Lite bilder från kvällen:)

Här kommer då lite lovade bilder från kvällen....

 
             Min älskade, älskade man!                       Gabriel tänder vid en av gravarna.

    
 Tänder ljus och minns de som gått till                  Mys hemma hos mamma.
 den andra sidan.


Har haft en skön kväll med familjen:) Otroligt vackert på kyrkogården den här dagen! Mina tankar går speciellt till dom vi inte längre har hos oss......Vi ses på andra sidan:)

/Frida

Alla Helgons Dag

                                                   
Ska slänga mig in i duschen nu medans Greta sover sött. Sen iväg till kyrkogården för att tända lite ljus för nära & kära som vandrat till den andra sidan. Efter det blir det härligt god ärtsoppa som lilla mamma gjort hemma hos henne i Ripan 17, som det kallas där hon bor:) De ska bli mysigt! Jag och Fredde har nästan varit barnfria sen igår, lilla Gabriel har sovit hos mormor. Så det blev en låååång skön sovmorgon idag, ända till 10.30:) De va ett tag sen man unnade sig det! Hade ialla fall en supertrevlig kväll i torsdags kväll med bror D och Lena. Dom är fortfarande kvar i Avesta, fast hemma hos mamma nu. Vi träffar dom igen sen på kyrkogården.
De va nog allt för nu!

Slänger upp lite bilder sen från kyrkogården och från lilla mamma......


/Frida


Stockholms besök:)

Dagen här hemma har rullat på som vanligt.... Allt från blöjbyten, torkning av kräkor, till vaggning och amning! Riktigt glamouröst *skratt*, nja, kanske inte.....men fasiken vilket liv fyllt av lycka:) Fick sedan ett telefonsamtal från min bror David, numera bosatt i Sthlm. Han och Lena kommer på besök för att se lilla Greta. Riktigt roligt, ser ju inte min bror D så ofta! Vi beställde färdigmat när dom kom, PIZZA såklart:) En riktig favorit hos mig!! Som grädde på moset så har jag faktiskt unnat mig själv ett glas vin till. Och i skrivande stund så sitter vi faktiskt nere i gillestugan och surrar lite skit med brasan tänd! Så nu tänker jag återgå till det:)

De va allt för ikväll!

Puss!

/Frida



Vi ser ut som tre små råttor som Lena sa! Ha, ha, håller med:)  


Lite trött idag....

Idag har jag varit rätt trött och jag har känt att tålamodet inte varit på topp. Tröttheten kommer från en ganska knölig natt till idag. Greta har vaknat till och från och varit allmänt orolig/mammig. Hon behöver mycket närhet märker jag, lilla prinsessan! Tur man har så starka band till henne att man trots tidpunkt på dygnet håller om och tröstar ändå med ett leende på läpparna:)

Dagen förgylldes ialla fall av Sandra och lilla Eira! Så söt och belåten liten bebis med mycket hår:)
Hon sov sig igenom hela besöket. Hon verkar trygg och njuta av livet:)
Tack Sandra än en gång för den söta presenten till Greta, de var exakt min stil:) Ett litet silver armband från "Pearls for Girls" med små hjärtan och pärlor på. Superfint!

Greta har varit lite knölig hela dan med, lite svårt att komma till ro. Så Gretas dag har i princip tillbringats i min famn:) Men nu ligger hon faktiskt och sover riktigt skönt i sin vagga och har gjort sen 1,5 timme tillbaka. De behöver hon.
Gabriel visade väl tyvärr inte upp sina bästa sida idag. Han ville verkligen vara i centrum hela tiden. Så jag blev avbruten pga det till och från under hela vårt besök. Försöker verkligen ha förståelse att allt är nytt även för honom. Men jag har inte sett sånt här beteende alls under dessa två veckor hittills så jag blev lite förvånad idag när det väl sken igenom lite! Det beteende som visade upp sig var att hela tiden prata, prata, prata, avbryta mig och att inte kunna hitta på något att göra. Vilket han annars är väldigt duktig på! Men inte idag....Tack gode Gud att han ialla fall är så go och omtänksam mot sin lillasyster:) Iinga sura miner på den fronten! Och förhoppningsvis fortsätter det så.

De va allt för ikväll!


/Frida

                                       Armbandet som Greta fick av Sandra & lilla Eira!
                                          


Legoköp & Bebisbesök!

 
                   Gabriels lego val:)                                     Paketen till lilla Eira!



Äntligen funkar uppkopplingen här hemma igen! Har strulat hela dan.....irriterande! Kanske även dax att så småningom införskaffa en ny dator.
Hur som helst så har jag ialla fall varit ner på stan på förmiddagen med Gabriel. Han har lite sparade egna slantar som han så gärna ville köpa lite lego för. Jag tycker det är superbra leksaker att lägga pengarna på då barnen får använda sin fantasi/kreativitet när dom leker. Så ett stort paket rymd lego blev det. Så eftermiddagen har det då bla byggts lego såklart:)

Inhandlade även en present till en väninna som kommer på besök imorgon med sin lilla bebis. Tänker inte skriva vad jag köpt ifall du läser detta, Sandra *skratt* du får allt se imorrn:)  Det är lilla Eira som kommer. Ska bli riktigt kul, är så nyfiken på deras lilla prinsessa:) Var ju meningen att jag skulle ha åkt hem till Sandra och lilla Eira den 14 oktober, men det fick allt skjutas upp eftersom lilla Greta ville ut då:) Men imorgon blir det då äntligen av, våran lilla bebis träff!

Nej, nu ska här njutas en stund vid tv:n med min älskade man!

Puss & kram!

/Frida


                                                
                                                   Prinsessan själv med gårdagens outfit!

Saknar vännerna!

Har precis varit ute på ännu en skön höstpromenad med vagnen. Gabriel och jag tog en vända till hans dagis som han är ledig från. Han ville så gärna visa upp sin lillasyster för sina kompisar:) Dom tyckte hon var så söt och liten! Gabriel saknar verkligen kompisarna & dagis nu. Han vill gärna dit och leka. Men vi har bestämt att han skall vara hemma ett par veckor till, pga smittorisken. Vill ha hem så lite baciller som möjligt! Känns onödigt att utsätta henne för det när hon är så liten. Så han får roa sig så gott de går här hemma ett tag till.

I eftermiddag ska vi iväg på 8-års kalas. Det är Gabriels kusin som fyller år. Tänkte köpa en barnskiva åt henne, typ "Hits for kids" eller nåt sånt. Det finns ialla fall med på önskelistan. Så de blir nog bra. Vi kommer bli bjudna på smarrig smörgåstårta *mums* inte helt fel. Och så slipper man laga middag, SKÖNT!

Slänger med en bild på mor & dotter från häromkvällen & första nappförsöket:)

Ha det gott!

        

/Frida

Höstmarknad & renovering

Äntligen! Efter många om och men har jag då äntligen lyckats få bort baby räknaren här till höger:) Inte det lättaste när man inte alls är van vid html koder.

Vädret är bra trist ute, men vad gör väl det när solen STRÅLAR inne hos oss!
Vi njuter som vanligt av dagarna och mår toppen! Lilla Greta verkar trivas med livet:)

Var ner en sväng på höstmarknaden här i Avesta i fredags, inte mycket att se. Men roligt att komma ut och kika lite ändå. Gabriel fick såklart en sån där heliumballong med bilar på förstås. Tänk att det är så viktigt att få en sån. Men sen när han väl fått en så vill han inte hålla i den i mer än kanske 5 minuter! Då får man ju såklart höra: "Mamma, kan inte du knyta den på vagnen?" Och alla som har haft en sån knuten på vagnen vet ju hur drygt det är, ha, ha, ha! Så rolig var den ballongen! Och priset, 50 spänn, jag menar hur sjukt är inte det!? För en ballong. Vissa kostar ju tom 70 spänn. Det är nästan ett rån! Tänk en familj med typ fyra barn. Ni kan ju själva räkna ut va det blir! För bara ballonger. Sen tillkommer ju alltid en massa andra grejer när man är ute sådär....

Gårdagen fixades det en hel del här hemma. Fredde fortsatte med renoveringen ute i vårt såkallade hobbyrum, som skall bli ett gym. Bara en vägg kvar att fixa, den skall spacklas och tapetseras. Annars är det klart! Känns som vi verkligen gått ett varv nu i det här huset, både inne och ute! Skönt att det är gjort.....men tyvärr så blir man ju aldrig helt klar i ett hus. Ialla fall inte i ett gammalt. Men man får försöka njuta av det man gjort och vara nöjd med det!

Nej, nu är det dags för en promenad i höstdiset:)

Take care!

/Frida


En prinsessas rum

                                            

Har varit en sväng till Västerås idag för att hälsa på en släkting som ännu inte hunnit se vårt lilla underverk. Där bjöds det på spagetti & köttfärssås och kaffe med chokladboll *mums*.
Greta fick som vanligt hyllningar över hur söt och bedårande hon är och jag instämmer såklart:) Har oxå fått höra att den här lilla tösen är lik MIG! Det känns extra roligt att höra eftersom Gabriel är en kopia av pappa:) Det går liksom inte att ta miste om vem som är pappa där! Kanske det här blir en liten mamma kopia då *hoppas*.

Har provat lite jeans idag här hemma och kommer helt klart i dom bara det att den sabla dragkedjan nästan går ända upp på dom flesta! Känner och ser att det är den så kallade rumpan som fortfarande har lite för mycket av det goda:) Men jag är redan nere på 60 kg, min normala vikt ligger på ca 55 kg. Så man får ju inte klaga, kilona har ju bara runnit av mig utan ansträngning! Det TACKAR jag för:) Jaaa, jag vet att jag kan verka ivrig, jag var ju höggravid för ca en vecka sen. Men det spelar ingen roll, alltid kul att se OM det går.

Greta sover jättebra, vaknar några gånger per natt för att käka lite sen somnar hon om igen. Hon blir mer och mer nöjd med tillvaron och mer och mer trygg, även jag! Hade BVC sköterskan här idag på hembesök innan Västerås trippen. Det var vikten som skulle kollas. Och även om vi känt oss trygga, då hon är så nöjd och belåten och amningen flyter så bra, så är det är ändå tryggt att få se vikten på den där vågen. Och tro det eller ej men på en vecka har hon redan ökat 310 gr! Måste vara grädde i melonerna:)

Lägger upp lite bilder från prinsessans rum, vilket är bedårande sött:)

                   


                                                      
                                                                    Greta på västeråsbesök

                                                 
                                                              En liten tupplur på amningskudden:)

De va allt för idag.....

/Frida


Västerås besök:)

Jag myyyser av varje sekund, vill stanna tiden här och nu! Jag njuter av varje minut, timme, dag med dig lilla vän:) Du har totalt stulit mitt hjärta!!
Jag älskar så mycket att det gör ont och när du ser på mig med dina mörka blå så smälter jag. Kärleken till dig är oändlig, ofattbar och så stark...
Lilla vän, TACK för att du kommit till vårt liv, TACK att jag har äran att få vara din mor, TACK käre gode GUD för älskade lilla GRETA!

Har haft trevligt Västerås besök här idag, som tyvärr inte blir så ofta.....man vill mer än man hinner. Det var Jessica & Daniel som kom för att se lilla Greta. Vi käkade lite frukost ihop och drack kaffe & te. Hann med en massa skvaller *tihi* det blir lite att ta ikapp när man inte ses/hörs så ofta! Alla har vi ju våra grejer att stå i. Trevligt hade vi ialla fall:) Kul att ni kom! PUSS:)

Eftermiddagen så blev det ännu en härlig prommis med vagnen, Greta sover så bra i den och läääänge! Jag saknar henne t.o.m då när tiden drar iväg. Vill bara ta upp henne, hålla, lukta och pussa:)
Hon är verkligen vår PRINSESSA!
Gabriel är en underbar och härlig storebror, han säger inte så mycket men man ser på honom hur förtjust han är i henne! Han bara ler när han tittar på henne:)
Slänger med lite bilder från dagen som varit.....

Nej, nu blir det sängen!


                  

/Frida

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN GRETA!

                                                      
                                                  ROSA, ROSA, ROSA!! NU SKA JAG FROSSA:)

                                               

Det finns nog inga bra ord för hur lyckliga vi är just nu! I onsdags den 14 oktober så kom äntligen vår efterlängtade lilla tjej till världen. VÄLKOMMEN TILL OSS GRETA! 3400 gr och 49 cm perfekt liten bebis:)
För er som inte vet så hade vår lilla tjej otroligt bråttom ut när det väl var dax. Jag kom in ensam till förlossningen (Fredde var påväg) kl 11.15, Greta tittade ut kl 15.15 samma dag! 4 timmars jobb, de kan man snacka om kalas förlossning! Så ni kanske förstår att jag inte hann blogga mellan värkarna:) Ska lägga ut ett mer beskrivande blogginlägg om själva förlossningsförloppet sen med lite bilder tänkte jag. Ville bara uppdatera om detta just nu.

Hade svårt att finna känslan innan om man verkligen kunde älska en till lika mycket som den man redan har......men, det är inte så svårt att förstå idag. Kärleken till henne och Gabriel är ENORM!
Gabriel är en otroligt stolt och nöjd storebror. Han har frågat vid flera tillfällen  "hon är väl vår bebis?", och
"var det hon som låg i magen?". Så vi njuter av varje sekund allihopa! Nej, nu ska här ätas lite lördagsmiddag, sen mysa med FAMILJEN!


                                                                                                   




















/Frida


Falskt larm

Kunde inte låta bli denna babysitter så jag va tvungen att beställa den nyss:) Härliga färger och supersöta djur!
Lägger med en länk med ett filmklipp på den och en bild. Bra pris oxå, 995 kr, fraktfritt!
Inatt trodde jag faktiskt nåt var på g.... Vaknade ganska hastigt och var tvungen att gå på toa, men jädrans va ont i svanken jag hade kände jag. Sen kom en molande värk i magen som satt i en liten stund och jag tänkte; tänk om det är nåt på g, om det fortsätter?! Tänk om jag får ringa Fredde och vi måste åka in?! Men jag slog snabbt bort tanken för att inte bli alltför besviken. Det här var vid ca 3.30 tiden. Jag gick ialla fall och lade mig igen och tänkte att det är bättre att försöka somna om igen, skulle de va nåt riktigt på gång så vaknar jag ju igen. Men de va lättare sagt än gjort! Pulsen slog och jag kände hur adrenalinet pumpade i mig! Jag tänkte för en stund: Shit, kommer jag verkligen fixa detta?! Efter många vändningar och vridningar så lyckades jag ialla fall komma till ro igen och somnade om. Vaknade sen vid 7.30 igen, lite besviken......de va bara falskt larm, precis som jag trodde! Kanske nån annan natt då........*hoppas*




http://www.youtube.com/watch?v=pazyCZz8Et4&feature=player_embedded


/Frida


Ny vecka

Då klev vi in i en ny vecka igen då. Tror de lutar åt att golven här hemma åter kommer få lida av moppen:) Fredde har stuckit ner till Sthlm igen och kommer inte hem igen förrens på torsdag. Saknar honom redan!
Bestämda grejer den här veckan är ialla fall barnmorskebesök på onsdag em, förmiddagen ska jag ta en tripp till en vän som precis blivit mamma. Ska bli så roligt att få se deras lilla underverk! Sedan är det Falun tripp igen på fredag. Då är det även läkarbesök igen. Man kollar vattnet, flödet, vikten osv. En sak som jag ialla fall vet säkert nu är att skulle inget alls ha kommit igång av sig självt innan och allt fortfarande ser bra ut med vattnet m.m så är sista dagen nästa onsdag, alltså den 21 okt, som den lilla måste ut på nå vis:). Så då vet ni ialla fall det. Jag hoppas, hoppas, hoppas att den lilla vill komma ut själv innan:) Har ni märkt att baby nedräknaren här bredvid räknar uppåt, då ser ni också hur många dar jag passerat över tiden som var sagt.....
De va nog allt för nu!



Puss & kram!


/Frida

Dålig start blev till ett bra slut

Ledsen att göra er besvikna, men jag är fortfarande hemma! Lilla bebis gör sig ingen brådska:) Bara att gilla läget. Extra besöket i Falun gick bra, vattnet ligger nu på 74 mm, alltså ok. Och vikten på bebis uppskattades till 3318 gr. Helt ok! Så vi får bara snällt vänta på att den lilla vill komma:)
Dagen började bedrövligt! Jag var på ruskigt dåligt humör, vet inte varför....ingen speciell orsak. Skulle tro att det är den här väntan som spökar.

Men efter frukost så stack vi ialla fall ner till älven och tog upp våran båt för säsongen. Sen blev det en sväng förbi hos Freddes farmor & farfar. Där bjöds det på varmkorv med bröd och världens godaste drick-choklad som Fredde alltid sagt att han får hos sin farmor. Jag håller med, den va toppen!
Och vid det här laget så har mitt humör blivit betydligt bättre:) Måste ha vart sällskapet och chokladen! 

När vi sen kom hem så har jag faktiskt tagit mig ett låååångt bad i vårt underbara bubbelbadkar, nästan en hel timme tror jag de blev med tänt aromaljus! Och nu sitter jag här med min sköna fleece morgonrock framför brasan. Lilla bebis stökar runt för fullt därinne:)  Inte helt fel!
Så den här dagen blev rätt bra ändå fast det inte kändes så när den startade:)

Ha det gott!

/Frida


Ja, jag är fortfarande hemma *grrrr*

Ingen förlossning än:(
Barnmorskebesöket i morse gick bra. Mitt blodtryck är sjukt bra.....lika lågt som vid inskrivningen i v.11!
Min barnmorska bara skrattar och tycker det är nästan för bra för att vara sant! Men hon medger att hon även tycker lite synd om mig att behöva gå över tiden. "Varje dag känns väl som en vecka", sa hon....Och jag instämmer!
Hon mätte även magen igen, för det har vi inte gjort på tre veckor. Och det visade samma nu som då, alltså 34 cm.....vilket fick henne att klia sig lite i huvudet. Och det var ju faktiskt några veckor sen man gjorde viktuppskattning. Så hon ringde Falun för att höra hur vi skulle göra. Eftersom jag även har en tid på måndag. Och även dom tyckte jag skulle komma för ett extra ul redan imorgon. Varje dag som man går över tiden ska man ju ha lite extra koll. Så det blir att ta sig till Falun även imorgon för att kolla vad den lilla väger! Och jag kollar hellre en gång för mycket.
Dagen har spenderats med en mycket god vän. Vi har fikat, lunchat och barnen har lekt tillsammans. En underbar höstdag. Och nu bär det av till svärmor med Gabriel. Vi är bjudna på middag där. Inte helt fel att få lite mat serverat, det är ialla fall inte jag bortskämd med, då det alltid är jag som står för matlagningen här hemma:)

Ha en skön kväll!

/Frida

7 oktober-Beräknad födelse!

Så är då äntligen dagen med stort D äntligen här: 7 oktober 2009! Men lilla bebis lyser med sin frånvaro:(
Känslan är konstig och lite jobbig....att vara framme men ändå inte. För ca 2-3 veckor sedan var man såååå ivrig. För då kunde det ju faktiskt bli när som helst! Ha, trodde vi ja! Nu är jag mer inställd på att vänta ca 2 veckor till, likabra att tänka så....lättare att slappna av då!
Nu tar vi en dag i taget och varje morgon så vaknar jag och tänker: Nehej, inte inatt heller då!

Försöker istället göra sånt jag inte kommer hinna med sen på ett tag. Den här dagen har jag skurat toaletten + badkar, dammsugit hela huset, svabbat golven, skurat trappen ute som var full av gammal pollen och tvättat lyktorna som pryder trappen. Har tappat räkningen hur många gånger den senaste tiden jag svabbat dom sabla golven! Ifall de skulle va dax så är det skönt att ha det gjort, har jag tänkt varje gång.....kan de va den sista gången idag tro? Eller är man bara envist hoppfull?
Vi får väl se om golven åter svabbas nästa vecka av tristess!
Snälla lilla vän kom ut snart, innan mamma nöter ut varenda kvadratmeter här hemma med moppen!

Jag tar dock varje tillfälle jag kan med Gabriel och njuter, det är ju trots allt bara dagar kvar då jag bara har honom, min älskade, bortskämda, underbara lilla 5-åring!! Som vi snart kommer inse att han inte längre är så liten. Men ååå, vad han är förväntansfull! Han frågar nästan varje dag när den lilla kommer! Och jag kan bara svara att det bestämmer lilla bebis, men snart så! Han nöjer sig med det.....

Imorgon bitti är det BVC besök igen och efter det ska vi, jag & Gabriel åka hem till en väninna och hennes barn för att hälsa på. Det ska bli trevligt! Så då är även morgondagen räddad:)

Förresten så beställde jag en babyvakt igår kväll, det är ju ett måste! Kanon att ha tex när den lilla sover i vagnen ute sen, slänger med en bild! Det var allt för idag, tror jag.....Kram!

/Frida

                                                            


Svenska Hollywood fruar & äggmackor

                              

Falun besöket igår gick bra. Fostervattensmängden är helt ok, men lite åt det lägre hållet. Flödet låter jättefint så det är bara att försöka ta allt med ro och slappna av! Snacka om att det varit många turer fram & tillbaka, allt från att vattnet varit riktigt lågt till nu då det plötsligt ökat. Och ett tag var det tal om liten bebis som dom trodde tidigare vilket inte fallet verkar vara nu. Så det är inte konstigt att känslorna svallat fram och tillbaka! Så med anledning av att allt ser så bra ut nu så finns det ingen anledning att sätta igång något, annars hade dom gjort det nu.
Fick däremot en ny tid på måndag för att åter kolla allt.....hoppas inte den tiden behöver utnyttjas *morr*
Men vi är glada att allt ser bra ut nu och tar det dag för dag, imorgon är bf, men vi har tålamod lite till, det måste man ha. Lilla bebis får bestämma och jag vill så gärna få vara med om en naturlig förlossning, ingen igångsättning *hoppas* tänk att få vakna nån natt och väcka Fredde och säga "nu är det dags" det skulle vara en häftig känsla! 

         

På vägen hem igår inhandlades det ialla fall lite höstplantor till krukorna på trappen, älskar att pyssla med planteringar, slänger med nån bild på resultatet. 



Kvällen blev sedan en lugn sådan hemma i soffan med te och äggmackor och svenska Hollywood fruar såklart! Min klara favorit är absolut Maria Montazami, visst kan man tycka att det är "a little bit too much" ibland men jag tycker ialla fall att Maria är den som har hjärtat på rätta stället, trots all glitter & glamour! Hon är ödmjuk och är den av dom som bäst lyckats hålla fötterna på jorden enligt min mening.....man får ju faktiskt även förstå att med dom förutsättningarna som dom har så lever man inte ett Svensson liv, vem av oss skulle göra det om vi hade samma summor på banken?!

/Frida


Äntligen är hon här!

En liten tös som tog tid på sig:) En bekant åkte in till förlossningen i onsdags (30/9) för att bli igångsatt. Vi har väntat och undrat och väntat allt eftersom dagarna har gått! Men så äntligen i förmiddags så kom det ett sms att deras lilla tös äntligen anlänt:) Jag är så glad för deras skull! Så jag sänder dom även härifrån ett STORT GRATTIS!!



Snacka om att man längtar själv nu.....vill snosa, pussa, krama och hålla vår lilla bebbe!! KOM UT NU!! Vi längtar sååå efter dig lilla bebis! 
Falun besök imorgon igen, får se vad det visar.....men annars känns allt lugnt, som vanligt, *suck* Har dock haft en hel del sammandragningar men inga onda såna. Det är bara magen som spänner sig. Så jag tror inte det betyder nåt!
Gårdagen på bondgården var mysig, det blev både ko-pussar, bullar & kaffe! En mysig dag med familjen som sedan avslutades med lunch på Mac Donald`s.....
Nej, nu blir det söndagsfilm med familjen, Peter Pan närmare bestämt!


/Frida




Klappa en ko:)

Ja, de tänkte jag göra idag. Det är nämligen "öppna gårdar" runtom i Dalarna idag. Så nu är frukosten på g, sen ska det sviras om till ko-kläder:) Gabriel är jätteglad, han vill så gärna se "hur dom bor".....själv älskar jag alla djur, så det kanske tom blir en puss på en blöt ko-mule:) Där kommer tydligen även bjudas på bullar & mjölk *mums*
Ha en sköööön lördag!

/Frida





Stackarn....

Stackars människa! Kolla länken nedan:
Men jag dömer ingen, lätt att höra fel! Och det är klart att hon blev glad när hon trodde hon hörde sitt namn, vem hade inte blivit det?! Nu sitter ialla fall hårfärgen i:) Vi hörs!


http://www.youtube.com/watch?v=0t1i5wSEtbQ&feature=player_embedded



/Frida

Frustration, hårfärg och fransk manikyr!

Lite uttråkad av att bara vänta & vänta! Snälla lilla bebis kom ut snart! Det är riktigt påfrestande när man längtar så otroligt mycket. Och frustrerande att inget kan man göra åt det och alla som säger: "det kommer när det kommer", "den lilla bestämmer när den vill komma" osv.....och det är jag ju fullt medveten om och det är just det som är så jobbigt, att inte veta och inte kunna påverka. Har nog provat allt, som från att springa i trappen hemma, röja i trädgården, städa, jobba, tvätta, vila & sova....men den lilla verkar inte vilja flytta ut ändå!

Satt precis och kollade på en heminredningssida på nätet med mycket fina saker, tänkte att jag skulle beställa något, men jag kommer mig inte för, har helt enkelt ingen lust....och då är det illa när det gäller mig och jag inte har "lust" att shoppa:) Jag tar dag för dag och hoppas hela tiden att kanske imorgon då.....
Nästa besök i Falun är ialla fall på måndag igen, undrar hur många till besök som kommer hinnas med?
Helgen ska jag ialla fall spendera med min underbara man & son i lugn & ro!

Nej, nu ska jag slänga i en färg i håret, vill ju va fräsch när det väl är dags:) Och hinns det med skulle det vara nice med lite ny manikyr, fransk kanske....ska höra med kusinen i v-ås om tid finns:) Mamma blir jag ju snart igen, men för mig är det viktigt att vara en fräsch sån! Och det är mycket viktigt för mig att vara fin för min man, det får man aldrig släppa. Bryr man sig om sig själv så kommer även andra göra det!
Ha en skön helg!
                                                                                                                       
/Frida                           


                                                          

RSS 2.0