Projekt grodyngel!


                               Våra nya vänner i trädgården:-)



Hej på er!

Vi har haft en toppenhelg! Den startade ju som sagt med grillkväll i V-ås och övernattning. Jessica och Daniel bjöd på underbart god mat, både förrätt och grillat, några glas vin och trevligt sällskap:-). Kan det bli bättre?! Grabbarna försvann lite senare en sväng ner på krogen och jag & Jessica mös på deras altan i lugn och ro med lite tjejsnack. Och vid 1-tiden så ropade sen sängenpå oss:-). Det blev en mycket lyckad och trevlig kväll tillsammans! Det gör vi om snart igen......


                         Lilla Vilda & Greta grejar tillsammans:-)

På lördagen for vi sen hem med ett barn mindre. Gabriel ville nämligen INTE hem:-). Han ville stanna en natt till för att leka med Lova. Och för oss var det helt ok, lite tyst och tomt i bilen bara! Gu, va man saknar sina barn när dom inte är omkring en! Men det är ju bra när dom är självständiga och vill göra andra saker än bara hänga med mamma & pappa;-).
Väl framme i Avesta igen så väntade boxningsgalan. Som ni alla förstår så var det ju olika boxningsmatcher som hölls under eftermiddagen/kvällen. Anledningen att vi skulle dit var ju pga att Freddes firma (EKM AB) var en av sponsorerna under kvällen. Så då ska man ju synas där såklart! Och det var faktiskt riktigt trevligt och spännande att kolla på. Vi hejade och höll alla tummar för BK Vicentens boxare såklart:-)

 
Boxningsgalan under lördagen i Avesta var riktigt spännande och blodig! Greta hejade & skrattade:-)

Dagen som varit då? Jo, lite fix här hemma, både ute och inne. Man kommer ju lite efter med allt när man varit borta sådär. Och på em for vi sen till Sala för att hämta Gabriel igen. Jessica lämnade nämligen Lova där på tåget till Avesta. Så då passade vi på att mötas upp där såklart.
När vi sen kom hem så tog vi en promenad en bit bort mot dagis för att hämta grodägg:-). Jo, ni läste rätt! Jag har nämligen lovat Gabriel sen en tid att vi skulle ta hem några för att sen se dom vecka för vecka utvecklas. Och när dom sen så småningom blivit små grodbebisar så släpper vi ut dom på samma ställe igen:-). Både spännande och lärorikt för en 5-åring!
Så ute i trädgården, i en stor genomskinlig plastbalja har vi nu en massa grodägg, blodiglar, vattenskalbaggar, små insekter som bor i pinnar m.m. Det riktigt kryllar av liv däri!
Så vi har några riktigt spännande veckor framför oss med våra nya vänner ute i trädgården:-). Jag kommer naturligtvis att fota och hålla er uppdaterade om hur livet fortskrider i vår plastbalja!

Nej, nu hopp i säng!

Kram från oss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0