Dopdags och vardagslyx



Ännu en dag till ända. Men idag har det inte hänt mycket. Vi har  bara varit hemma och pysslat och njutit. Vi fick en skön sovmorgon i morse alla tre, ända till 9.30.....lyx!
Har filat lite på inbjudningskort till kommande dopet för lilla Greta idag. Datum är bokat och klart, det blir den 13 December, Luciadagen och tredje advent närmare bestämt, så det blir en riktig ljushögtid:) Kyrkan blir naturligtvis samma som vi gifte oss i. Eftersom släkten är riktigt STOR, vi är väl ca 60 pers. hittills, så har vi nog mer eller mindre bestämt oss för att inte bjuda några vänner alls. Man måste ju dra gränsen någonstans......så jag hoppas man har förståelse för det!
Fredde är hemma och jobbar mer och mer vilket innebär att han kommer hem på eftermiddagarna/kvällarna! Känns helt underbart eftersom han alltid varit borta på annan ort i princip alla åtta år vi varit tillsammans. Så känslan av att ens man kommer hem till oss, det är också LYX:)

Skriver inte så mycket mer nu, men lägger upp lite bilder jag fotat idag!

/Frida




  


Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad mysigt med dop kring jul/lucia. BLir nog kanon det!

Men lilla släkten lixom, klart folk har förståelse för det!



Vi hörs nån dag! Pösss

2009-11-06 @ 09:57:16
URL: http://agni.blogg.se/
Postat av: Sandra

Mysigt med dopplanering:-)

Vårt dop blir första advent och jag håller med dig, riktig ljushögtid!

Svårt är det med inbjudningar också. Helst skulle man ju vilja bjuda alla, men vi har också landat på runt 60, det känns som att det räcker om man ska ha någon möjlighet att hinna prata med alla också.



Jättefina foton!

Ha en mysig helg och sköt om er!

Kram

2009-11-06 @ 13:19:51
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0