Fullspäckad vecka!


Klicka på bilden för att komma till Forevers hemsida!
(Bild lånad av Forever)

 

Oj, oj va den här veckan har rusat på:-O! Badhusbesök, skateparksbesök, Forever möten & planeringar och en hel del samtal ringda. Det känns faktiskt riktigt trevligt att syssla med något mer än bara allt vanligt bestyr härhemma:-). Men tyvärr så har ju inte tiden riktigt räckt till allt jag skulle ha velat i veckan! Som ex att blogga och träna:-S. Dom två grejerna har jag fått lov att prioritera bort i några dagar.
Men vi lever, jag lovar:-D. Om än lite mer aktivt bara:-P.

Inför kommande vecka har jag en hel del inplanerat redan, rekryteringsutbildning, businesspresentationer och hälsokväll härhemma nästa lördag. Och jag måste bara säga att allt är sjuuuukt roligt att hålla på med! Jag tänker satsa stenhårt:-). Så det är lika bra att passa på när man är mammaledig också, det kan ju leda till något riktigt bra!

Kom ihåg nu då också, att om ni är intressserade av produkterna, att själv kanske bli återförsäljare för Forever el. av att kanske bara vara värdinna hemma hos er för en kväll och bjuda in lite väninnor, så maila mig gärna så styr vi upp något! Det skulle vara sjukt kul:-D.

Nu tänker jag till sist önska er en riktigt skön helg, nu ska jag passa på att skaka rumpan till lite Zumba medans Greta vilar:-D

Kramar från oss!


Påsken i bilder....

Näää, inte har det blivit mycket till aktivitet här inte:-O. Men jag har haft underbara dagar med familjen och en hel del att stå i:-D. Tyvärr så blev det inget besök i Örebro äventyrsbad heller, då Gabriel valde bort det på egen hand mot lite hemmamys istället. Det får vi ta som ett gott betyg:-D.
 
Helgen började med att mina naglar har återigen fixats, fast denna gång hos en tjej som heter Jessica eftersom min ordinarie nagelfixare hade fullt upp! Jag är supernöjd och dom blev skitsnygga:-D.
Påskafton firades sen hos mamma med både god mat och härliga familjemedlemmar♥. Underbart!

Dagen idag har för min del spenderats i Borlänge på en sk "inspirationsdag" för Forever Living. Det var verkligen inspirerande och gav en hel del! Jag fortsätter min planering för framtiden inom företaget och hoppas på det bästa! Vi får se vart det leder:-D?! Jag har ju inget att förlora....

I vanlig ording kommer här lite bilder....



Det blen franskt igen=fräscht!

 
 
Nöjda barn som hittat sina ägg som påskharen gömt:-D



Trixie var bra sugen, men fick stå över!



Bland påskliljorna hade påskharen gömt Gretas lilla ägg,
innehållande russin & vindruvor:-D



Mammorna fick inget ägg, men vi var lika glada ändå!



Mmmm, va gott!



Bror D & Fredde hade oxå trevligt!....



Likaså bror M!



Vi njöt av solens strålar:-)



Här precis hemkommen från dagens inspirationsdag!


Nu är jag trött, och lite tv-tid med mannen står på tur. Imorgon väntar middag hos svärföräldrarna:-)
Hoppas ni haft en fin påsk, kramar från oss!


Nu tar vi helg....



Bordet är dukat, allt är förberett, strax tänder vi grillen och vi har härligt besök i form av min bror D, sambo Lena & lille Algot♥.......Nu tar vi helg:-D.

Imorgon bär det iväg till Örebro äventyrsbad med min underbara lilla familj!
Hoppas ni får en underbar kväll & helg, får se hur effektiv jag blir här?!

Ha en underbar kväll, kramar från oss♥


På det igen bara:-D


Bodyfat test

Idag var första dagen på ca 3 veckor (pga förkylningar m.m) som jag ställde mig 30 min på crosstrainern och körde ett 20 min zumbapass igen! Jag trodde det skulle gå mycket trögare, men det var inte så farligt. Men så är jag en dryg tävlingsmänniska också som inte kan låta mig prestera sämre än tidigare:-D. Crosstrainern visade en förbränning av ca 200 kalorier vid tidens slut, så det är jag mycket nöjd med. Sen körde jag zumbapasset på det, och det måste ju även göra sitt. En hel del på magen iaf, och det är riktigt skönt att röra på sig igen:-).

Ovan kan ni se dagens bodyfat test. Till vänster visas min: längd, vikt och kön, mitten: min ålder och till höger från ovan: antal kalorier som jag behöver per dag för att må bra, BMI och mitt kroppsfett i procent.
Nedan hittade jag lite fakta att jämföra med, eller för er att kanske kolla hur ni ligger till:-D.


BMI står för Body Mass Index och det används för att på ett enkelt sätt definiera fetma och för att ta reda på om man ligger i riskzonen för hjärt och kärlsjukdomar. Tabellen nedan visar de gränsvärden som WHO (Världshälsoorganisationen) bestämde 1985 och som gäller för vuxna människor.

ViktklasserMänKvinnor
Underviktig BMI mindre än 20 BMI mindre än 18,6
Normalviktig BMI mellan 20,0 och 25,0 BMI mellan 18,6 och 23,8
Överviktig BMI mellan 25,0 och 30,0 BMI mellan 23,8 och 28,6
Kraftigt överviktig (fetma) BMI över 30 BMI över 28,6

BMI kan vara missvisande för vältränade personer, väldigt långa personer samt barn och ungdomar.


Vill du beräkna din egen kroppsfett?

För beräkning av din kroppsfett kan du använda formlerna nedan:

Formel för kvinnor: kroppsfett % = (1.2 * BMI) + (0.23 * Ålder) – 5.4
Formel för män:      kroppsfett % = (1.2 * BMI) + (0.23 * Ålder) – 16.2

Du bör först ta reda på din BMI värde (använd BMI kalkylen här nedan) för att kunna beräkna din kroppsfett, tänk på att svaret är bara en indikation och ingen exakt mått på din kroppsfett, för att göra den exakta mättningen bör man konsultera en dietist eller liknande för mätning av kroppsfettet.
 

Kön

Normal mellan

Gränsen till övervikt mellan

Övervikt

Kvinna

21 - 31%

32 - 34%

Över 34%

Man

12 - 20%

21 - 25%

Över 25%




Underbara ungar!


Greta röjer i väntrummet på bvc:-D


Det har varit en jättebra dag idag. Först BVC tripp med 1,5 års besök. Mitt lilla hjärta väger nu 10,5 kg och är 80 cm lång♥. Men så mycket mer än mätning/vägning blev det inte eftersom Greta var hysteriskt ledsen bara dom tog i henne. Stackars liten! Hon är verkligen känslig just nu. Sprutan slapp vi oxå eftersom både jag och bvc sköterskan för tillfället glömt att den fick hon ju redan i höstas pga vår Egyptenresa. Så det var ju redan gjort:-D. Skönt, då slapp det bli ännu mer tårar...

Vid lunchtid dök sen Jessica upp som lovat med alla ungar: Lova, Vilda & lille blivande TV-stjärnan Elvis(som för den delen inte är så liten längre, sötsnöre:-P). Vilka härliga ungar vi har, och vilket liv det blir när alla kommer ihop:-D. Vilda och Greta är två minst sagt bestämda damer, ha, ha, ha!! Det både puttades, slogs och tjuvades nappar om vartannat:-). Elvis skötte sig galant, med undantag för att tala om för oss när liten blev trött eller hungrig:-). Tur vi har varsina större storlekar också (dock med lite annat trubbel emellanåt förstås).
Underbara skitungar är vad dom är allihopa:-P, vad vore vi utan dom?

Jag bjussar som vanligt på lite bilder...

Hoppas ni haft en fin dag, kramar från oss♥


 Glasspause i solen för Vilda & Greta:-)



Gabriel & Lova hade lite svårt att komma överrens idag om vad de skulle göra/leka:-S
Tur stora och kloka kusin Emma kom på besök så Lova fick en tjej att leka med oxå:-D



TV stjärnan Elvis mös i babysittern....sötis! Notera dom uppknäppta brallorna:-D
 För er som INTE visste det så får ni äran att se denna coola kille komma till världen i programmet "En unge i minuten" måndagen den 2 maj kl 21.00. Missa inte det! Mamma Jessica gör ett toppenjobb:-D


BVC dags...

God morgon på er!

Frukost i magen nu, sen iväg till BVC på 1,5 års kontroll. Vilket innebär sjuksköterske- och läkarbesök, vägning mätning, och vaccination igen. Och har vi sen tur får vi ev besök av Jessica & barnen under dagen:-D.

Hoppas ni får en fin dag, kramar från oss♥


Helgen....

Behöver jag skriva att det varit en supertrevlig och fullspäckad helg igen?! Näää, tror inte det va:-D. Jag antar att ni förstått det vid här laget ändå att det brukar vara så härhemma! Så jag tror jag summerar helgen i bilder istället. Dock blev inte alla trevligheter fångade på bild: Som grillkvällen härhemma i fredags med besök av både Cicci och hennes Robin och barnens morfar. Supertrevligt förstås!

Sen tog jag mig som sagt upp på hästryggen igen i lördags och ut i skogen i solskenet. Den här gången fick Trixie springa med. Det gick kanon, det var en lagom lång och lagom lugn tripp för små ben att orka/hinna med:-D.

Sen fångades heller inte några bilder på Freddes farmors 81-års kalas från igår. Men vi hade iaf supertrevligt där med och vi blev alla bjudna på en härligt god buffè i Dala-Husby:-D. Sen bar det av hem igen för att förbereda inför min Aloe Vera kväll med tema hudvård/make up och även det blev en mycket lyckad träff.
Tack tjejer för att ni kom!

Näää, nu bjussar jag på lite bilder istället.......Ha en bra dag!


                                       
                                     I lördags var det gymnastiktävling i Avesta för tre av barnens kusiner!
                                                  Det var jätteroligt att se hur duktiga dom blivit:-D


                                        
                                       Tjejkväll med hudvård & make up, kan det bli mycket bättre:-D?!
                                    And btw, så har jag nu blivit stolt återförsäljare av Forevers produkter!
                                   Jag har inget att förlora, och att få möjligheten att vara "min egen" och att
                                   få jobba med skönhet/make up kommer passa mig som handen i handsken! 
                                      Jag har ett par "utbildande" möten inplanerade redan den här veckan:-)
                                      Så nu vet ni var ni kan hojta till om ni är intresserade av produkterna!
 
 


Älskade ängel!


Greta med kusin Victoria♥

Älskade lilla barn 1,5 år idag!
Tiden rusar på, vi var ju nyss hemkomna från BB med ett litet knyte?!
Nu är du en egen person, en liten individ med både vilja och humör:-D. Och jag är den lyckligaste mamman i hela världen som fått just dig♥. Tack att du finns! Tack att jag får låna just dig, min alldeles egna lilla ängel...

Tack lilla hjärtegryn för att du fyller och förgyller mina dagar, jag har redan det bästa man kan få♥.
Min tacksamhet för allt jag har går inte med ord att beskriva!

Grattis hjärtat på 1,5 års dagen!


Till em väntar vi besök. Jessica och Lova (de två minsta i fam. Hedlund/Bengtsson får stanna hemma) gör oss äran att stanna över natten, trevligt! Badrummen är skurade och huset röjt, sen väntar bara mina egengjorda vitlöksbiffar på att stekas till middag. Och när barnen sen sussar sött ikväll kan mammorna få lite efterlängtad väninnetid på egen hand:-D.

Hoppas ni får en fin dag, kramar från oss♥



För 1,5 år sedan såg du ut såhär,
3400 gr & 49 cm kärlek!


Fler chanser kommer...

Besviken, irriterad och frustrerad.....Jo, så kan man beskriva att jag känner mig till viss del nu! Ett av hus-alternativen har tyvärr fallit bort:-(. Och fast att jag intalar mig själv varje gång innan att inte bli det så blir jag det varje gång ändå!
Men, men....så är det. Får försöka komma ihåg att det var väl inte meningen den här gången heller då;-).

Fler chanser och hus kommer ju....det gäller bara att ha tålamod förstås! Dessutom har vi ju ett andra alternativ också, vi får se vad det blir med det? Mmmm, nog är det spännande alltid att se vad framtiden vill med oss och "var" vi kommer hamna i slutändan:-).

Hoppas ni haft en fin dag, kramar från oss♥


En måndag...

     

Vi har haft en toppendag idag. Den började med ett kärt telefonsamtal från bästa Cicci:-). Hon tyckte det var på tiden att vi sågs igen (och inte bara vid mina salongbeök när naglarna ska fixas). Hon bjöd hem oss på lunch dagen till ära! Det är man inte bortskämd med, kan jag säga. Tusen tack vännen!
Dom har även fått tillökning i sin familj i form av en liten(stor) valp på 10 veckor som heter Gandolf....så söt:-). En utmärkt lekkamrat åt lilla Trixie som har en enorm energi! De hade jätteroligt tillsammans och lekte oavbrutet.

Vi hann sen lagom hem igen för att byta om, blanda välling och packa om och ur bilen och så iväg på Gabriels fotbollsträning. Sen hem igen, natta om Greta (som redan somnat tidigare på fotbollsträningen i vagnen), duscha Gabriel och i med kvällsmaten och i säng med honom med:-). Jo, dagarna flyter på kan man säga!

Så nu återstår bara min "ladda batterierna" stund såhär på kvällen:-)
Hoppas ni haft en fin dag, kramar från oss♥


Trädgårdspyssel m.m.....

En heldag i trädgården blev det verkligen denna dag. Vi har fått så mycket gjort! Och snyggt och prydligt blev det också när alla löv och allt skräp efter vintern krattas bort. Nu fattas bara några vårfina planteringar till trappen, och jag gissar att jag inte kan vänta länge med att sätta igång med det:-).

Idag känns det en hel del i både rumpa och mage efter ritten igår kan jag säga! Det är grymt bra träning för magen att rida i kort trav! Så nästa helg blir det en sväng på hästryggen igen och jag ser redan fram emot det:-).
Min övriga träning har jag stått över i ca en vecka nu pga förkylningar och grejer. Men jag hoppas kunna ta tag i det igen i veckan som kommer....

Greta är mycket fräschare nu också, ingen feber och endast lite snuva kvar. Skönt. Och de två sista nätterna har gått riktigt bra, inget mamma-ropande alls:-). Vi har alla fått den sömn vi så väl behöver.

Nu, ligger båda grynen och jag ska ta mig en välbehövlig dusch. Sen blir det mys med mannen, imorgon får vi klara oss på egen hand igen!

Hoppas ni haft en fin helg och att ni mår bra!
Kramar från oss♥


Jag njuter på hästryggen!

Åååå, jag har haft en underbar dag idag:-)......i solen på hästryggen och med fikapause i skogsbrynet!
Det är terapi för en (emellanåt) stressad småbarnsmamma det:-D.
Jag har ridit sen barnsben, och trots att det tyvärr nuförtiden går bra långt mellan gångerna så sitter det i benmärgen! Har man en gång lärt sig cykla....

Mina tankar/drömmar går nu ännu mer mot ett hus på landet, med häst och hela baletten:-)
Nångång, så ska väl förhoppningsvis den där barndomsdrömmen gå i uppfyllelse?
Det har även dykt upp ett andra alternativ till ytterliggare ett hus på landet. Många bollar i luften nu:-)....Vi får se vad framtiden bär med sig?!

Greta är mycket bättre idag, lite feber imorse dock, men ingen hög sådan. Vi hoppas och tror det är påväg bort helt. Pappa och mina (halv) bröder, som är på besök mötte också upp vid stallet när jag ridit klart och sen bar det av hem för att njuta av hämtpizza allihopa, mums!

Imorgon blir det pyssel/vårstäd härhemma på gården. Ska det här huset så småningom säljas så vill man ju att det ser trevligt och fräscht ut härhemma:-).

Hoppas ni får en fortsatt fin lördag, kramar från oss♥




 6-åriga hingsten "Harry" var mitt sällskap i skogen:-)
En häst man måste "rida" inte bara åka med. Perfekt för mig som
vill ha lite utmaningar och lära mig nya saker!



Visst är han väl snygg oxå!



Greta var överlycklig att äntligen få se dom stora djuren på så nära
håll:-D. Gibson, (den lugna/säkra av dom) är en perfekt kandidat om
man är nybörjare, så Greta vågade sitta upp för första gången:-)
Och går hon i sin mammas fotspår så blir hon en hästtokig tjej, kan jag lova!


Akutbesök...

Hej å hå!

Det blev en intensiv kväll/natt igår med! Greta fick så hög feber på kvällen att hon spydde ner sig själv och hela sängen efter läggdags:-(. Och när jag tog i henne var hon brännhet och termometern visade 40,6! Stackars liten. Jag vågade faktiskt inte stoppa i henne mer alvedon på en gång utan att rådfråga sjukvårdsupplysningen först. Och de tyckte (precis som jag) att eftersom febern inte gått ner trots medicinering tidigare på kvällen så var det bäst att besöka akuten. Så det gjorde vi. Vid 21-tiden igår satt vi i väntrummet jag och Greta. (Som tur va kom Fredde oväntat hem!) 

Läkaren lyssnade, tittade kände och klämde och allt såg bra ut. Det enda som var mindre bra var sänkan, som låg på 33. Normalt ligger den under 8, fick jag veta. Så vi blev hemsläppta på permis, som läkaren uttryckte det.
Vi ska alltså ge henne en till två dagar till för att se om det blir bättre och febern ger sig? Annars ska vi kontakta dom igen för att kolla sänkan en gång till. Bra att dom tar sånt här på allvar tycker jag!

Imorse låg febern kring 39 och under dagen närmare 38, för att sen hamna på 39,7 nu på kvällen igen. Vi får se hur natten/morgondagen blir? Vi hoppas på en bättring:-).

Vad gäller "huset på prärien" så börjar det hända en del grejer nu! Men tyvärr är det lite för tidigt att orda mer om det nu....De närmsta dagarna blir spännande!


Hoppas ni haft en bra dag:-)

Tji fick jag för egentid...


                                                    

Nej, någon långrandig "ladda batterierna kväll" igår blev det inte! Greta vaknade en stund senare och var het av feber, stackars liten! En alvedon, en torr blöja och lite kall äppeljuice fick det bli, men trots det var det svårt att somna om igen! Men till sist kom hon till ro iaf och mamman fick några minuter över till en dusch och lite teve innan sängen:-).

Vid fyra-tiden var det sen dax igen: I med en supp, en torr blöja, lite påfyllning av äppeljuice och slutligen avrundade vi det hela med en halv flaska välling förstås. Så efter fem hade vi lyckats somna om igen!
Sen upp igen vid sju imorse och fixa iväg Gabriel till skolan....

Så denna dag blir lugn, mys för hela slanten med en liten sjukling♥. Och imorgon är det äntligen torsdag och mannen i huset kommer hem igen *saknar*.....

                                   
                                                      En febrig Greta med nappen uppochner:-)


Pusta ut...

Båda barnen ligger sen ett tag, och nu är det min tur att pusta ut efter en hektisk dag härhemma med en massa fejande! Har tänt en brasa i kaminen som värmer skönt och funderar på vad jag ska stoppa i magen? En stund för mig själv på kvällen är underbart! Imorgon är en ny dag med full rulle igen:-). 
Jag väntar även med spänning på morgondagen!.....Kanske mäklaren hör av sig?!

Ha en skön kväll allihopa!


Frågestund? & husfight!


Hej på er!

Ännu en fullspäckad helg har tagit slut och en ny vecka har tagit vid. Jo, jag har varit dålig på att uppdatera, jag vet det! och jag hoppas ni förlåter mig för det;-)?! Jag måste än en gång bara tacka er för era kommentarer som dimper ner lite då och då och jag får möjligheten att läsa era åsikter:-). Det är jätteroligt!
Jag har också funderat lite på att ha en ev. frågestund?! Va tror ni om det? Skulle det finnas någon intresserad bland er tro? Och finns det något speciellt ni vill veta? Jag tänker naturligtvis svara på det mesta i såna fall:-). Ni får väl fundera lite ang. detta och hojta till med en kommentar om ni tycker det skulle vara roligt! Är intresset någorlunda stort så kör vi en i såna fall framöver....

Helgen då? Jo, den har varit till belåtenhet. Jag blev dock lite förkyld igen i slutet av veckan som var, men någon feber kom aldrig, de tackar jag för! Och nu känns det som det släpper mer och mer. På fredagen mös vi till härhemma som vanligt och grabbarna beställde pizza (deras favorit:-D) och jag gjorde mig istället en underbart god sallad med tonfisk, tomater, gurka, mozzarellaost och blandsallad, ringlade lite olivolja över och pressade en citron på toppen och så lite flingsalt såklart, mumma i magen! Sen blev de mys vid teven för hela slanten. Och visst blev det en tidig kväller för mig (efter mitt trauma natten innan med Greta *asg*) jag slocknade på soffan bredvid Fredde mitt i filmen vi såg, hi, hi!
Men jag fick en välbehövlig sovmorgon på lördagen, som var minst sagt ljuvligt! Jag var som en ny människa när jag steg upp:-).

Denna lördag bjöd sen på både husvisning på landet och barnkalas för Gabriel på em.
Jag vill inte avslöja något mer än om visningen, förutom att vi är sjukt förälskade i huset båda två som vi kollade på (och vi har kollat på många hus under vintern som gått, jag har bara inte bloggat om det eftersom de ej varit intressanta objekt!) Men den här gången ska vi slåss! Vi kommer inte ge oss i första taget kan jag säga! Stackars dom som hamnar i den här budgivningen med oss, hi, hi, hi!! Jag tror faktiskt vi kanske hittat "vårt" ställe:-D. Men man vet ju aldrig vad som händer såklart? Det är en sista visning imorgon sen antar jag att budgivningen kör igång. Och som ni vet sen förut så förlitar jag mig på Honom där ovan, och likaså gör jag nu:-D. Är det meningen att vi ska ha detta ställe, är det rätt för oss? Ja, då blir det så! Det är jag helt säker på! Dessutom så känner vi den här gången att vi kommer ta oss en ordentlig strid för placet, de kan jag lova!! Men be gärna en liten bön för oss nu, att om det är rätt ställe för oss så får vi det också♥. För vi vill ju inte ha det om det inte är meningen att vi ska ha stället heller:-). Vi borde veta mer i slutet av veckan, åtminstone borde väl en budgivning vara igång.....spännande!

Söndagen bestod av kyrkobesök i vanlig ordning med barnen, mamma och moster Charina som hälsade på hos mamma denna gång. Sen hem och laga söndagsmiddag till allihopa och "lådor" till mannen i huset inför kommande arbetsvecka:-).
Sen var det även meningen att jag skulle ha hunnit med en skön ridtur i skogen med en bekant. Hon vädjar om min hjälp då hon inte hinner med alla hästar hon har. Jag skulle gladeligen hjälpa till varje dag! Om jag kunde/tid fanns:-O!? Ska försöka komma iväg lite då och då tänkte jag....Men pga av ösregnet denna gång så ställde vi in ritten helt och satasar på en tur till nästa helg istället:-).

Jo, jag tror de var allt för ikväll minsann=). Hoppas ni haft en fin helg, kramar från oss♥.



Idag var det utomhuspremiär på Gabriels fotboll....härliga vår:-)

 
 


Vilken natt...vilken pärs!



Den här knappen hade
jag behövt inatt!


Hörrni, vilken natt!! Den slår nog alla (va jag kan minnas iaf) sen jag blivit småbarnsförälder:-O! 
Jag drar det från början...... Jag och Fredde passade på att mysa till lite igår kväll och kollade på en film tillsammans:-) Vi brukar tjuvstarta lite med helgmyset redan på torsdagen när han kommer hem efter en hel vecka borta från oss. Sagt och gjort, filmen var väl sisådär. (STONE hette den om ni undrar?)
Efter 23 tiden var filmen slut och vi släckte ner och sa godnatt. Trodde vi ja! För vid 01 tiden så satte lilla fröken fräken igång att ropa........på mamma förstås! Det var inte fråga om någon gråt eller så,  utan bara ett evigt ropande på mamma. Det mammades och mammades och mammades! Ja, jag vet inte hur många gånger:-O?!
Jag gick in till hennes rum varenda gång för att lugna lite och stoppa om igen. Och allt verkade ok varje gång jag kom in till henne, inget bajs i blöjan och inte törstig på vatten eller så. Varenda gång jag lämnade rummet så var det lugnt för en liten stund.....För att sen börja om igen med mamma-ropandet! Sådär höll vi på, in och ut ur rummet och ner i sängen och upp igen! Klockan och timmarna gick och jag blev mer och mer upprörd över att inte få sova! (kl 7 ringer ju klockan och det är dags att gå upp och göra iordning Gabriel till skolan igen.)

Vid 3 tiden på natten var jag helt slut efter allt ropande så jag gick upp och vispade en halv flaska välling (mitt sista hopp om att få sova nån timme iaf?) åt henne som brukar vara lite sövande! Och det verkade funka! Tack gode gud! Men efter allt springande mitt i natten (vilket vi aldrig annars behöver göra!) och all frustration så gjorde det att jag hade fruktansvärt svårt att somna om igen! Jag är vanligtvis super-lättväckt och vaknar av minsta lilla ljud, och har jag då dessutom börjat stressa upp mig själv över att inte få sova, ja då är det liksom kört och så blir det hela en ond cirkel! Jag tror klockan hann bli 4 någonting innan mina blå slog igen av utmattning och Greta äntligen somnat. Men hey! Sen ringde ju den ljuvliga väckarklockan tre timmar senare och det vara bara att hoppa upp ur sängen och försöka se glad ut:-S!

Ja, jag vet att jag är totalt bortskämd med två små barn som alltid somnar på egen hand på kvällarna och som (vanligtvis annars) alltid sover hela nätter utan problem! Och jag förstår även att det här är nog vardagsmat för en del stackars småbarnsföräldrar! Så visst bör jag inte klaga egentligen kan man tycka? Men det är ändå fruktansvärt jobbigt och stressande när man inte är "van" vid sådana här problem och dom nån enstaka gång dyker upp som ett brev på posten:-S. Faktum är att jag tror att de som är mer utsatta för det här med sömnproblem med småbarn är också mer härdade!? De orkar mer än en klenis som jag:-D. Va tror ni?!

Nej, eftersom jag fortfarande sitter i mysdressen så är det väl dags att ta sig in i duschen så man kanske blir som folk igen och kan välkomna fredagen med ett leende på läpparna? (Trots tre timmars sömn!) Jag gissar att kvällen INTE blir så sen för min del:-p?

Jag önskar er en skön fredag & en härlig helg! Imorgon står bla barnkalas och husvisning på listan:-)


RSS 2.0