Vilken kämpe han är våran kille!

Jo, jag vet! Det var alldeles föööör länge sedan det blev en uppdatering här. Sorry! Men dagarna är/har varit fyllda med både det ena och andra för tillfället. Skolavslutningar, midsommar, jobb m.m. Men nu så bara måste jag ta mig några minuter till er och bloggen:). Jag fick ju en så fin kommentar på förra inlägget som värmde så och det var nog den som fick mig att göra en kraftansträngnig såhär på nattkröken, tack:). Trots att jag är helt slut efter dagen så kommer här en liten uppdatering från senaste tiden, med både roliga och mindre roliga grejer!!!

Midsommar firades iaf hemma hos Freddes bror på landet. Vi hade det kanon! Bra väder, god mat och härliga människor. En lyckad kväll helt enkelt:). Den enda som inte var sig riktigt lik den kvällen var faktiskt Gabriel. Han klagade tidigt på kvällen över att han hade ont i sin högra arm och nacken och lekarna som vi lekte var han inte med på utan han ville helst kolla på (inte de minsta likt honom!). Han var även ovanligt känslig och hade lätt till gråt helt enkelt och vid 23 tiden var han trött och ville gå och sova!?!? What! Gabriel som ber om att få gå och sova, nääää det är inte våran Gabriel!! Men vi gjorde det iaf och han var nöjd med det och somnade på stört!
Dagen efter åkte vi hem igen till oss (natten spenderades nämligen i svärmor & svärfars hus som ligger granne med broder Robert) och strax efter hemkomsten kom (barnens) mormor för att heja på oss. Hon märkte ganska snabbt att Gabriel var konstigt stel i övre kroppen, han hade svårt att röra på nacken och att vrida på den! Jag själv hade inte reagerat nå nämnvärt på det. Men när hon sa det så syntes det ju ganska väl. Man blir väl "hemmablind" som förälder när man ser dom dagligen!
Det som också avgjorde att vi senare den kvällen ringde sjukvårdsupplysningen var en kraftig smärtreaktion han visade av att jag bara strök honom på högra armen, då han fullständigt skrek aj!!!

(Jag måste ju även berätta att vi tidigare har hittat ett konstigt rött märke under Gabriels högra arm för ca en månad sedan. Det var som en röd cirkel med ljusare parti i mitten. Jag ringde redan då sjukvårdsupplysningen, men dom bad mig avvakta för att se om rodnade försvann eller inte. Och det gjorde den.....tillfälligt!
Sen på skolavslutningshelgen märkte jag återigen en ungefär likadan, fast mycket större rodnad som gick från Gabriels vänstra axel, över bröstet och runt på ryggen. Jag ringde naturligtvis igen men dom bad mig återigen att avvakta för att se hur den betedde sig. När måndagen sen kom så var den naturligtvis borta igen. Dom frågade om han haft fästingbett, men vi har aldrig sett någon. Så det tänkte vi aldrig på att det kunde vara).

Vi blev naturligtvis ombedda att besöka akuten på lördagkvällen pga stelheten och värken i nacken. Så vi for dit! Läkaren tog snabbsänkan, kollade urinen, feber och kontrollerade olika grejer. Han kontaktade även barnkliniken i Falun för beslut. Man misstänkte något som heter Borrelia Meningit, alltså Borrelia från fästingbett + hjärnhinneinflammation! Men eftersom det var helg och läget inte var akut fick vi åka hem igen för att åka till Falun och barnkliniken igår istället. Gissa om det blev en lång och jobbig väntan över helgen!

Så igår förmiddags åkte vi in. Det togs både blodprover och ryggmärgsvätskeprover. Gabriel var sååå orolig och ledsen strax innan men han skötte det galant med hjälp av både embla kräm, lugnande medicin och lokalbedövning:). Personalen var toppen! Kanonduktiga och riktigt pedagogiska.
Hjärnhinneinflammationen blev iaf utesluten, men däremot så har han fått Borrelia. Och det är den som orsakar stelheten och värken i nacke, hud och arm! Det beslöts att antibiotika skulle sättas in på en gång idag, intravenöst. Läkaren har även skickat Borrelia provet från ryggen på analys och vi får 100% svar om någon vecka. Men läkaren och vi (efter googlande till ett på natten i lördags) är övertygade om att det är Borrelia, så valde dom att behandla på engång istället för att vänta, han har ju trots allt burit på bakterien i ca 1-2 månader redan. Stackars liten♥. Han har varit en sån kämpe, vilken kille!!!

Nu väntar ytterliggare nio dagars antibiotikabehandling intravenöst innan kuren är helt avslutad, och den kommer ske i både Falun och Avesta. Så en hel del pendlande blir det. Men hellre det än att ligga inne på sjukan i nio dagar till för en medicinering som tar ca 30 min att genomföra per gång!!

Gabriel ska bli helt återställd och vi får ta en sak i taget. Men vi kommer vara mycket vaksamma framöver hur han mår och rör sig- för det finns ju trots allt en liten skara människor som får problem under väldigt lång tid efter en Borrelia infektion!

Ja, tänk va mycket som kan hända på bara några dagar, och vad påmind man blir över livet och att vara tacksam för allt man har♥!!

Var rädda om er därute♥, kram & godnatt!

Här kommer lite bilder från de sista dagarna....



Midsommarfirandet på landet:)


 
Mitt älskade ♥ och jag!



Midsommarstångs-fix. Den blev riktigt bra till sist:)



Det hoppades....



....och badades!!



I väntan på att embla krämen ska göra sitt:)



Ryggmärgsprovet taget & slutligen antibiotika intravenöst!


 


Miniutflykt...

Äntligen Fredag igen, fast det känns inte 100 ändå....mannen i huset jobbar nämligen i helgen:-(. Så vi får mysa på egen hand härhemma, har vi tur kanske vi får sällskap av mormor istället:-).

Häromdagen for vi till Säterdalen i Säter. Ett jättemysigt litet ställe där det finns både fik, lekplatser, fäbod med en massa små djur, ponnyridning och en trollskog:-). Vi packade picknickkorgen och for dit hela familjen♥.
Det var verkligen uppskattat av alla. En riktig mysdag helt enkelt:-).

Imorgon blir det lite jobb igen över dagen. Jag ska hjälpa en kollega igång med sk businesspresentationer och avslutningsvis kör vi en Top 8 kväll, där jag visar Forevers åtta mest sålda produkter. Alltid lika trevligt med såna kvällar:-).

Jag bjussar på lite bilder och ett skönt klipp på vår tuffa tjej!
Ha en bra helg allihopa!!!














 

                                          

Välkommen sommar!!


Jag bara älskar den här bilden på Greta & morfar♥

 
Hej å hå!

Ytterliggare några dagar har snabbt passerat:-D. Tyvärr hann aldrig kläderna fram i tid som jag beställde, så jag fick ner en snabbsväng på stan på torsdagen iaf. Men det ordnade sig ändå och jag blev riktigt nöjd över mina fina fynd jag gjorde. Barnen var så fina på avslutningen på kvällen, mina underbara hjärtan! Ni är finast och jag är så otroligt stolt över hur vackra ni är♥!
Skolavslutningen gick av stapeln i kyrkan (där den ska vara enl.mig!) och efteråt firade vi med pizza & tårta:-O!! Barnens favorit såklart, min med:-P.....men kanske inte magens:-S! Och apropå alla kalorier, så har det zumbats på tok för lite härhemma på sistone!! Hmmm, får bli bättring på det. Men som sagt, det är inte viljan det brister på, utan tiden! Jag bara älskar ju att dansa när jag väl hinner:-).

Fredagen och lördagen spenderades sen hemma hos min kära bror Mathias med familj♥. Vi har badat i deras 28 gradiga pool, grillat en massa gott och bara njutit i hettan! Me looooooove:-DD!!! (Bilder nedan.) Igår kväll satt vi i bikini ute tills klockan blev efter 22, helt otroligt vilken värme!! Mer sånt vill jag ha:-). Tack underbara ni för en fin helg tillsammans.

Imorgon kväll väntar en fotspakväll hemma hos en kollega. Jag ska ta mitt pick och pack dit för att visa underbara spaprodukter för hennes gäster. Det ska bli riktigt trevligt:-).
Sen har vi ev. funderingar på en tjejkväll hemma hos Marcilene(brorsans fru) vid poolen igen till helgen?! I bikini, lite gott att äta och något svalkande att dricka:-D.....finfint! Vi får se hur det blir?!

Näää, nu bjussar på lite bilder istället från dagarna som gått. Ha en skön kväll!
Kramar från oss!



Finaste Gabriel & Greta påväg till kyrkan & skolavslutningen!



Underbara ungar♥



Gabriel, hans fröken och en klasskompis utanför kyrkan:-)



Hela familjen samlad♥. Älskar er!!



Poolmys hos brorsan med familj! Här njuter jag & Marcilene i solen:-)



Ha, ha!! Snacka om kräft-face:-DD!!




Jag dammade av mina kunskaper häromdagen och ställde upp
som modell för en lokal butik här istan, vilket gav lite extra klirr i kassan:-D!




Liten uppdatering är väl på tiden!!

Hmmm, kanske dax för en liten uppdatering här igen:-D. Ja, dagarna dom bara springer iväg och blir ju fort till veckor:-O. Imorgon kväll är det iaf dax för Gabriels skolavslutning på kvällen i kyrkan. Oj, oj, oj!! Stora killen, och i höst är det sen dax för första klass. Hur gick det till egentligen?! De flesta säger att åren springer på som tusan när de börjar skolan, men det tycker jag ju redan dom gjort ändå.....hur fort ska det inte gå sen då?! Mmmm, det gäller att ta vara på tiden:).


Gabriels första fotbollsmatch.
Gissa om jag var stolt!!

 Apropå skolavslutningen så sitter jag lite i klistret just nu. Jag beställde nämligen såååå fina kläder till Gabriel  och Greta i förra veckan ifrån LaRedoute. De har fortfarande inte kommit och när jag ringde imorse så har paketet inte fått något kollinr. än heller!! Skitkatalog & skitfrankrike, känner jag just nu!!! Det har väl börjat bli varmt därnere så allt går väl i "maniana, maniana" takt (tror de stavas så;)). Men jag hoppas in det längsta! Får jag ingen sms avisering imorgon fm, då blir det akut ner på stan istället. Men jag blir asbesviken i såna fall, de här kläderna är ju så fina. Så ni får gärna hålla ett par tummar att kläderna hinner fram!

I em sticker jag iväg till lilla Hofors på möte igen och hoppas på att vi blir några fler som vill jobba med Forever och med mig:). Och produkterna är ju bara för härliga, om ni inte testat dom kan jag verkligen rekommendera er att göra det. Slänger med ett par bilder nedan på två mycket aktuella produkter för årstiden:-). Är det någon av er läsare som skulle vilja komma i kontakt med produkterna, jobba med Forever eller lägga en beställning, så går det bra att göra det här på bloggen i en kommentar, så ordnar jag det:).

 
Solspray 30 & gellyn är perfekta just nu:)




Nej, nu lite frulle i magen sen är det dax att vaccinera Trixie igen, som förresten i dagarna fyllt ett år också, grattis Trixie!!

Ha det gott, soliga kramar från oss!!

 
Får det lov att vara en liten puss?


RSS 2.0