). Värre behöver det inte vara. Det viktigaste är att vi har varandra♥. Tack gode Gud för allt jag har i mitt liv!



Jag önskar er allihopa en underbar alla ♥ dag!
Kramar från oss!



 


Drömmars betydelse?




Morrn, morrn  på er!

Jag drömmer väldigt, väldigt sällan(ialla fall så kommer jag inte ihåg drömmarna)....men inatt gjorde jag det. Och det var en minst sagt konstig dröm! Om döda människor:-O. Den handlade ialla fall om att jag och familjen var hemma hos någon, (vet inte riktigt var eftersom hemmet där vi var inte var hos någon jag känner). Men alla som var där var nära familjemedlemmar och personer som är nära familjen. jag kommer ihåg allt i drömmen och den var väldigt detaljrik.

Själva handlingen i drömmen var att jag gick runt och fotade/filmade alla som var där. Inget konstigt med det. MEN, när jag sen gick tillbaka i kameran bland bilderna så fanns där personer i bakgrunden som ingen känner igen, alltså personer jag aldrig sett! Både gamla och lite yngre personer. En kvinna var gammal och med stramt grått hår i en knut och ur hennes mun kom det såndär otäck "kylig" luft ni vet?! En annan man hade rödrutig skjorta med jeans. Jo, de va många detaljer som sagt.

På en bild hade jag fotat en person bland oss (kommer inte riktigt ihåg vem jag fotade) men personen satt ialla fall på sängkanten och bakom den personen stod den här mannen igen med rutig skjorta och stirrade
in i bilden! Jag började då naturligtvis fatta i drömmen att det var döda personer som uppenbarade sig på bilderna och bland filmklippen:-O.

Ha, ha, ha!!! Låter kanske som jag sett för mycket på film va:-D. Men faktum är att jag aldrig kollar på såna filmer. Åtminstone var det år och dar sedan jag gjorde det.

Hmm, undrar bara OM drömmer ibland försöker tala om något för oss, eller är det bara drömmar som är utan betydelse?! Vad tror ni? Tror ni man kan tyda drömmar och vad skulle då denna dröm vilja tala om för mig?!
Finns det någon av er som läser bloggen som kanske vet något om sånthär?! Skriv gärna till mig i såna fall, det är ju både spännande och intressant:-).

Nej, nu ska facet och kläderna på sen drar jag till kyrkan i vanlig ordning och efter det blir det kalas för Fredriks farfar, 82 år! Hipp, hipp, hurra, hurra för Lennart idag!

Kramar från oss♥


 

 


Underbart!


Underbart väder, underbara sol!

Ja, även fast det föll en hel del snö här igår så är det genast bortglömt en dag som denna:-). Vilket härligt väder!
Grabbarna är på Gabriels dans, Greta sover ute i solen och jag passar på att greja lite inne när tid finns....

Hoppas ni får en härlig dag, kramar från oss♥

 


Vi önskar er en härlig fredag!


Inte det lättaste att fota oss själva med
mobilen, men de får duga:-O.


Jag & Greta passar på redan nu att önska er en underbar fredag!
Vi väntar besök aldeles strax härhemma av en väninna och hennes två barn.
Kaffe latte & smörgåsar får det bli som tilltugg:-D.

Hoppas ni alla mår bra, kramar från oss♥

P.s Tyget är nu beställt till vagnen, därav behöver ni inte rösta mer på dom. Och stort tack till alla er som hjälpte till med er röst! Jag räknade ihop era röster och det blev tyg nr 1 som vann och som ni gillade mest:-).
Jag gick på min första känsla, den jag gillade sådär på en gång! Men jag tänker inte avslöja än vilken av dom det blev. Ni får se resultatet sen på vagnen tänkte jag:-D.


Förberedda!

Hej bloggen!



Nu är vi förberedda för både vårregn och fotbollssäsong härhemma=). Jag klickade nämligen hem dessa grejer igår:






Regnoverall med fleecefodrad insida + vantar från ellos.se







Fotbollsskor från sportamore.se



Tygställning ligger till som så att just nu är det tyg nr 1 som leder! Fortsätt gärna rösta på lite till, men jag tror jag bestämt mig redan:-). För man ska väl gå på den första känslan man har?

Hoppas ni får en bra dag i all snö *suck*
Kram från oss♥


Nu får ni hjälpa mig lite...!

Hej på er igen!

Jag har under dagen roat mig med att googla runt lite på Bugaboo tillbehör, och då speciellt på olika färger till suffletten och sittdelen som man lätt kan byta ut och variera om man vill. Och det finns ju en hel del härliga färger att välja på från Bugaboos eget märke.
Men vad jag inte visste om, (som jag av en slump snubblade in på) är en bloggtjej som kallas Mamma på vift:-). Har ni hört talas om henne?! Jag tycker mig kanske känna igen hennes bloggnamn men INTE att hon på egen hand syr upp bla suffletter/sittdelstyger till Bugaboo!! Fantastiskt:-D. 
För vilken värld av tyger och färger öppnar sig inte då eftersom du kan handla dina egna personliga tyger och sedan skicka det till henne så syr hon upp grejerna i det valda tyget åt dig. Förbaskat rolig idè! Och vad kul att ha en outlook på vagnen som INGEN annan har!.....Bugaboo är verkligen möjligheternas vagn, shit va kul:-D.

Så nu kommer vi till problemet mina vänner=). Och det är att jag naturligtvis inte kan bestämma mig för vilket tyg jag ska välja för att sen skicka det till henne?! Och här kommer ni in i bilden:-D.
Så har ni lust att hjälpa mig genom att rösta på ert favvo-tyg nedan så är jag tacksam! Och så kanske jag blir lite klokare på det här tillsist och kan bestämma mig nångång:-D.

Dom nominerade är:


TYG NR 1:




TYG NR 2:




TYG NR 3:




TYG NR 4:




Kramar från oss♥


SYOSS hårfärg...


Mitt framtida test...


God kväll i stugan!

Inga intresserade av Blingo barnkläder som det verkar?!.....Va synd:-(. Äh, jag ger er lite betänketid till så kanske ni vågar komma ändå! Vårkollektionen ser jättefin ut så då missar ni något om ni inte kommer;-).

Från det ena till det andra....Jag var och handlade lite tidigare på Willys idag med barnen och fick syn på ett för mig nytt hårfärgningspaket från SYOSS. Nyfiken som jag är så måste jag väl testa märket. Shampoo, balsam & hårspray därifrån har jag redan testat och det är helt ok grejer. Men just deras hårfärger har jag ingen erfarenhet av. Har ni?! Och i såna fall vad tyckte ni?! Skriv gärna och berätta....Så jag vet om jag ska våga testa färgen eller inte, hi, hi!! Det lär väl i och för sig inte bli någon jättekatastrof ändå om jag testar färgen, eftersom jag bara färgar rötterna varje gång. Jag låter alltid längderna "vila". Men eftersom blekning inte är något alternativ för mig och mitt hår, (det sliter alldeles för mycket) så får det bli färg. Sen gillar jag inte när det blir "barbie-vitt" heller för den delen som blekningar ofta blir, huvva!! Nåväl, jag testar väl nån dag får vi se:-).

Nähä, om man skulle ta och stoppa något i magen kanske....
Hoppas ni mår bra, kramar från oss♥.






Vill DU komma!?


Hej på er!

Den 17 februari kl 19.00
ska jag ha Blingo barnklädesparty härhemma:-).
Vi kör barnfritt för allas skull, med undantag för ammande barn såklart!
(För er som redan anmält intresse så ser ni här att tiden ändrats till en timme senare!)
Är det något för dig kanske? I såna fall kan du väl höra av dig antingen via bloggen el. mailen för anmälan med namn + tele nr: [email protected]

VÄLKOMNA & hoppas vi ses:-D!

/Frida


(klicka på bilden för att komma till sidan)


Drömma är gratis...


Inspirationskälla!


Ville bara kika in här för att önska er en fortsatt skön lördag och hoppas ni mår fint!
Härhemma inväntar vi melodifestivalen med ett glas rött och lite snacks till. Greta sover redan och Gabriel spenderar kvällen och natten hos morfar:-).

Som vanligt fortskrider våra små "kvällssamtal" om hus och det är riktigt, riktigt roligt! Vi får se vad som händer framöver som sagt....Drömma och planera är ialla fall gratis:-D.

Kramisar från oss♥



Såhär fin blev jag förresten igår efter besöket hos Cicci! Tack kära vän♥.

 


Tjejkväll med Pernilla!

Idag blir det inte mycket skriveri här mina kära vänner...min älskade kusin Pernilla från V-ås klev precis innanför dörren härhemma, så nu ska vi tjejmysa! Men förhoppningsvis blir det inte alltför sent eftersom vi båda ska till salongen och kära Cicci imorgon bitti igen för att göra oss lite fina. Fredag med fräscha naglar igen,
kan de bli bättre:-D?!


Jag & Pernilla önskar er en skön kväll, kramar från oss♥

 


Rastlöshet...

Hej på er!

Har nyss promenixat med Trixie & Greta i solen:-). Underbara sol, du är så efterlängtad! Och ännu mer efterlängtad är sommaren och värmen och något gott på grillen, jammiii! Håller ni inte med?!

Men(det finns alltid ett men;-D)med stundande sommar så kommer också en känsla av rastlöshet med på köpet. En rastlöshet i kroppen att vilja härifrån! Ifrån det här området, ifrån alla grannar(inte för att det är nå fel på våra grannar, utan för att jag vill bo lite mer ifred om man säger så) och hus överallt!! Usch, så trött jag är på detta! För under vintern då boar man ju liksom inne och grannar och folk blir inte lika påtagliga på samma vis. Och tur är väl det....Ja, visst hörs det att vi "tröttnat"på villaområde. Landet, here we come! Hoppas jag nångång:-)

Men huset, vårt älskade hus, är de inge fel på. Nej, tvärtom! Det är läget jag är så förbaskat trött på och jag vill inget annat än härifrån nuuuuu!
Jo, ni vet ju att vi hela tiden "tittar" efter hus och att vi varit på flera husvisningar. Men det har alltid varit "något" som avgjort att vi inte varit intresserade av dessa hus. Tyvärr. Men vi håller ögonen öppna hela tiden, och speciellt nu när vi går mot våren. Då brukar det ploppa upp hus både lite här och där som kan vara intressanta:-).

Vi brukar ha många och låååånga samtal på kvällarna emellanåt jag & Fredde om just hus, och planer smids för fullt hela tiden, he, he, he! Vi får se vad som händer framöver....Och, visst ja! Skulle ni få nys om något hus på landet i Avesta området, så vet ni ju att jag tacksamt tar emot tips ifrån er:-).

Nej, nu ska jag röja vidare härhemma, medans lillskruttan sover i vagnen därute:-).
Kramar från oss♥.

P.s Jag har häromdagen bokat hotell till mig & Fredde inför Malmötrippen i mars...skönt att ha det gjort! Och med bara 5 min. bilväg från kliniken blir det perfekt!


 Här skall vi bo 3-5 mars, helt ok!


RSS 2.0