Formsvacka?!

Usch, fy och blääääää! Idag var det inte lätt att heta Frida på boxningspasset! Allvarligt talat, men det kändes som om jag skulle dö eller nåt. Jo, det va som att vara tillbaka på ruta ett igen, och tanken slog mig att kanske har det med blodgivningen för en vecka sedan att göra?! Jag har faktiskt ingen aning om hur lång tid det tar för kroppen att fylla på det  man tappat. Och det var väl en sjuhelsikes tur att jag INTE gick på träningen samma dag jag lämnade blod, som jag tänkte/ville.
Eller så är jag bara inne i en riktig formsvacka, som man kan få emellanåt helt enkelt. Va vet jag.

Nej, ikväll gör jag en tidig kväller tänkte jag. Det känns som om det behövs:-)
Hoppas ni haft en bra dag.

P.s Tack alla ni fina för era kommentarer på sistone, dom håller igång skrivarglöden:-)

Kram från oss♥



Några bilder på köket, som lovat:-)



Shopping från asos.com

På lördag bär det av till Tällberg och Klockargårdens hotell över natten för att avnjuta både julbord och julshow med Freddes mamma, pappa och hans syskon med respektive. Det är förra årets julklapp från finfina svärföräldrarna som ska utnyttjas:-). Och det är dom absolut bästa klapparna man kan få enligt mig; Minnen tillsammans! Jag ser verkligen fram emot helgen, det ska bli underbart skönt att få komma bort lite igen och äta god mat, umgås med nära och kära och få lite tid på tu man hand med min älskade man♥. Det var läääänge sen!Barnen blir hemma med morfar, så vi får den där välbehövliga egentiden som man & fru:-).

Och naturligtvis är jag värd en ny klänning och några nya accessoarer till en så fin fest:-). Denna gång klickades grejerna hem från England på asos. com. Kika in om ni inte gjort det tidigare, det finns en massa snyggt där och till bra priser! Nåväl, här kommer bilder på fynden:

 
                        Festfin i svart spets...                                                               och snyggt med matchande väska till!




 Jag ♥ bling bling!


Hoppas ni mår bra, kram från oss♥


Söndagsmys!



Nyss hemkommen från middag hos svärföräldrarna och ca -18 grader ute:-o.
Nu väntar lite hjortronglögg & pepparkakor vid brasan. Myyyys:-).

Kram på er♥


Första ljuset brinner...



Vill bara passa på att önska er en fridfull & skön första advent.
Första ljuset är tänt vid frukost härhemma och nu spelas Jul i Betlehem med Carola på stereon:-).
I eftermiddag väntar födelsedagsmiddag hos svärföräldrarna i Nyhyttan. Svärfar är den som ska hyllas:-).

Kram från oss♥


Tekväll hos bästa Cicci


Tekvällar behövs oftare:-)

Hej på er!

Igår kväll la jag alla sysslor åt sidan (för en gångs skull) och packade in mig & Trixie i bilen för att avnjuta en tekväll hemma hos bästa Cicci! Måste göra sånt oftare, jag behöver det, både för min och barnens skull.
Tekopparna rann ner en efter en och vi tjattrade om allt och inget. Timmarna sprang på fort och
kvällen blev sen (som vanligt) innan jag kom i säng.

Idag återstår lite småfix med att hänga upp nya gardinerna i köket och pynta lite. Tar nån bild sen så ni får se. Sen ska jag även hinna med en sväng till nagelakuten(Cicci) igen:-). Har nämligen i all städning lyckats spräcka en nagel på mitten, aj, aj! Och sist men inte minst så ska det fredagshandlas lite, för i eftermiddag kommer lillebror Hampus med tjej från Värmland på besök:-). Skoj! Mannen i huset ska på kryssning, så vi får mysa härhemma på egen hand.

Jag passar på redan nu att önska er en trevlig fredag & en skön helg,
om det skulle bli dåligt med skrivandet här;-)

Kram från oss♥


Uppskattad!




Hej på er!

I fredags var vi på mysbesök hos Sandra & Eira som ni redan vet medans Gabriel var i skolan. Och det var så skönt att komma utanför dom här fyra väggarna ett tag, det är liksom vardagslyx att bli bjuden på kaffe hos någon annan när man är hemma varje dag:-D.
Tjejerna roade sig och pussades om vartannat, så söta tillsammans! Tyvärr hann vi aldrig fånga det på bild och inte ville dom sammarbeta på beställning heller:-D.

Minns ni att jag och Sandra firade flickornas 1-års dag tidigare härhemma? Greta fick ett par jättefina cerisa tights med en snygg tillhörande  t-shirt och en bok, men tyvärr så hade Greta redan just den boken. Så den blev utbytt av Sandra till en annan bok som Greta då fick i fredags när vi sågs igen. Boken har jättefina skarpa färger och bilder på olika mamma-, pappa- & bebisdjur. Mammadjuret kan tas loss och under bilden på mamma finns då finurligt bilden på bebisdjuret:-). Greta älskar att titta i boken och plocka med de lösa delarna:-). Tack Sandra, den är uppskattad härhemma:-)

Jag har förresten strulat med youtube hela dagen! *Suck* Har nämligen försökt och försökt till och från hela dagen att lägga till musik på ett par videosnuttar på Greta. Men förgäves! Vet inte vad det är för fel? Det är dessutom youtubes egen musik också, så det borde ju funka. Får se om jag får någon rätsida på det överhuvudtaget innan jag ger upp helt:-S.

"Julstöket" fortskrider på bra härhemma och imorgon blir fönstren rena och fina igen. Och de flesta nätshoppade julklapparna har flyttat hem också:-). Superfina allihopa, över förväntan kan jag säga! Nätet är för bra:-D.

Nej, nu åter till alla kvällsbestyr!

Kram från oss



                                         Uppskattad bok:-)



Framsteg! (Uppdaterad med två filmklipp)

Har haft en massa bestyr idag igen, som det har en förmåga att finnas massvis av härhemma:-S. Hämtat Gabriel i skolan, lämnat blod på sjukhuset, köpt nya julgardiner till köket, handlat lite mat, strukit gardiner, skurat badrum osv. Däremellan har även ett antal blöjor bytts och mat lagats. Men det blev ingen träning för mig
dock:-(. Kom på att det kanske inte är det bästa att göra när man för första gången på två år lämnar blod igen. Jag har dessutom redan lågt blodtryck i mig själv och blir lätt yr vid vissa tillfällen ändå. Så en boxningsträning var nog inget bra alternativ idag. Jag ringde faktiskt och rådfrågade min goda vän Sandra
(snart  färdigutbildad sjuksköterska) vad hon tyckte om saken. Nä, jag hade inte gjort det, svarade hon, du bör nog ta det lugnt. Sagt och gjort, jag löd:-D. Ingen träning alltså *surar*.
Bara en massa trevligt hemmapul istället:-). Bokade in fönsterputsaren också tidigare idag, som kommer på torsdag. Så då ger även det lite extrajobb innan, vilket betyder städ av hus och att torka rent i alla fönster, sen hänga upp de nya fina gardinerna i köket. 
Så det har fixats och fejats en hel del härhemma idag! Nu är jag trött, så trött kan jag medge!
Tänkte hoppa i säng och samla krafter inför morgondagen då det ska städas härhemma och jullådorna plockas upp från källaren:-). På söndag är det åter dags att tända första ljuset igen:-O. 

          
O.B.S! En mycket viktig detalj från dagen: 
Någon härhemma har under eftermiddagen tränat med morfar och gjort STORA framsteg:-D
Wow! Jag fick en chock när jag kom hem från gardinshoppingen!
Älskade vän, så stor du redan blivit♥

Kram & godnatt på er♥







 


Längre uppehåll

Har inte så mycket kul alls att bjuda på idag, så då är det väl onödigt att bara skriva en massa dravel;-).
Men helgen har för övrigt rullat på fort med bla besök av min kära broder och hans sambo Lena som ni vet.
Vi har umgåtts hela helgen, vilket inneburit sena kvällar och en massa gott att äta! Tur det är boxning imorgon igen:-)

Jag är nyss hemkommen från en iskall promenad i mörkret med hund & man och
nu väntar en dusch och stund vid teven innan sängen ropar på mig:-D.
Imorgon ska jag lämna blod igen efter ett längre uppehåll pga graviditet & amning.
Jag älskar att hjälpa och bidra med det lilla jag kan!

Hoppas ni haft en strålande dag! Kram från oss♥





































                 Mys med morbror David♥                                              I slutet av februari blir jag faster igen♥
                                                                                                Jag undrar vem som gömmer sig därinne:-)






Mys!

Hinner inte med så mycket skriveri här idag. Oxfilèn ligger på grillen och vi ska strax äta. Hos oss har vi pappa (såklart) och bror David med sambo Lena:-). Sen ska vi bara mysa och umgås allihopa! Gårdagen spenderades lika, förutom att även lilla mamma var här:-). Vi har såååå mysigt allihopa så jag vill njuta av varje minut!

Jag önskar er en toppenkväll, kram från oss♥



Redo för avfärd



Vi är redo för avfärd. Nu bär det av en sväng hem till våra fina vänner Sandra & Eira:-).
Hoppas ni får en toppendag!

Kram från oss♥


Tack gode Gud för nätshopping:-D

 
 I år har jag både en pepparkaksgubbe & en liten lucia♥


Det passar mig perfekt: Ingen stress, ingen trängsel, inga köer, inga grinande stackars medtvingade ungar och 
inga svettiga och irriterade föräldrar:-D. Istället klickar jag hem det jag vill ha i lugn och ro när det passar mig!
Kan det bli mycket bättre?! Tack gode gud för nätshopping:-D. Jag testade på att julklappshandla via nätet redan förra året och det var klockrent, jag kommer fortsätta med det, så länge jag hittar det jag vill ha ialla fall. 


Jag hittade dom här söta seten ovan på ellos.se! Gabriel har valt att vara pepparkaksgubbe i år, och han kommer nog bli den sötaste lilla gubbe jag sett på länge:-). Till Greta passade jag på att beställa ett lucialinne, lite tidigt för åldern kanske. Men va sjutton, det är ju så gulligt och så är det roligt att klä ut henne ihop med storebror på Luciadagen! Jag tog en lite större storlek(86-92), så borde hon kunna ha det nästa år med. En aning stort i år blir det nog åt henne, men eftersom dom ska lussa utomhus på skolan så blir det perfekt utanpå overallen:-).
Om ni kikar in på ellos hemsida så hittar ni faktiskt ett helt set med både lucialinne och tygkrona för de minsta för 179 kr! Hade jag vetat det, skulle jag ha beställt det själv istället. 


Något i julklapp till Gabriel från morfar var det ju också....det blev inget på fyra hjul som ni ser:-).
Istället blev det något han kan ha på sig när han åker på fyra eller två hjul:


 
Oj, oj! Den här kommer Gabriel gilla:-D (från hm.com)



Och eftersom han vill bli polis när han blir stor, får han väl börja öva i denna (från hm.com):




Sen måste ju barnen vara festfina på julafton! Det här blev valen i år:


 
Jag älskar "Carl Larsson" klänningar på flickor (från ellos.se). Lackskor (från hm.com) som pricken över i:-)



Gabriel blir både tuff och snygg i denna skjorta & slips! Till det ska han ha svarta byxor:-)
Mammas snygging♥ (hm.com)


Sen var det väl bara mamman & pappan kvar....får se vad det blir:-p?!


Kram från oss♥


Tjuvkik!

Här kommer några bilder från dagen, och en liten tjuvkik på några nyss hemklickade julklappar till barnen från en hemsida som har supermysiga barngrejer i massor! Om ni inte kollat in sidan förr tycker jag verkligen ni ska göra det nu till julklappstider:-). Här är länken: http://www.abcleksaker.se/

Bilder var det....

Önskar er en fin kväll!
Kram från oss♥



Klart man har kungliga bestick när man är en prinsessa♥



Kungligheter gör misstag dom med:-)



Stå själv är inga problem. Men att börja knata utan hjälp är skrämmande!



Afternoon tea-party med Ida:-)


Och så var det lite klappar då......



Klart Greta ska ha en egen toalett:-) Den spelar musik när man "lyckas", du kan hänga toarullen på den och slutligen använda sitsen på den vanliga toaletten. Om jag är pryltokig?! Ja, jag erkänner;)

Den här söta boken från Oskar & Ellen har jag suktat efter sen jag såg den!
Det är en liten avtagbar kanin som man sida för sida gör redo för natten:-). Perfekt till kvällsmyset!



Morfar valde denna sminkbox till Greta, (till Gabriel blir det nog något på fyra hjul:-D)  
även den från Oskar & Ellen och helt i tyg. Hur söt som helst! Ett måste till en liten prinsessa♥.





Till te-partyt eller kalaset behövs en tårta med ljus också. Vimplarna på bilden ingår.
Oskar & Ellen såklart här med:-)




En luciakrona i tyg, hur sött är inte det då?! Men denna får hon innan jul, närmare bestämt 14 dec,
när det är dags för luciafirande med storebror i skolan:-). Man kan använda den från 1-4 år.
Behöver jag nämna varifrån den kommer?!:-D



Världskarta i tyg. Gabriel är väldigt intresserad av länder och språk just nu:-)
(Oskar & Ellen)



Var hör djuren hemma?! Placeras ut på respektive världsdel på kartan:-)




Likaså placeras flaggorna ut. Bra lärande!





Några nya riddare till borgen härhemma. En kung & drottning har väl alla slott:-)




En gång är bättre än ingen gång

Halloj!

Nä, det blir ingen film ikväll heller. Jag kom just ut ur duschen efter ett drygt boxningspass igen. Fast det var inte riktigt så jobbigt som jag trodde det skulle bli ändå efter ca sex veckors uppehåll! Bra där, klapp på axeln:-).
Men det gäller naturligtvis att hålla i träningen, den är ju trots allt en färskvara. Och det är otroligt skönt att både känna och se resultat av träningen sen jag började igen för en tid sedan.
Men jag tror inte man ska ha för höga krav på sig när det gäller antal träningspass i veckan, en gång är bättre än ingen gång, försöker jag tänka. Jag menar det är ju en hel del annat som ska hinnas med också förutom träning, och ibland räcker varken tiden eller orken till helt enkelt! Även om jag väldigt gärna skulle vilja att den gjorde det.....man får nöja sig med det lilla helt enkelt:-)

Nej hörrni, nu blir det sängen. Hoppas ni haft en bra dag♥

Kram & godnatt på er!






Inte en dag försent!

Böda camping, popcorn och ett glas rödvin med pappa. Så har kvällen spenderats...kan de bli bättre:-D?!
Vi har en del att ta igen, som sagt. Det är inte en dag försent...

Fick förresten den här filmen av min käraste häromdagen♥. Kanske jag orkar se den imorgon istället:-)
Har NI sett den? Är den bra?



Kram & god natt på er♥


Älskade pappor!



Älskade, älskade man & pappa♥



Älskade pappa, välkommen hem♥. Vi har en
hel del att ta igen:-)


Hej på er!

Idag är en mycket speciell fars dag för mig! Jag har nämligen fått äran att fira både min älskade man och min pappa under samma tak♥. Och jag känner att det sjunkit in lite nu och jag är redo att skriva och berätta. Ni kommer väl ihåg att jag skrivit om att det varit mycket som hänt härhemma på sistone?!
Det ligger ialla fall till som så att min älskade pappa flyttat hem till Dalarna och Avesta igen efter ca 20 år i Värmland. Som ni förstår så är jag ett skilsmässobarn. Mamma & pappa gick isär när jag var 7 år. Men jag har aldrig slutat hoppas och trott och önskat att kanske, kanske en dag så skulle min pappa komma hem igen. Ni vet väl hur det är med människan och hoppet!? Och bönerna som liten om att få pappa tillbaka, dom kan jag nog inte ens räkna till!

Men trots att jag nu är vuxen så har jag ändå alltid saknat min pappa till och från i livet. Och jag kommer ihåg alla hemska avsked från Värmland som liten. Avskeden från pappa som slet i mig oerhört! Jag glömmer aldrig klumpen i halsen när bussen eller tåget skulle gå hem till Dalarna igen! Jag svalde och svalde, och ville inte visa mina tårar. Dom kom sen istället, när bussen lämnat stationen....Hemska tanke!

Nej, för mig finns banne mig inga lyckliga skilsmässor (om det inte handlar om misshandel eller annat trist såklart), för mig är det rent skitsnack när man talar om lyckliga separationer! Det finns inga sådana, åtminstone inte för barnen i fråga. Som barn (och vuxen) vill man alltid se sin mamma och pappa tillsammans, så är det bara!

Visst hade jag fått välja om jag hellre velat bo i Värmland hos pappa, men där har aldrig kännts som hemma. Hemma för mig har alltid varit här och med mamma. Och som barn är det ju fruktansvärt att behöva välja. Var ska jag bo? Hos mamma eller pappa? Man vill ju ha båda, och framförallt; så behöver man båda.... 
Men nu så, är min älskade, saknade pappa hemma igen och allt är som det ska och vi har massor att ta igen:-D

♥Välkommen hem pappa, du är efterlängtad & saknad♥

Kram & god natt på er!







Hurra, hurra, hurra!


Ja må hon leva, ja må hon leva.....


Nu har vi firat, hurrat & sjungit för vår lilla prinsessa♥.
Finfina presenter har hon fått av allihopa; bord m. stolar från serien "star" med rosa stolsdynor, rubens barn Ida, en ljudbok "på bondgården", pengar & samlingssked i silver, en mjukis-barbapappa.
Tusen tack, hörrni. Så fina presenter!

Nu blir det lördagsmys med god mat igen:-D
Hoppas ni haft en fin dag allihopa!

Här kommer några fler bilder från dagen.....kram från oss♥



Paketöppning




Mormor & Greta öppnar paket




Kärlek vid första ögonkastet:-D (Rubens barn Ida från mormor)



Bord & stolar monterade farmor ihop galant! Tack farmor & farfar för fina möbler:-)



Fika med Ida:-)



Bord m. stolar från serien "Star"



Mums med tårta!



Tack å hej!






Mums! Ni bara måste testa detta....


Inte så bra bild tyvärr. Men hörrni, det var gudomligt gott!




Herre min gud vilken god mat vi ätit ikväll!!
Ni bara måste testa detta nån gång; Mozarella-fylld kycklingfilè, inlindad i parmaskinka, serverat tillsammans med färska rotfrukter i ugn och en sallad bestående av ruccola, tomater, rödlök, mozarella och balsamico sås.
Wow, säger jag bara! Ett riktigt halleluja moment:-D.

Ni gör ialla fall såhär:

Sätt ugnen på 225 grader.
Snitta kycklingfilèerna på längden och fyll snitten med skivad mozarella.
Linda parmaskinkan runt kycklingfileèrna, salta & peppra lite.

Skala några potatisar, morötter, palsternackor och rödbetor.
Skiva dom i ungefär lika stora bitar och lägg dom på en plåt.
Häll på ciron olivolja, flingsalt, peppar och färsk timjan.

Kör in rotfrukterna iugnen i ca 45 min på 225 grader och kycklingen ca 25 min i samma grader.
Servera med rödvinssås och färsk sparris (sparrisen steker ni i olja i en stekpanna och kryddar med salt & peppar) 

Skiva tomat, rödlök och mozarella och lägg på ett fat.
Ringla över olivolja. Salta & peppra. Garnera med lite ruccola överst.
På toppen ringlar ni över balsamico (på flaska).

Färdigt att servera! Mums  kan jag lova:-D


Kram från oss & ha en fortsatt skön fredag!


Efterlängtat!



Tuuut, tuuuuut hörrni!

På lördag vankas det då äntligen ett efterlängtat 1-års kalas härhemma:-)
Bättre sent än aldrig.....Naturligtvis firade vi prinsessan härhemma på dagen D, men nu är det släktens tur:-D
Imorgon ska tårt-ingredienserna inhandlas!


Kram från oss♥


Tassarna på bordet


Trixie & jag på salongen hos bästa Cicci

Hej på er!

Det blev en sväng till salongen idag, vilket betyder fiiiiina händer igen:-). Denna gång blev det franskt igen med några stenar för att piffa till det lite, men visst är det roligt med lite mer färg kanske. Men jag tänkte slå på stort och kanske (våga) ta något rött och glittrigt till jul istället:-).

Trixie var med såklart, och hon var inte sen med att slänga upp tassarna på bordet:-D.
Kanske vi målar på lite rosa lack på tassarna nästa gång;-). Nej, nu börjar bonde söker fru!

Hoppas ni haft en bra dag!
Kram från oss♥


Lite vintershopping


Gabriel & (kusin)Amanda i Kapellet på Avesta kyrkogård.
Vi tände ljus för nära och kära.



Mössa & vantar från Åhlens, tröja från Vero Moda, jeans från nelly.com


Tänkte bara uppdatera med lite bilder från helgen och några av de senaste vinterinköpen som gjorts härhemma.
Vi hade en mysig lördag tillsammans  med besök på kyrkogården, mammas hemmagjorda ärtsoppa och trevligt sällskap. Kvällen blev sen som det brukar bli, men det är det värt ibland:-).
Idag så väntar vi hem vår älskade man och pappa som varit borta sen i torsdags. Då blir allt som vanligt igen:-).
I skrivande stund så yr snön ner, och det skulle tydligen kunna komma upp till två decimeter:-O!
Vinter, vinter....är du redan här?! Nja, kanske inte för att stanna....än.

Hoppas ni har det bra i snövädret:-D
Kram från oss♥



Gabriels nya vinterset från Didrikson. Panikshoppade på nätet (såklart) idag pga vädret som kom!



Trixie vill heller inte frysa i vinter. Klickade hem det här fina täcket från lechien.se
Världens bästa hundsida! Har ni hund, så bara måste ni kolla in den:-)


Förändring

Hej på er!

Nu var det ett par dagar sen. Men ibland får jag bara inte tiden att räcka till för att jag prioriterar annat. Jag tror ni förstår hur det kan vara ibland;-). Och just nu så är det en rätt stor förändring som skett, och prioriteringen av tiden de sista dagarna har legat just där.
Men som jag känner just nu så är det alldeles för tidigt och privat för att orda mer om det här, pga av att det är flera människor och känslor inblandade också och det vill jag respektera. Men från min (vår) sida sett så är det positivt det som skett och jag är otroligt glad över denna förändring och jag hoppas den kommer bestå!

Annars så rullar väl den här dagen på som vanligt, vilket innebär fredagsmys med god mat och något gott att dricka till:-). Dock är det tomt utan min man här på berget, som tyvärr fick lov att rycka ut och jobba helg:-(
Men det blir nog trevligt ändå, för kära moster Carina från V-ås kommer och stannar antagligen här över natten. Och imorgon är det sen dags igen för vår årliga tradition, vilket innebär att vi tänder ljus på kyrkogården för nära och kära och sänder en tanke till dom på den andra sidan. Sen bjuds det på ärtsoppa med tillbehör hemma hos mammsen såklart! Alltid en mysig helg såhär i höstmörkret:-).

Hoppas ni får en mysig fredag!
Kram från oss♥

 

 

                                      En bild på Trixie är väl på sin plats, det va ett tag sen:-)
                              Under vår semester i Egypten har hon som ni vet levt storstadsliv i
                              Sthlm hos min bror, vilket gått fantastiskt bra! Det var nästan så vi inte 
                             fick tillbaka henne sen:-D. Men nu är hon hemma igen och hon har
                                                       varit såååå saknad här på berget!



Kvällsmys på egen hand

Gokväll!

Dagen har (som vanligt) gått i en rasande fart och jag förstår inte vart timmarna tar vägen:-O. Idag så gick det väl åt en del till fotograferingen såklart, vilket för övrigt gick jättebra. En aning svettigt bara. Det är ju inte så lätt att få en 1-åring att sitta och stå som man vill på bild:-). När vi sen tryckte in Gabriel & Trixie också på en av bilderna så gick det ju inte lättare precis. Trixie for åt ett håll och Greta åt ett annat, ha, ha! Den bilden ska bli rolig att se!

Sen blev det en sväng till Mac Donald`s (Gabriels önskning), inte direkt mitt favorithak bland burgerkedjorna. Nä, ska man äta skräp så föredrar jag Burger King. Ialla fall så mötte vi upp min kära lilla mamma där, som för övrigt jobbar i Hedemora som förskolelärare på ett dagis. Och när magarna sen var mätta så blev det en sväng till en jättemysig liten butik som har både heminredning och blommor för att inhandla lite ljung till krukorna på trappen. Nej, jag har fortfarande inte planterat något där än! Men imorgon blir det äntligen av, och det är så roligt att pyssla med mina små krukor och att få göra lite fint.

Nej, nu ska jag njuta en stund i min ensamhet. Barnen sover, några ljus brinner och en varm, skön sprakande brasa gör mig sällskap i köket. Mannen får jag klara mig utan eftersom han är i Sthlm. Men det ska nog gå bra ändå;-)

God natt på er!




Diamonds are a girls best friend!

Hej igen!

Roligt att ni gillar bilderna från Egypten:-). För visst är det väl det som är mest intressant att se och inte bara en massa lång(tråkig) text som aldrig tar slut! Jag är ialla fall en sån som mest kollar in bilder och halvläser texter:-).
Minns ni att jag för en tid sedan skrev om att jag svarat på en insändare i tidningen Föräldrar & Barn?! Insändaren skrev om "genustokiga" människor och att det blir ramaskri från folk när hon klär sin flicka i rosa och sin pojke i blått. Svaret från Annika Jankell som står för sidan, fick mig att ta handen från munnen:-). Jag bara måste svara på detta, tänkte jag. För jag håller med insändaren, hela det här genusdravlet har gått till överdrift enligt mig! Men inte trodde jag mitt svar skulle komma med i tidningen inte. Förvånad och glad såg att att mitt svar kommit med i nya nummret!
Och visst har dom kortat det rejält och formulerat om svaret det en del, men i det stora hela är det väl ungefär vad jag ville få fram. Så det var roligt! Kika in artiklarna nedan:


                                Såhär började debatten (ovan)



                   Här har ni mitt svar! Vad tycker NI i denna fråga?!


Imorgon är det dags för 1-års fotografering i Hedemora hos Lillemor Kax. Oj, vi var ju nyss där på halvårsfotning:-O! Det ska bli roligt. Tänkte plocka fram ett och annat favoritplagg att ha på bilderna. Och kanske något från när jag var liten också. Det kan ju vara roligt att ha på bild! Naturligtvis ska jag ta med ett av Gretas första halssmycken också. Det består av ett superfint silverhalsband med en liten trollslända på som har en diamant i ena vingkanten! Och denna fina gåva fick Greta av min kära bror David och hans fina sambo Lena i 1 års present. Den är så fin! Tack kära ni än en gång! Diamonds are a girls best friend, visst är det väl så;-).




Hoppas ni haft en fin dag!
Kram från oss♥


RSS 2.0