Uppskattad!




Hej på er!

I fredags var vi på mysbesök hos Sandra & Eira som ni redan vet medans Gabriel var i skolan. Och det var så skönt att komma utanför dom här fyra väggarna ett tag, det är liksom vardagslyx att bli bjuden på kaffe hos någon annan när man är hemma varje dag:-D.
Tjejerna roade sig och pussades om vartannat, så söta tillsammans! Tyvärr hann vi aldrig fånga det på bild och inte ville dom sammarbeta på beställning heller:-D.

Minns ni att jag och Sandra firade flickornas 1-års dag tidigare härhemma? Greta fick ett par jättefina cerisa tights med en snygg tillhörande  t-shirt och en bok, men tyvärr så hade Greta redan just den boken. Så den blev utbytt av Sandra till en annan bok som Greta då fick i fredags när vi sågs igen. Boken har jättefina skarpa färger och bilder på olika mamma-, pappa- & bebisdjur. Mammadjuret kan tas loss och under bilden på mamma finns då finurligt bilden på bebisdjuret:-). Greta älskar att titta i boken och plocka med de lösa delarna:-). Tack Sandra, den är uppskattad härhemma:-)

Jag har förresten strulat med youtube hela dagen! *Suck* Har nämligen försökt och försökt till och från hela dagen att lägga till musik på ett par videosnuttar på Greta. Men förgäves! Vet inte vad det är för fel? Det är dessutom youtubes egen musik också, så det borde ju funka. Får se om jag får någon rätsida på det överhuvudtaget innan jag ger upp helt:-S.

"Julstöket" fortskrider på bra härhemma och imorgon blir fönstren rena och fina igen. Och de flesta nätshoppade julklapparna har flyttat hem också:-). Superfina allihopa, över förväntan kan jag säga! Nätet är för bra:-D.

Nej, nu åter till alla kvällsbestyr!

Kram från oss



                                         Uppskattad bok:-)



Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack själv!! Kul att G gillar boken.:-)



Och vilken fin bild du fick till. Hoppas vi kan ses för lite adventsmys snart. Kram

2010-11-26 @ 09:17:56
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0