Trygg i sig själv



Då var frukosten undanstökad. Greta sover så skönt i sin vagn:-) Hon har blivit så duktig på att somna själv. Hon kan faktiskt göra det nu i vagnen/vaggan från vaket tillstånd! I början så tror jag hon kände sig lite otrygg när man "la bort henne själv". Då blev hon ofta ledsen. Vi har lyssnat på det och då tagit upp henne igen och hållit om och vaggat lite för att sen läggas ner igen. Det har nog resulterat i att hon vet att vi finns där/kommer när hon behöver oss:) Märker en stor förändring på henne och att hon börjat bygga upp en egen inre trygghet. Och det känns bra att veta att hon är trygg!

Kanske låter det konstigt att vi ens reagerat på att hon tidigare inte kunde/ville somna själv? Ni kanske också tänker att de flesta barn behöver bli burna hela tiden. Men faktum är att när Gabriel var bebis så behövde vi aldrig vagga eller bära. Han var så trygg i sig själv redan från början. Honom kunde man alltid lägga vaken för att sen somna själv.

Därav att vi har reagerat lite extra när tösen kom som så gärna ville/behövde bli vaggad och buren:-) Vi undrade ju "hur ska det här bli"? "Kommer vi orka detta"? Ja, alla barn är olika, jag vet. Men på något konstigt vis så jämför man lite ändå om man har barn sen tidigare. Om hur det var då, vad man behövde göra eller inte göra osv. Jag skulle däremot aldrig jämföra med andras barn hur dom är. Det blir får långsökt och en aning barnsligt! Däremot kan man ta råd & tips från andra:)

Dopinbjudningarna är nu framme hos mottagarna och det osas en hel del redan:-)
Här kommer en bild på inbjudningskorten för er som vill se.



Tillbaka till sysslorna igen om vi ska hinna bli klara till BVC i tid. Gabriel är redo att få sin spruta. Han är en riktig tuffing! Inget pip och gnäll om det heller! Han vet ju att det är för att inte bli sjuk:)

/Frida

Kommentarer
Postat av: Sandra

Men så fint dopkortet blev!!



Så skönt hon ser ut att sova, lilla prinsessan!

2009-11-18 @ 12:22:07
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0