Det blir en bra dag idag

Vilken dag, vilket väder! Jag har en riktigt bra känsla i magen. Den här dagen blir nog toppen:-). Vi beger oss iväg efter lunch för att se hur det går för "männen" med flytten åt deras farmor & farfar. Ett hus med stor gård blir tufft att bo kvar i när åldern tar ut sin rätt. Det här kommer nog passa dom bättre:-).
Gårdagen var toppen! Trevligt som vanligt när vi ses allihopa, dock saknade jag såklart min älskade kusin Pernilla med familj från V-ås, som inte kunde komma!
Maten blev jättebra. Potatisgratäng med olika kallskuret och melonskivor, jammi! Det uppskattades av alla, stora som små:-). Lilla Trixie skötte sig exemplariskt trots en massa folk, liv och barn. Hon har ett psyke som är suveränt! Ingen osäkerhet här inte. Bara fullt ös medvetslös, skulle man väl kunna säga! Hon är en toppenhund som passar in i vår familj perfekt. För här är det inte många lugna stunder och det är faktiskt inte alla hundar som klarar av det hur som helst. Det tackar vi för:-)

Hoppas ni alla mår bra och får en fin dag!
Kram från oss♥






Kvällsbestyr:-)


 Söt som få!


Kommentarer
Postat av: Anna

Meeen, vilka bedårande flickor!! Voffisen är ju bara såå himla söt.. :) Hoppas allt är bra å att fredde fick en toppen födelsedag!

2010-08-29 @ 10:54:46
URL: http://littlemiracle.blogg.se/
Postat av: Anna

Sv; Ja, men visst är dom väl?!

www.skopunkten.com



Gick inte att kopiera sidan, men du hittar dem nog :)



Kram

2010-08-29 @ 16:17:12
URL: http://littlemiracle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0