Två år sedan...det ska vi fira!

Nu i helgen, närmare bestämt den 8:e augusti firar jag & Fredrik två år som gifta:-). Helt otroligt va snabbt det går! Och det måste vi ju fira såklart. Vet inte riktigt hur än bara? Har funderat på lite olika alternativ. Och som det känns nu så skulle nog en barnfri kväll, ett varmt bad, lite tinade räkor och skumpa inte kännas helt fel, he, he, he! Vi får se hur det blir, i vilket fall så blir det första natten utan lillstumpan här hemma eller borta (hönsmamman som talar igen). Men det ska nog gå bra:-)

Hur som haver... NI kära läsare kanske har några mysiga, romantiska tips som skulle passa till detta. Det skulle vara roligt att överrasska Fredde med något:-) Och det är ju ofta dom små sakerna som blir till dom bästa. Och man behöver ju faktiskt inte boka en svit och gå på restaurang varje gång heller. Eller hur:-)

Nej, sängen var det. God natt på er!

 
Sista timmen här hemma som ogift. Gissa om jag va nervös!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Annars har Sätra Brunn SPA sånt där romantikpaket. Jordgubbar och champagne, 30-60 minuters behandling, middag och frukostbuffe. Fri tillgång till den uppvärmda poolen. Sen kan man lägga till om man vill bada tunna.



Kanske kan vara nåt?

2010-08-03 @ 11:06:12
URL: http://agni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0