Mina duktiga löparkillar!



Kikkar bara in för att slänga upp en bild på en mycket stolt karnevalslopps löpare
från igår:-) Han var superduktig. Men i år fick vi ett bestämt NEJ när vi frågade om
nån av oss skulle springa med, ha, ha, ha!! Våran stora kille!



(Fredde i rött)

Och sist men definitivt inte minst, våran duktiga pappa & man, som slog till på
8 km sträckan i år. Det gjorde han med bravur! Med en tid på ca 40 min. Inte illa!
Storebror Micke fick svälja att komma efter lillebror i mål i år:-)


Nej, nu lite frukost. Sen ska vi göra oss iordning. En heldag på stan väntar:-)
Kram från oss♥


Söt som socker:-)

Jag måste bara dela med mig av detta foto jag nyss tog på våran solstråle!
Hon är verkligen det sötaste som finns:-)


Se så fina dom blev...

Morrn, morrn!

Här kommer då resultatet på mina fiiiiina naglar:-)



Tusen tack Cissi, du gjorde ett toppenjobb!

I helgen är det karneval i stan. Vilket innebär knallar, karuseller och karnevalslopp m.m
Gabriel vill så gärna springa loppet imorgon precis som förra året så det är ju ett måste:-)
Sen tar vi nog en heldag på stan på lördagen istället. Jag & Gabriel ska lyxa till det riktigt med att gå till frissan tillsammans. Så nu är nog hans långa hår snart historia. Vi får se vad det blir:-).
För min del så blir det bara en futtig toppning, feg som jag är!
Och lördagen till ära så kommer hela familjen Västerås hit för att umgås med oss.
Även Cissi, Robin och lilla Juni ska slå följe:-). Så vi blir ett stort högljutt gäng på stan med en massa barn!

Nej, nu väntar duschen:-)

Kram från oss♥


Dags för manikyr:-)

Halloj på er!

Idag händer inget speciellt alls. Är hemma och pysslar och röjer lite bara:-). Gabriel är ju på dagis fram till två, så det är bara att passa på....och i eftermiddag ska jag äntligen åka till Cissi för att fixa mina naglar:-). Det ska bli roligt. Jag älskar att vara fin och fräsch om händerna!
Och det spelar liksom ingen roll om man försöker spara ut sina egna, det blir inte samma resultat ialla fall, hur mycket man än vill!

Har dock inte riktigt bestämt mig än för hur de ska se ut, det tar jag på plats tänkte jag. Men något sommrigt och fräscht får det ialla fall bli:-)
Kan slänga upp en bild lite senare på resultatet......

Grodynglena växer så det knakar därute. Jo ni kan ju se för er själva:-)
(Supersvårt att fota så små saker. I vatten dessutom)



Ha en bra dag!

Min Brio sing är till salu...

Om nån av er är intresserad så finns nu min vagn till salu på blocket:

http://www.blocket.se/vi/27684123.htm

Smyckestävling

"Jag är med och tävlar om valfritt halsband/armband
från Carolines Smyckeskrin, på Muppsan´s blogg,
var med du oxå - två vinnare kommer att dras"


Var med och tävla du också! Jättefina smycken med unik design.
Eller så håller ni alla tummar för att just jag vinner:-)

Dagarna springer förbi!

Oj, va dagarna rinner på fort! Och speciellt nu när vi går mot sommaren känner jag:-). Jag har så mycket att stå i både ute och inne. Plus att man hittar på så mycket mer när värmen är på gång, små utflykter bla. Tyvärr så blir ju bloggandet lite lidande, men vi har så roligt och fullt upp med allt så det får bli lite så framöver:-)

Helgen har varit toppen som vanligt. Vi hade det fantastiskt mysigt hos kusin Pernilla. Synd bara att Fredde inte kunde vara med. Han saknas alltid när han inte är med oss! Men det var återigen plikten som kallade på honom. Tråkigt, men så är det ibland. Det är just det som är en negativ sak med att driva ett eget företag. Det tar otroligt mycket tid. Alldeles FÖR mycket tid ibland. Och jag avskyr det. Men man får försöka hitta en rytm så alla i familjen är nöjda:-). Det är hela tiden ett givande och tagande och ständig planering!


En hoppborg, en soft airgun pistol och en helvild Fanny! Allt detta finner ni i V-ås hos min kära kusin Pernilla. Ni kanske förstår varför Gabriel alltid vill åka dit:-)
 
Gretas snuttefilt, napp & napphållare kom i fredags. Och allihopa var så söta:-). Snuttefilten har det redan pillats på en hel del med dess lappar:-).


Det pillas en hel del här hemma nu:-)


Till en liten ängel.....





Nej, nu ska jag inta lite sen frukost. Gabriel är redan på dagis. Och eftersom vi alla tre försov oss till 08.00 så hann jag bara stoppa frukost i barnens magar:-) Det viktigaste såklart! Men nu är det också mammas tur:-)

Ha en bra dag allihopa, kram från oss!


Spontanitet igen.....

Dags att vara lite spontan igen då:-).....väskorna är åter packade! Vi (jag & barnen) hoppar i bilen till V-ås för att hälsa på min kära kusin m. familj över natten:-). Det ska bli sååå trevligt!

Hoppas ni får en fin lördag!

Kram från oss


Bebisstatus.....

* Vi var på BVC igår. Greta väger nu 7745 gr och är 66 cm.

* Och numer så har vi kommit så långt som att det serveras välling morgon + kväll, burkmat el. ersättning  till lunch, ersättning el. gröt till middag.

* Hon sover fortfarande ca 18.30-07.00 i sträck. Ja, jag skryter lite över min tacksamhet;-)

* Vi har fortfarande INTE köpt någon spjälsäng. Lär ta tag i det snart.

*Greta gillar fortfarande inte magläge. Ryggläge på mattan är bäst, eller sittandes i sin stol.

*Inga tänder syns till än. Storebror var 11 månader när hans tittade fram:-)

*Greta är stormförtjust i att pilla på små tvättrådslappar:-) Därför klickades en snuttefilt hem igår med sk taggies + en ny vit napp med en ängel på och tillhörande napphållare:-)

* Vi är inne på andra paketet av Willys egna blöjor och dom funkar klockrent! Och 69 kr för ett stort paket är väl överkommligt:-)

* Jag vann aldrig auktionen på dom rosa babyconversen på Tradera. Nej, de blir nog att beställa ett par från butik istället kanske. Vi får se.



De va lite om det.....Dagen då? Det blir inga utsvävningar alls idag. Bara lite fix här hemma inför kommande fredagsmys såklart:-). Vet inte riktigt vad det är med mig men jag vaknade imorse med spränghuvudvärk! Var tvungen att hasa mig upp för att ta en värktablett, vilket händer, ja typ en gång om året! Plus att jag kännt mig yr sen ett par dar och krasslig/ont i magen....Nåja! Huvudsaken att barnen är friska ialla fall, det är det viktigaste:-)

Hoppas ni får en bra dag!

Kram från oss


P.s  Såhär ser numera våra bebisar i trädgården ut, och dom är mååååånga:-)










 




Sista sommaren!

Trött, trött, trött! Så kan man beskriva att jag kännt mig idag. Vet egentligen inte varför?! Jag får ju sova hela nätterna ända fram till morgnarna. Och för det är jag evigt tacksam såklart! Kanske kommer det efter lite sen resan, då det blev rätt sena kvällar/nätter. Va vet jag:-). Ska försöka komma i säng i tid ikväll.....

Jag & Greta har varit på Gabriels dagis idag på en såkallad "vårdag" där alla föräldrar + syskon blev inbjudna. Det var jättetrevligt:-). Dom hade ordnat det riktigt mysigt med fika, fiskdamm, ansiktsmålning, vårsånger av barnen, hunduppvisning m.m.

Tänk, det är Gabriels sista sommar där, *snyft* sen bär det av till skolan och förskoleklass i augusti!
Oj, oj....jag tycker nyss det var en liten, liten kille jag skolade in som knappt kunde gå:-)

Jag älskar dig så otroligt mycket, pojken min♥

  
          En liten Gabriel som nyss börjat dagis♥                              En lite större Gabriel som snart slutar dagis♥





Resan gick till Riga!


 


Här är vi vid stranden i Jurmala (Baltikums riviera)

 



Hej på er!


Nu är vi hemma igen sen igår em. Vi har haft fantastiskt härliga dagar tillsammans:-). Vi begav oss ju iväg i torsdags med båt (som jag redan visste). Fredde hade bokat svit på båten, vilket innebar dubbelsäng istället för våningsäng, fönster mot vattnet såklart, fruktfat och minibar med bla en stoooor flaska champagne och sist men inte minst så ingick det specialfrukost i alà carte restaurangen med ett glas champagne:-). En perfekt start på resan! Sen väntade två härliga övernattningar på ett spahotell ca 2 mil utanför Riga, i en liten ort som heter Jurmala. Kanske mera kännt som den baltiska rivieran pga av den fina sandstrand som finns där. Nu var ju inte riktigt vädret så varmt ännu för att utnyttja stranden med bad, men ack så fin att besöka ändå:-).

Lettland/Riga var underbart fint den här årstiden. Det mesta stod i blom och gräset och träden var härligt gröna, uteserveringarna blomstrade och vädret var härligt med blå himmel och en varm skön sol! Vi strosade omkring inne i Riga på lördagen i Gamla stan som det kallas. Vi möttes av underbara gamla byggnader, fundament av olika slag, vackra kyrkor, kullerstensgator och färgsprakande blomsterförsäljningar längs gatorna.

Shoppingen var sisådär, jag har alltid hört att det ska vara så billigt i Riga, men icke! Priserna låg väl ungefär som hemma här i Sverige, och att det sen fanns mycket märkesboutiqer gjorde ju inte saken bättre. Ialla fall inte om man hellre ville fynda lite som jag hade tänkt mig:-). Så shoppingen blev ingen stor grej denna gång. Jag nöjde mig med att istället njuta av miljön, hotellet vi bodde på, maten & drycken och sällskapet av min underbara man och lilla dotter såklart! Men barnen fick såklart några grejer var ändå. Jag/vi tampades dock i början, vid resans start med ett lite dåligt samvete över att inta ha vår härliga lilla kille med också. Men det var nog mer mitt behov än hans:-). Han har haft riktigt roliga dagar hemma med både farmor och mormor och det ena äventyret har löst av det andra:-). Så att strosa omkring bla en heldag inne i Riga gata upp och gata ner med endast mat & dryckes stopp är nog inget för en snart 6-årig kille. Men ni vet hur det är, när dom inte är omkring en så saknar man dom oerhört, det är någon som fattas!

Maten och drycken var det ialla fall bra pris på och den var riktigt bra! Och vi testade faktiskt allt ifrån pizza och spagetti bolognese till deras egna inhemska rätter. Så där finns inget att klaga på:-). Fasiken det här börjar ju mer och mer likna en Riga recension, ha, ha, ha!! Det bjuder jag på:-). I vilket fall så kan jag ialla fall varmt rekommendera Riga om ni har tankar på att bege er däråt någon gång!

Känner att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men dom flesta av er har säkerligen inte orkat läsa ner hit ens! Så nu rundar jag av:-).....nedan kommer lite bilder såklart!

P.S! Från Riga till projekt grodyngel. Från att ha varit små svarta prickar i ett ägg innan vi åkte så är dom numer ursimmade ur äggen och rör sig försiktigt omkring i vår lilla balja:-). Det går riktigt fort märker jag i grodlivet:-)

Kram från oss


 
Min 30-åriga dag firades med alà carte på båten                                             Spadags på hotellet!
påväg till Riga:-)


 
Greta myser med pappa i poolen!                                          Utsikten från hotellrummet:-)


 
Inne i Riga. Blommorna såg nästintill oäkta ut!                             Nej, de blev ingen Chanel parfym denna gång:-)



                Shoppingvaruhus i Riga med en massa våningar!


Marknad med försäljning av bla kött, fisk, ost, grönsaker & en massa
andra godsaker. Sammanlagt var den nog flera fotbollsplaner stor!


 
En del byggnader i Lettland var precis som slott!                                     Och andra mer som spökslott:-)      


 
                                                                 Grönskan i Riga var underbar!

 
                                               En pigg & glad liten Greta firade även sina 7 månader i Riga♥

 
                                                                 Maten & drycken i Lettland var jättebra:-)

 
                                                           Kyrkorna var enorma & vackra!

 
                           Matpaus i hotellreceptionen:-)                       En av toaletterna inne i Riga var SÅ snygg att jag
                                                                                                           bara var tvungen att fota den:-D

 
Pyjamasklädd liten Greta redo för ett                                                     Operabyggnad inne i Riga
restaurangbesök! 


 
Den här lite konstiga synen stötte vi också på inne i Riga. En massa hänglås på en liten bro. Vi fick veta att tydligen så är det så att när folk förlovar sig just där så hänger man sedan upp ett lås som symbol för förlovningen & kärleken! Gulligt:-)
          
        


Tagen på sängen:-)



                                                                          Det vackraste jag någonsin sett!



God morgon på er

Nu startar äventyret! Väskorna är packade och vi är redo att ge oss iväg:-). Nere i Sthlm väntar min kära man på oss. Morgonen här hemma har avklarats med frukost på sängen av ingen annan än min mamma♥.
Och i present fick jag en helt underbart handmålad ängel i pärlemor och silver. Det är synd att ni bara kan se den på bild, den ska upplevas in real! Har aldrig någonsin fått en sådan vacker, handarbetad gåva förr.
Tusen tack, älskade lilla mamma♥

Jag önskar er en skön helg. Nu ska jag njuuuuuta av min födelsedag!

Vi hörs om några dagar, kram från oss:-)


                                                                         Tagen på sängen, av mamma:-)



P.s Tack alla ni som redan hunnit ringa, sjunga och hurrat för mig idag. Det värmer:-)
                                                 



Packdags!


Kunde inte låta bli när jag fick syn på dessa skor häromdan;-). Även dom klickades hem från ellos och igår kom dom med posten! Skitsnygga, med rosa glitterdetaljer:-). Mina converse har dock inte kommit än. Dom är ialla fall på g vad jag kan se med posten. Och beträffande Gretas converse så har jag ännu en auktion på gång. Den avslutas när vi är bort, så det blir spännande när vi kommer hem igen att se om jag vunnit eller ej.

Nej, nu frukost, och sen prommis till dagis i vanlig ordning. Sen ska väskan börja packas, wihiiii!!!

Kram på er så länge!


Logopedbesök & simskoleavslutning

Idag har jag varit hos logopeden i Falun igen med Gabriel för en liten extrakoll på språkutvecklingen. Det var ju redan ett halvår sen sist, då vi även blev utcheckade därifrån men man vill gärna följa upp hur det går ändå! Och man kan väl sbsolut inte tacka nej när man får komma dit och göra övningar med språket som sen kommer i förskoleklass. Det är ju toppen! Gabriel skötte sig jättebra och satt alldeles stilla och lyssnade hela tiden på vad han skulle göra:-). Jag tror dom höll på i ca 30 min och tränade och efter det så blev han helt slut och orkade inte ens leka. Lillplutten! Ja, det tar verkligen på krafterna med såna där språkliga övningar kan jag säga!

Efter det tyckte jag verkligen han gjort sig förtjänt av en liten leksak och ett besök (igen) på Mc Donalds:-).
Så vi for sedan alla tre ner till babyproffsenbutiken i Falun där valet såklart blev ett paket med polisbilar:-). Greta fick såklart också en liten grej att leka med. Alla nöjda och glada!

Resterande tid av dagen har gått åt till att pyssla här hemma. Tvätta, dammsuga, plocka undan här hemma och bada liten Greta. Nu ligger dom båda och sussar så sött.
Någon man ser jag inget av idag, han blir tyvärr tvungen att sova kvar i sthlm inatt:-( Men han är redan hemma igen imorgon:-). Och med det så börjar det ju riktigt dra ihop sig till min stora dag på torsdag:-). Jag har precis bokat en SJ biljett tills dess. Jag och Greta tar tåget ner tänkte vi eftersom Fredde redan kommer befinna sig där då och möter upp oss. Sen bääääär det av:-). Jag längtar!

Imorgon är det redan avslutning på Gabriels simskola. Kan ni fatta var dom nio veckorna tog vägen?! Helt sjukt va tiden rusar....Det kommer ialla fall bli så spännande och roligt att se honom:-). Naturligtvis så kommer både jag & Fredde vara där, Greta såklart, mormor och kanske även farmor:-). Så han får riktig storpublik! Sen tänkte jag faktiskt ta mig iväg och boxas på kvällen igen. Har inte kunnar komma iväg på två veckor. Men, men dom gånger det funkar så får man vara glad för det:-)

Ha en fin kväll!

Kram från oss



                                                   Gabriels senaste val av leksak, Gretas val stod jag för;-)







Projekt grodyngel!


                               Våra nya vänner i trädgården:-)



Hej på er!

Vi har haft en toppenhelg! Den startade ju som sagt med grillkväll i V-ås och övernattning. Jessica och Daniel bjöd på underbart god mat, både förrätt och grillat, några glas vin och trevligt sällskap:-). Kan det bli bättre?! Grabbarna försvann lite senare en sväng ner på krogen och jag & Jessica mös på deras altan i lugn och ro med lite tjejsnack. Och vid 1-tiden så ropade sen sängenpå oss:-). Det blev en mycket lyckad och trevlig kväll tillsammans! Det gör vi om snart igen......


                         Lilla Vilda & Greta grejar tillsammans:-)

På lördagen for vi sen hem med ett barn mindre. Gabriel ville nämligen INTE hem:-). Han ville stanna en natt till för att leka med Lova. Och för oss var det helt ok, lite tyst och tomt i bilen bara! Gu, va man saknar sina barn när dom inte är omkring en! Men det är ju bra när dom är självständiga och vill göra andra saker än bara hänga med mamma & pappa;-).
Väl framme i Avesta igen så väntade boxningsgalan. Som ni alla förstår så var det ju olika boxningsmatcher som hölls under eftermiddagen/kvällen. Anledningen att vi skulle dit var ju pga att Freddes firma (EKM AB) var en av sponsorerna under kvällen. Så då ska man ju synas där såklart! Och det var faktiskt riktigt trevligt och spännande att kolla på. Vi hejade och höll alla tummar för BK Vicentens boxare såklart:-)

 
Boxningsgalan under lördagen i Avesta var riktigt spännande och blodig! Greta hejade & skrattade:-)

Dagen som varit då? Jo, lite fix här hemma, både ute och inne. Man kommer ju lite efter med allt när man varit borta sådär. Och på em for vi sen till Sala för att hämta Gabriel igen. Jessica lämnade nämligen Lova där på tåget till Avesta. Så då passade vi på att mötas upp där såklart.
När vi sen kom hem så tog vi en promenad en bit bort mot dagis för att hämta grodägg:-). Jo, ni läste rätt! Jag har nämligen lovat Gabriel sen en tid att vi skulle ta hem några för att sen se dom vecka för vecka utvecklas. Och när dom sen så småningom blivit små grodbebisar så släpper vi ut dom på samma ställe igen:-). Både spännande och lärorikt för en 5-åring!
Så ute i trädgården, i en stor genomskinlig plastbalja har vi nu en massa grodägg, blodiglar, vattenskalbaggar, små insekter som bor i pinnar m.m. Det riktigt kryllar av liv däri!
Så vi har några riktigt spännande veckor framför oss med våra nya vänner ute i trädgården:-). Jag kommer naturligtvis att fota och hålla er uppdaterade om hur livet fortskrider i vår plastbalja!

Nej, nu hopp i säng!

Kram från oss♥


Grillkväll i V-ås!

Jag/vi gör slag i saken redan idag beträffande att umgås med sina vänner. Strax hoppar vi i bilen
hela familjen till V-ås, där vi nämligen blivit bjudna på grillkväll hos Jessica & Co:-).
Spontant och snabbt helt enkelt!
Vi hoppas på en fin kväll. Vädret är ju lovande:-)

Ha det gott, kram från oss!


Ni är för härliga allihopa!

Tjohej!

Tusan va dagarna och veckorna springer förbi! Imorgon är det ju redan fredag igen:-O.
Gretas pass blev faktiskt klart redan igår, så jag hämtade upp det innan vi for vidare till Carin & co. Lillpluttan ser för härlig ut på bilden, som ni ser nedan. Nyvaken och förskräckt:-D.
Besöket hos fam. Winlöf igår var supermysigt:-). Vi hade en hel del att ta igen såklart. Munnen gick väl i ett på mig (som alltid):-D. Vi njöt av härligt gott te, spökerisnack om huset de numer bor i:-) och till sist Mc Donald`s med barnen. Vi måste också bli bättre på att ses lite mer spontant!

Idag har vi haft sk oväntat besök här hemma. Det var nämligen Sandra och lilla Eira som gjorde oss äran att komma efter ett kort samtal imorse. Och jag behöver väl inte säga att vi hade det supertrevligt, för det vet ni ju redan att vi brukar ha:-). Ialla fall ni som följer bloggen. Även vi hann med en del: Promenix med vagnarna, lunch här hemma och avslutningsvis en stor kaffe Latte:-).

Å, vad jag uppskattar er vänner jag har omkring mig. Varende en av er! Ni ger mig sån glädje och energi. Alla på olika sätt:-). Jag önskar bara att jag hade lite mer tid ibland till att umgås. Men småbarnslivet är ju rätt fartfyllt och hektiskt emellanåt! Men huvudsaken att ni vet att jag uppskattar er ändå. Fast jag kanske inte ringer när jag borde/skulle, eller att jag skulle ha kommit då och då men det blev aldrig av.
Och speciellt en liten ursäkt till er vänner jag har i andra städer bla, Jessica & Cattis, då jag nämligen vet att där brister det verkligen på tid och många gånger att det bara inte blir av att ta sig iväg till er! Men jag hoppas ni fattar att jag har er i mina tankar väldigt ofta ändå:-). Och det är faktiskt så att många gånger så vill jag mer än jag hinner/orkar!

Men puss på er allihopa mina nära & kära, ni betyder var och en väldigt mycket för mig:-)

Nej, nu måste jag hålla koll på Gretas Converse auktion;-) Håll tummarna för mig att jag vinner!



                   Sötfia, som snart ska ut på sin första passresa:-)
 

              Härliga fam. Winlöf och Gabriel & Greta förstås:-)


         Middagen intogs igår på Hedemoras mest exotiska ställe:-)

Vinnande Traderabud:-)


                  Mina snyggingar:-)  (Bild lånad från Tradera)

Jag har just blivit stolt ägare till ett par Converse all star! ROSA såklart:-). Jag vann auktionen nyss på Tradera till ett riktigt bra pris, nämligen 420 spänn! Inte illa va?! Nypris på dessa ligger på omkring 700 riksdaler. Så då får man väl känna sig nöjd.
Har en auktion på gång åt Greta med, får se om jag vinner den också. Jag menar, har mamma rosa Converse så kan väl inte Greta va sämre;-). Och köper man babyconverse från butik så ligger priset på 300 kr. Så en bit under det ska man väl hamna på om man ska fyyyynda:-)

I eftermiddag ska vi till Hedemora jag och barnen, för ett kärt och efterängtat besök. Vi ska nämligen hälsa på hos Carin och hennes barn Julian & Juni:-). Det va riktigt länge sen vi sågs. Dessutom har jag inte sett än hur dom fått det i sin nya lya sen dom flyttade dit. Så det ska bli spännande. Vi har nog en hel del snack att ta igen;-).

Igår avslöjade Fredde lite mer info om resan:-). Så nästa torsdag då, på min födelsedag så ska vi alltså infinna oss i Sthlm kl 16.00! Vad som händer sen har jag ingen aning om:-O. Det ska bli såååå himmla roligt! Jag är faktiskt lite pirrig med:-D.

Nej, nu åter till dagens bestyr och en tjurig Greta i vagnen:-)

Puss & kram




Summering av helgen...

I fredags fick vi som sagt besök här hemma. Vi hade det supermysigt allihopa! Först for vi en sväng till brasan en bit härifrån, där dom erbjöd fiskedamm, pilkastning, fyrhjulsåkning, korv & hamburgergrillning m.m. Gabriel speciellt hade det superkul då en majoritet av hans kompisar från dagis också var där. Och sen blev det ju inte tråkigare av att det fanns en STOR brasa att kasta pinnar i:-). Han kan verkligen roa sig i evigheter med sånt!
Sen for vi hem och satte igång med grillningen här hemma. Och innan vi ens hunnit blinka så var klockan 01.00. Då kände vi allihopa att det var dags att hoppa i säng:-)

Lördagen for vi sen till Rutbo handelsträdgård på 1 maj firande. Där var det kaninhoppning, ponnyridning, trubadur och blomförsäljning såklart. Men det blev inga plantor för min del. Min moster tyckte jag skulle komma en dag till V-ås istället där dom är hälften så dyra! Så det tänker jag göra istället.
Gabriel, han roade sig vid kaninhoppningen och tog en tur på en av ponnysarna såklart:-). Greta, hon hängde med i vagnen som vanligt.

Söndagen kan summeras med ett ord: TRÖTT! Jo, det kommer efter när man sovit lite och gått upp tidigt:-) Men som vanligt masade vi oss ialla fall iväg till kyrkan och söndagsskolan. Det var en lagom utflykt denna dag. På vägen hem hämtade vi sen PIZZA såklart :-) Nja, vet inte hur det blir inför beachen 2010?! Men va gör väl det, när man njuuuter av livet varje sekund:-)

Här kommer lite bilder....


                                       Grillning på senkvällen:-)


                                               Storgrillarna:-)


                                             Söta små djur:-)


                                          Gabriel hejade friskt!


                              Den här hästen valde Gabriel:-)


                     En dag kanske vi kan skaffa en egen ponny:-)

Efter många om och men så är nu passet fixat till Greta. Men till min stora förvåning så kunde man inte längre göra det här på polisstationen! Typiskt småstäder. Så vi fick fara till Fagersta istället som är närmsta ort att ordna det på.  Troligtvis har vi passet på måndag.

Nej, nu tror jag lillskruttan börjar vakna där ute i vagnen:-)

Kram från oss♥

God morgon!


Älskade, finaste Gabriel myser vid brasan♥

Vill bara kika in för att säga god morgon på er.
Här hemma myser vi med en brasa och äter frukost:-)
Strax dagliga promenaden till dagis.

Kram på er så länge!


Påhälsning:-)

Vi fick en liten påhälsning nyss inne på altanen i form av en liten söt fågel:-). Och djurvän som jag är så måste jag ju hjälpa denna lilla vän ut igen. Några krockar i rutorna senare så var den lilla fågeln lagom snurrig i bollen och en bit chockad! För den satt då alldeles still när jag tog den i min hand och blev kvar där ett bra tag:-). Jag hann ju tom hämta kameran och fota medans jag höll den. Häftig känsla! Sen flög den glatt iväg igen:-)
Här kommer ialla fall en bild....



Jag 30 år....va!?

Hej på er!

Ny vecka igen med nya möjligheter:-). Helgen har bara sprungit förbi och jag har faktiskt inte haft någon riktig lust att skriva här, om jag ska vara helt ärlig. Men nu så känner jag att det är dax igen:-). Tänkte uppdatera lite mer här sen med lite bilder från helgen. Men just nu så hinner jag inte riktigt. Prommis till dagis väntar:-). Sen ska även ett cellprov hinnas med under dagen och ett pass ska införskaffas till Greta. För er som känner mig riktigt väl så antar jag att ni har koll på att min stora dag infinner sig den 13:e maj;-). Då fyller jag nämligen 30 år! Var nu dom åren tog vägen?! Känns ju nyss som jag va 18 och gick ut gymnasiet;-). Jo, åren dom spriiiiinger iväg! Framförallt när man får barn.

Och anledningen jag skulle komma till är ju då att min kära man har en överraskningsresa på gång till min stora dag. Men vart vi ska, det har jag ingen aning om:-). Det enda jag vet är att vi INTE kommer flyga som tänkt, pga askmolnet osv, vi kommer bli borta tre dagar och vi kommer förflytta oss med båt! Därav känner jag att jag vill ha minstingen med, hon är ju så liten än. Dessutom gör hon aldrig något väsen av sig och är så enkel att ha och göra med. Och för Gabriels del är såna här resor inget att hurra för! Han har det roligare med farmor eller mormor, vilket det nu blir!? Det ska ialla fall bli fantastiskt skönt att komma bort lite igen!

Nej, nu är det dags att traska till dagis!

Ha en bra dag♥

RSS 2.0