Fånga dagen

Hej!

Vi har haft en toppenhelg med både kräftskiva och kalas, som ni redan vet. Trixie har redan fått träffa några nya kompisar och det har gått jättebra, helst när hon får hälsa från någons trygga famn:-)
För Gretas del så gick vaccinationen i fredags jättebra. Klart hon blev ledsen, men det gick fort över. Ett nödvändigt ont.

Idag så har jag bara pysslat med lite smått och gott härhemma, bla bortrensning av urväxta kläder för både Gabriels och Gretas del. Brukar alltid göra det med jämna mellanrum för att se om något nytt behöver inhandlas, speciellt när vi nu går mot höst. För Gabriels del så är det rätt lugnt än så länge på klädfronten. Men för Gretas del så ska jag beställa hem lite nytt, i strl 80. Hon växer fort. På bvc i fredags så vägdes hon till hela 9190 gr och 70 cm lång. Vår stora lilla tjej! Gabriel var hela två kg lättare vid samma tidpunkt:-o.

Så igår blev Greta hela 10 månader gammal. Jo, tiden springer iväg som vanligt. Fast rysligt mycket fortare nu med nr 2! Det gäller verkligen att "fånga dagen".

Nej, nu ska jag bada en liten Greta. Sen står Gabriel på tur:-)

Ha en skön kväll, kram från oss♥ 


                                    Kvällsmys med Gabriel och lite andra påhitt med Greta:-)

P.s För er som undrat över Trixies ras så ligger det till såhär: Mamman är Pappillion och Shitzu. Pappan är Chihuahua och Yorkshireterrier:-)


Kommentarer
Postat av: Lina

AHA! Då har jag det klart för mig då. Va Trixie är för ras/er alltså :)

Hon är jätte fin!



Men lilla Greta då.. Wilmer som bara blir sju månader nu den 21 augusti och väger 9kg redan och va, sist vi mätte honom, 74cm lång.

Fast han är ju kille iofs, en lite större sådan :)



Hoppas allöt är bra annars! kram

2010-08-15 @ 19:20:56
URL: http://ivabell.blogg.se/
Postat av: Pixie

Vilken söt hund och väldigt mysig bild på hunden o Gabriel!

2010-08-18 @ 18:33:00
URL: http://pixiesaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0