Höstmarknad & renovering

Äntligen! Efter många om och men har jag då äntligen lyckats få bort baby räknaren här till höger:) Inte det lättaste när man inte alls är van vid html koder.

Vädret är bra trist ute, men vad gör väl det när solen STRÅLAR inne hos oss!
Vi njuter som vanligt av dagarna och mår toppen! Lilla Greta verkar trivas med livet:)

Var ner en sväng på höstmarknaden här i Avesta i fredags, inte mycket att se. Men roligt att komma ut och kika lite ändå. Gabriel fick såklart en sån där heliumballong med bilar på förstås. Tänk att det är så viktigt att få en sån. Men sen när han väl fått en så vill han inte hålla i den i mer än kanske 5 minuter! Då får man ju såklart höra: "Mamma, kan inte du knyta den på vagnen?" Och alla som har haft en sån knuten på vagnen vet ju hur drygt det är, ha, ha, ha! Så rolig var den ballongen! Och priset, 50 spänn, jag menar hur sjukt är inte det!? För en ballong. Vissa kostar ju tom 70 spänn. Det är nästan ett rån! Tänk en familj med typ fyra barn. Ni kan ju själva räkna ut va det blir! För bara ballonger. Sen tillkommer ju alltid en massa andra grejer när man är ute sådär....

Gårdagen fixades det en hel del här hemma. Fredde fortsatte med renoveringen ute i vårt såkallade hobbyrum, som skall bli ett gym. Bara en vägg kvar att fixa, den skall spacklas och tapetseras. Annars är det klart! Känns som vi verkligen gått ett varv nu i det här huset, både inne och ute! Skönt att det är gjort.....men tyvärr så blir man ju aldrig helt klar i ett hus. Ialla fall inte i ett gammalt. Men man får försöka njuta av det man gjort och vara nöjd med det!

Nej, nu är det dags för en promenad i höstdiset:)

Take care!

/Frida


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0