Trött!

Har varit rätt mycket idag, vaknade vid 6.30 och nu är klockan 00.10 i skrivande stund, kom precis innanför dörren....men jag får ju inte glömma att jag trots allt är höggravid! Jag är lite bortskämd med hur bra jag hela tiden mår så jag glömmer nog det lite ibland:)
Dagen har bestått av bla besök igen i Falun på specialistmödravården, går där varje vecka pga lite vatten i magen....skriver mer ingående om vad som sas där i nästa inlägg. Ner en sväng på stan i Falun för att hitta en 30-års present i sista sekunden, som alltid!
Intog snabbt en underbart god lunch som bestod att pesto pastasallad med räkor, avokado, ägg och färskpressad apelsinjuice.
Sedan från Falun och hem igen för att fräscha till mig lite för att sen fara iväg på 30-års kalas....pust! Så nu blir det hopp i säng för att ladda batterierna lite extra. Bebis i magen är stark och aktiv såhär på kvällen, dock inga sparkar längre utan hårda bestämda "tryckningar" från insidan:) Men när jag gör kväller och lägger mig så verkar lilla bebis instämma:) Så det gör vi nu!
God natt på er!

/Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0