Tick, tack, tick, tack!


Trixie & Ellie röjde dagen lång igår!

Så där ja. Nu lyckades jag ialla fall med att hitta en liten lucka att blogga på:-). Men det är sanslöst hur dagarna rusar förbi! Gabriel är just nu i badhuset med farmor och jag är hemma och förbereder Greta för kvällen. Hon ska käka välling och läggas lite senare och efter det så är det dags för mig att svettas lite på boxningen igen. Just det, det är min heliga tisdag:-). Faktiskt så har jag varit duktig på att träna här hemma i vårt lilla gym också. Och sen säcken kom upp som Fredde fick av mig i födelsedagspresent så är det ännu roligare att träna! Jag har hunnit med ett par gånger i veckan som gått med att träna här hemma också utöver boxningen på tisdagar. Så en klapp på axeln till mig:-)

Just det. Vi hade lite besök här igår i form av min "moster" från V-ås och hennes lilla Ellie. Dvs en åtta veckor gammal Jack russel valp. Såååå söt! Så visst var det fullt ööös här igår med ända till sena kvällen:-). Det var fantastiskt kul att se hur roligt dom hade. Vilken energi, oj, oj, oj! Vi hann med lite shopping också. För min del blev det en STOR lykta till vardagsrummet,(som jag letat efter en sån!)till ett otroligt bra pris, så det vara bara att slå till! Och se så snygg den är. Jag bara älskar ljus och lyktor. Speciellt när vi nu går mot mörkare tider. Då finns inget mysigare än att burra upp sig i soffan med en filt, tända lite ljus och kanske se en bra film. Det är myyys det.




Nä, jag ser att klockan rusar som vanligt. Usch, denna förbaskade tid! Önskar den stod still ibland. Håller ni inte med?
Hur som helst, jag önskar er en skön kväll, kram från oss♥


Full fart!

Hinner inte och orkar inte uppdatera ikväll. Dagen har gått i full fart! Vi har bla haft besök ända fram till för en timme sen. Nej, det som lockar just nu är sängen. Så jag gör slag i saken:-). Uppdaterar mer sen!

God natt på er♥

Små paket


Paket från mormor


Häromdagen kom (barnens) mormor hit med paket till Gabriel som så duktigt börjat förskoleklass och paket till Greta förstås. Att öppna paket det var något riktigt roligt tyckte Greta:-). I paketet till Gabriel låg en fin T-shirt och en mugg med en Chihuahua på. Mormor sa att det var Trixie på, men Gabriel höll inte med för hon ser inte ut så:-D.
I paketet till Greta låg en fin liten första matservis och ett par supergulliga gummistövlar för regninga dar.
Äh, jag bjussar på lite bilder istället så får ni se själva....



Ha en fin kväll allihopa!
Kram från oss♥


Det blir en bra dag idag

Vilken dag, vilket väder! Jag har en riktigt bra känsla i magen. Den här dagen blir nog toppen:-). Vi beger oss iväg efter lunch för att se hur det går för "männen" med flytten åt deras farmor & farfar. Ett hus med stor gård blir tufft att bo kvar i när åldern tar ut sin rätt. Det här kommer nog passa dom bättre:-).
Gårdagen var toppen! Trevligt som vanligt när vi ses allihopa, dock saknade jag såklart min älskade kusin Pernilla med familj från V-ås, som inte kunde komma!
Maten blev jättebra. Potatisgratäng med olika kallskuret och melonskivor, jammi! Det uppskattades av alla, stora som små:-). Lilla Trixie skötte sig exemplariskt trots en massa folk, liv och barn. Hon har ett psyke som är suveränt! Ingen osäkerhet här inte. Bara fullt ös medvetslös, skulle man väl kunna säga! Hon är en toppenhund som passar in i vår familj perfekt. För här är det inte många lugna stunder och det är faktiskt inte alla hundar som klarar av det hur som helst. Det tackar vi för:-)

Hoppas ni alla mår bra och får en fin dag!
Kram från oss♥






Kvällsbestyr:-)


 Söt som få!


Grattis pappa!

Vi startade dagen med att sjunga och lite frukost på sängen till vår älskade man & pappa:-)
Grattis älskling, idag är det din dag! Och det var en mycket nöjd man som öppnade paketen imorse: En sandsäck, ett par boxningshandskar och en påse med kött, ha, ha, ha!! Jo, ni läste rätt. Istället för en blomma(som inte män uppskattar på samma vis som kvinnor ialla fall)så fick det bli lite vildsvinsfilè och några skivor hästbiff:-O.
Det uppskattades mycket kan jag lova! Så nu vet ni vad ni ska ge era män nästa gång.
Skit i blommorna, män vill ha kött ialla fall;-)
Jag har aldrig ätit varken vildsvinsfilè el. biffen, men tydligen ska det vara supergott. Så nu får vi prova. Spännande:-)
Dagen ska firas här hemma med nära & kära. Men innan det, ska det fixas och grejas så allt blir klart tills gästerna anländer. Ha en fin dag allihopa!

Kram från oss♥


Grattis pappa♥

 
Dryyyg! Kolla in saxen i kallingarna:-D



Sandsäck+kött=manligt:-D

 

 


Blodad tand

Hej på er!

Jag tror visst jag fick lite blodad tand igår på boxningen:-). Det var skitkul och förbannat jobbigt! Vi körde nio ronder på ca 1,5 timme. Och det är ju nästan så man vill börja grina när man står där, men det är väl då det tar som bäst antar jag. Jajamensan, nu är definitivt tisdagarna spikade framöver igen:-).

Gabriel har börjat på en tredje kurs i simskolan igår, fast nu en grad högre. Dvs att dom ska kunna simma 10 meter innan dom får vara med i den. Så igår var det far & son som gjorde badhuset tillsammans. Gabriel simmar jättebra nu, det är bara finslipningen kvar och uthålligheten som behöver stärkas. Så för hans del blir det åtta tisdagar framöver som det ska tränas på. Och när dom åtta gångerna passerat är det dags för oss att äntligen åka till Egypten, tjohooo! Perfekt med en simkunnig kille tills dess:-). Det känns som en extra trygghet även fast man inte kan lämna honom själv såklart. Men det är skönt när de kan röra sig lite själva i vattnet.

Härhemma förbereds det lite inför kommande fredag. Då fyller nämligen världens bästa man & pappa 27 år:-)
Så idag röjer jag och gör lite fint härhemma och imorgon ska jag (stor)handla mat eftersom jag tänkte bjuda på något att äta på fredag. Funderar på potatisgratäng med lite kallskuret & en sallad. Det kan nog bli gott!

Nej, nu ska jag röja vidare. Ha en fin dag allihopa:-). Bjuder på en bild från vårt resmål:



 Lääääängtar:-)


Ett paket på posten



Det kom ett litet paket på posten häromdagen. Lite nya kläder till Greta. Men hörrni,
jag ändrade mig faktiskt och tog alla kläder i strl 86! Visst är det lite stort just nu. Men liten blir fort stor:-)


Wihii, jag har en häck!

Oj, nu var ni många som kikade in här igår:-). Det är roligt att se. Ännu roligare är det om ni lämnar ett litet spår också såklart. Kanske nästa gång;-)

Ikväll för första gången på hela sommaren typ, tänkte jag ta mig iväg på boxningen igen. Det är faktiskt så att för en period så tappade jag helt gnistan för träningen. Ni vet, sommaren kom, man vill hellre va hemma & grilla, njuta på altanen och insupa solens härliga strålar osv...inte kände jag för att stänga in mig i en träningslokal då inte! Men nu så hoppas jag att gnistan är tillbaka igen och att tiden/orken ska räcka till ett par gånger i veckan också såklart! Försöker peppa mig själv. Nu jäklar:-). Men framförallt ska det kännas roligt. Det måste det vara. Annars funkar det inte för mig.

Det jag har som mål med träningen är faktiskt att få en mer fast mage, ni vet huden, hur det blir efter en graviditet. Å, visst är jag redan smal, men det är spänsten jag söker igen. Nu är jag ialla fall lyckligt lottad att ha burit två barn och ändå klarat mig utan minsta bristning någonstans. Men det spelar liksom ingen roll. Jag är van vid hur jag varit förr och jag jämför mig aldrig med andra, bara med mig själv. Så det jag vill är att bli lite fastare vid mage/midja. Sen är jag väl kanske en av få som faktiskt är glad över att jag med graviditeterna blivit kvinnligare i formerna och ökat min matchvikt med nästan 10 kg. Förr (innan barnen) vägde jag alltid ca 48-50 kg. Nu kan jag stoltsera med nästan 10 kg till:-). Wihiii, idag har jag faktiskt en större häck! Det tackar jag för:-) Har ni kanske några bra mag/midjetips att ge? Skriv gärna och berätta i såna fall!

Avslutar med en bild på "framsteg av Greta":-)
Kram från oss♥

P.s Numer kryper hon också! Det går inte fort men framåt kommer hon hur bra som helst:-) Mammas duktiga tjej♥


Dop & grillfest i V-ås

Så var ännu en fullspäckad helg över. Fredagen var dock lugn med lite god mat, några glas vin och mys med både man och barn härhemma♥. Greta har varit krasslig i helgen med. Rinnande snor och en temperatur som inte tycks bestämma sig. Känns ändå i dagsläget som det är påväg åt rätt håll.
Egentligen så var det väl lördagen som det var fullt ös på:-). Vi var bjudna på dop i Västerås hos Jessica & co och avslutningsvis vuxengrillfest på kvällen. Och eftersom Greta var krasslig så bestämde vi oss för att jag fick åka själv på både dop och grillfest. Fredde blev kvar hemma med barnen och jag fick en jätterolig/skön kväll HEEEELT för mig själv! Det var toppen. Att bara få tänka på sig själv för en stund. Det är viktigare än vad man tror. Inte för att jag inte trivs med att vara mamma"ledig" , för det är det bästa jag vet! Att jag sen har förmånen att vara hemma länge med Greta, det är LYX! Jag njuter av varje dag. Och jag är sååå tacksam för att det funkar ekonomiskt. För det är väl det som spelar in för alla föräldrar. Pengar alltså. Synd att det ska behöva vara så. Alla skulle egentligen få chansen att vara hemma längre med sina barn, om man vill förstås. Det är ju trots allt en så kort period i deras liv. Men en otroligt viktig sådan! Dom tre första åren är faktiskt grundläggande för hur de sen blir som individer. Och jag vill verkligen göra allt för att dom tre ska bli så bra som möjligt.

Vildas dop var oerhört vackert och fint. Jag blir alltid lika rörd över vilken gåva dom är dom små liven. Vilket ansvar vi föräldrar har för våra barn! Det är verkligen upp till oss att se till att det går väl för dom i livet. Som förälder har man verkligen den absolut viktigaste uppgiften. Och jag är innerligt tacksam över att ha fått det förtroendet från ovan:-)

Kvällen avslutades sen med grillning hemma hos Jessica och Daniel, som för övrigt hade bjudit hem ca 20 personer. Fullt ös, med andra ord! Och innan kvällen var över så lyckades Daniel få med mig till Blue Moon Bar där jag svängde mina lurviga ett par timmar:-D. Det var riktigt roligt, kan inte minnas sist jag stod på ett dansgolv. Kanske ett bra tecken;-). Nåväl, dans och partaj i all ära, men för mig är det verkligen familjen som är det allra viktigaste. Min man och våra underbara barn♥. Det andra har jag redan gjort, en hel del dessutom!
Nej, livet har så mycket mer att erbjuda...

Som att tex nästa tvätt ska nu hängas och golven dammsugas, ha, ha, ha!!!

Kram på er♥





 Lilo Vilda Maria


 Hela familjen samlad♥

P.s Tack Jessica & Daniel för ett vackert dop och för en trevlig kväll!


Som du väntat!


Spännande med skolan tycker Gabriel:-)

Då är uppropsdagen avklarad i skolan idag. Det var en Gabriel med en massa myror i brallan som satt i samlingen på mattan. Jo, dom är några busfrön som verkligen hittat varann i klassen. Det kommer säkert vara på både gott och ont. Försöker att inte oroa mig alltför mycket över hur det ska gå. Det ordnar sig nog. Det brukar det väl alltid göra på ett eller annat sätt. I vilket fall som helst så är han mycket positiv till att äntligen få börja skolan! Min stora kille! Den här dagen har du väntat på:-)

Oj, nu lär jag skynda på. Pappan i huset tar barnen och middagen härhemma idag. Jag ska nämligen hem till min mamma för att äntligen få smaska i mig lite surströmming, MUMS!!

Ha en skön kväll, kram från mig!


(Febrig) Greta rockar Fett!

Hej på er!

Det har varit en (mycket ovanlig) natt med en del gnäll/gråt från Gretas sida. Och imorse så kändes hon lite varm. Jo, mycket riktigt, termometern visade 38 grader. Jag antar att det kommer ifrån sprutan i fredags eftersom vi blev informerade om att ca 5-12 dagar efter kan feber inträffa. Det kan även bero på att tand nr 2 är påväg att spricka igenom. Man kan tydligt se ett litet hål i tandköttet bredvid den första som redan kommit igenom. Så det är nog en kombination av båda. Och på detta så har det även blivit en rejält snorig/slemmig liten fröken! Stackars liten♥.

Men trots allt detta så har vi haft en supermysig liten dejt med Sandra & Eira igen på förmiddagen. Efterlängtat, kan jag säga:-). Det var så roligt att ses igen och även om inte Greta var på sitt gladaste humör så gick det riktigt bra ändå! Jo, den vanliga latten slank ner idag med, plus en massa tjatter:-). Och nästa gång vi ses så har vi tänkt ha ett litet mini 1-års kalas för flickorna. Va?! Hur gick det till?! Jag säger då det.....1-års kalas. Våra små♥.

Nu så vilar en liten fröken så skönt i sin säng igen och då passar jag naturligtvis på att skriva några rader här.
Äh, här kommer lite bilder och en liten filmsnutt istället...

Kram från oss♥


 ♥Våra stora tjejer♥


 Music maestro....




 Klart man kan rocka med brorsan fast man har feber:-)


Trappgrind 1 & getingstick!

Halloj!

Här kommer bilder på grinden häruppe ändå. Vi gör oss ingen brådska med grinden nere tänkte vi, eftersom vi så sällan är därnere med Greta. Vi är ju bara där en stund på kvällen när vi ser på tv och då sover redan den lilla:-). Men nu finns den hemma ialla fall, så när den sen behövs så sätter vi upp den. Är jättenöjd med grinden. Den är smidig, tar liten plats och är lätt att hantera med en hand. Precis som jag vill ha det.


                                                                     Kan inte bli mycket smidigare än såhär


Gjorde precis en liten kisspaus (i bloggandet) med Trixie på gården nyss, och vad händer?! Jo, jag blev getingstucken i armhålan, aj!! Märkte inte ens att den var där förrens de var försent. Det bränner och värker rätt fint nu kan jag säga:-s. Tur den inte stack Greta eftersom jag hade henne i famnen!

Nej, nu åter till plikterna härhemma;-)

Kram på er♥

Fånga dagen

Hej!

Vi har haft en toppenhelg med både kräftskiva och kalas, som ni redan vet. Trixie har redan fått träffa några nya kompisar och det har gått jättebra, helst när hon får hälsa från någons trygga famn:-)
För Gretas del så gick vaccinationen i fredags jättebra. Klart hon blev ledsen, men det gick fort över. Ett nödvändigt ont.

Idag så har jag bara pysslat med lite smått och gott härhemma, bla bortrensning av urväxta kläder för både Gabriels och Gretas del. Brukar alltid göra det med jämna mellanrum för att se om något nytt behöver inhandlas, speciellt när vi nu går mot höst. För Gabriels del så är det rätt lugnt än så länge på klädfronten. Men för Gretas del så ska jag beställa hem lite nytt, i strl 80. Hon växer fort. På bvc i fredags så vägdes hon till hela 9190 gr och 70 cm lång. Vår stora lilla tjej! Gabriel var hela två kg lättare vid samma tidpunkt:-o.

Så igår blev Greta hela 10 månader gammal. Jo, tiden springer iväg som vanligt. Fast rysligt mycket fortare nu med nr 2! Det gäller verkligen att "fånga dagen".

Nej, nu ska jag bada en liten Greta. Sen står Gabriel på tur:-)

Ha en skön kväll, kram från oss♥ 


                                    Kvällsmys med Gabriel och lite andra påhitt med Greta:-)

P.s För er som undrat över Trixies ras så ligger det till såhär: Mamman är Pappillion och Shitzu. Pappan är Chihuahua och Yorkshireterrier:-)


Änglavakt

En grind kom ialla fall på plats igår:-). Den viktigaste, här uppe. Och det blev riktigt, riktigt bra. Visar bilder sen när båda är på plats tänkte jag. Sen struntade vi i resten för kvällen och la oss för att se en film istället. Änglavakt, fick det bli. Å, gud, vilken bra film! Det är verkligen en film man får behållning av (som min mormor alltid sa). Såna filmer berör mig verkligen långt in i själen! Det får en att tänka till, stanna upp och vara tacksam för allt man har här i livet! Och att inte tappa tron, på livet och kärleken:-)
Så vet ni inte vad ni ska göra ikväll så tycker jag verkligen att ni ska hyra den, jag rekommenderar den varmt!

Vad har vi på listan idag då? Jo, BVC besök med vaccination för Gretas del. Det är egentligen 1-års sprutan som hon får nu. Men eftersom vi ska till Egypten då så är det bra att ha fått dom innan avresan. Sen ska vi såklart handla lite fredagsgott, Gabriel har beställt lax till middag:-). Fredde blir borta hela kvällen/natten för att fiska kräftor med sin far & bror. Så ikväll blir det fredagsmys ensam med mina små♥.
Och imorgon ska vi både hinna fira barnens mormor som fyller år och äta kräftorna hos svärfar/mor som dom fiskar inatt:-). Så blir det lite dåligt med skrivandet här så vet ni varför.

Nej, nu blir det fruuuuukost:-)

Kram på er♥


Trappsäkert

Igår kom trappgrindarna på posten. Så idag blir det väl att försöka hinna få dom på plats när mannen i huset kommer hem vill säga:-D. Annars lär dom väl hamna upp och ner och bak och fram, ha, ha, ha!! Nej, det där med att montera, skruva ihop, läsa beskrivningar är inte min grej! Finns inte tålamod i min kropp för det:-) Därför har jag en redig karl i huset istället, hi, hi! Självklart visar jag resultatet för er sen i bilder.

För övrigt så löper dagarna på som vanligt och lilla Trixie kommer mer och mer till ro här hemma. Hon och barnen har så fantastiskt roligt! Vilken glädje det är med en hund i familjen:-). Katterna accepterar henne också mer och mer...

Nästa vecka så är det förskoleklass start för Gabriels del, vilket innebär att våra skööööna, lugna morgnar här hemma är över i veckorna. Dom börjar 8.20, vilket innebär att vi senast bör gå hemifrån vid 8, och innan det ska båda barnen hunnit bli klädda och äta frulle. Mest jobbigt för Gabriels del tror jag eftersom han inte är någon frukostkille som petar i sig på morgnarna. Och ju tidigare ju värre! Men jag hoppas och tror det kommer gå bra ändå:-) Stora killen börjar förskoleklass, Wow!

Kram på er kära läsare♥

 
                                                          Upp-och nerfarten ska bli säkrare här hemma!


                                                                                                   Mina tre busfrön♥

Nätet är för bra:-)

Har nätshoppat hem några välbehövliga grejer nyss till Greta & Trixie. Det börjar ju kännas som att ett par grindar till trappen kommer väl till pass nu när Greta rör sig mer och mer här hemma. Googlade lite och hittade en trappgrind som heter Kiddyguard. Fungerar som en rullgardin och tar ingen plats, svensktillverkad, godkänd och utrustad med ett lås som varnar när man låser upp den. Tror den blir toppen.
För Trixies del så blev det ett par matskålar och en egen liten säng:-) Färgen fick bli rooooosa såklart!








Läckra naglar, bebisbesök & en iPhone


                                       Läckert med blått glitter. Lite annat mot vad jag brukar göra:-)


Ville bara visa er hur naglarna ser ut som jag gjorde igår. Snygga va! Det är tur Cissi peppar mig lite att göra lite annorlunda grejer, annars skulle jag väl bara köra på franskt varje gång, ha, ha, ha!! Och numer kan jag stoltsera med att det är mina egna naglar jag bygger gelèn på, istället för att sätta tippar. Dom har vuxit riktigt fort.

Här hemma väntas det idag bebisbesök av lilla Savanna som är åtta veckor. Ni vet min väninna Katarina som var här med magen tidigare i sommras. Har inte hunnit sett underverket än, så det ska bli spännande! Lilla Trixie blir tuffare och tuffare för var dag:-). Imorse busade hon med katterna, vilket endast hon själv uppskattade! Man får ju vara med och ha koll, katter kan man faktiskt inte lita på i alla lägen.

Nej, nu måsta det röjas lite här hemma innan jag får finbesök:-)

Kram kära läsare♥

P.s Fick en iphone av min kära man som bröllopsgåva i fredags, wihiiii! Ska försöka lära mig alla finesser bara:-)

En dag i skönhetens tecken...

Det kan man säga att det är idag:-). Har vid lunch-tid varit på en 1,5 timmes lång ansiktsbehandling. Mycket skönt och avkopplande! Det behövs mellan varven. Lite mat i magen, och sen ska jag iväg igen ikväll för att fixa naglarna:-)

Så nu lär jag skynda på, kram på er!


Trixie är hemma:-)

Ok, ska inte hålla på det längre;-). Här kommer bilder på nio veckor gamla Trixie som vi hämtade hem från Hässleholm igår. Visst är hon bara för söööt:-). Resan har gått kanon, natten likaså. Och det blev faktiskt en hotellövernattning ändå i Linköping med lite middag & vin på rummet:-) Mums! Så det blev lyckat ändå...
Just nu myyyyser vi hela familjen med vår nya medlem i soffan, skriver mer sen!

Kram från oss♥


Påväg hem från Hässleholm igår.



Hemma i husses trygga famn♥



Bästisar från början:-)





 


Ändrade planer!

Firandet av bröllopsdagen imorgon har fått en drastisk helomvändning! Det blir ingen middag, ingen champagne, och inget bad. Istället beger vi oss iväg på en låååång bilresa för att hämta hem "något":-). Men jag lovar att ni blir varse om vad det gäller, om ni kan vänta tills på söndag vill säga när vi är hemma igen.....

Kram på er & ha en skön kväll!


Pssst...

Jag passerade just mitt 300:ade inlägg (hur gick det till?!). Hoppas jag har tillfört något intressant till er i något av dem ialla fall:-) annars får ni väl hojta till om önskemål!

Godnatt på er♥

Jag har bestämt mig...

Ni vet ju att jag för en tid sedan inhandlade hudprodukter från märket REN. Men att jag inte blev så imponerad alls av resultatet som jag trodde jag skulle bli. Att sen produkterna är väldigt dyra gjorde att jag kände, nej tack! REN:s produkter har alltså inte imponerat på mig, tyvärr.
Efter det har jag sen velat fram och tillbaka vad jag ska testa nästa gång? Och nu har jag slutligen bestämt mig för att köra på DERMANORD:s produkter. Superbra priser, svensktillverkat, ej djurtestat och helt naturligt innehåll. Låter väl bra va:-) Så nu hoppas jag att jag blir lika nöjd med resultatet också. Jag tror produkterna kommer i slutet av veckan och tänkte testa dom ett par tre veckor, sen får ni en liten recension av mig...

Kram på er!




                                               Nej tack!                                                                                              Mitt nya val:-)

Snart lyckas det nog!

Jo, här hemma kämpas det för fullt med en såkallad krypning eller nåt liknande:-)
Visst är hon väl duktig! (mallig mamma)




Nu är den äntligen här:-)

Ett litet, litet gryn kan nu skymtas och kännas i Gretas mun:-). Så gulligt! Ingenting har vi märkt på henne att hon skulle varit besvärad eller så. Och tur är väl det. Det var faktiskt för några dagar sen redan som jag kände något vasst därnere i munnen. Och visst, där var den. Den andra bredvid är inte långt borta den heller.
Och jag gissar att utseendet blir något helt annat med små tänder i mun när hon flinar:-)
Har förbrilt försökt fota det lilla grynet så ni kunde få se, men utan att lyckas. Inte lätt att fota en hal ål, om man säger så.

Kramar från oss




Två år sedan...det ska vi fira!

Nu i helgen, närmare bestämt den 8:e augusti firar jag & Fredrik två år som gifta:-). Helt otroligt va snabbt det går! Och det måste vi ju fira såklart. Vet inte riktigt hur än bara? Har funderat på lite olika alternativ. Och som det känns nu så skulle nog en barnfri kväll, ett varmt bad, lite tinade räkor och skumpa inte kännas helt fel, he, he, he! Vi får se hur det blir, i vilket fall så blir det första natten utan lillstumpan här hemma eller borta (hönsmamman som talar igen). Men det ska nog gå bra:-)

Hur som haver... NI kära läsare kanske har några mysiga, romantiska tips som skulle passa till detta. Det skulle vara roligt att överrasska Fredde med något:-) Och det är ju ofta dom små sakerna som blir till dom bästa. Och man behöver ju faktiskt inte boka en svit och gå på restaurang varje gång heller. Eller hur:-)

Nej, sängen var det. God natt på er!

 
Sista timmen här hemma som ogift. Gissa om jag va nervös!


RSS 2.0