Nu ska här eldas!

Tjohoo! Nu är dom äntligen på plats, våra efterlängtade kaminer:-). Fick ett samtal i går kväll om att dom skulle komma idag för att sätta igång. Och kl 9.00 stövlade dom då äntligen in i morse.
Och ett tu tre så var klockan fem och jobbet klart! Trodde aldrig att det skulle gå så fort:-). Effektiva killar det där på skorstenstätaren i Västerås! Så, nu fick ni lite reklam också:-). Det är faktiskt min kusins man som äger företaget. Vi är ialla fall mycket nöjda över resultatet! Tusen tack!

Så imorgon bitti kommer sen sotaren hit för att besikta kaminerna. Och är allt grönt. Då jäklar ska det eeeldaaaas imorgon här hemma:-D.

Fredde kom på en riktigt jusste idè också! På ena sidan i murstocken, ska han kapa upp en bit i väggen. Där vi sen kommer skjuta in ved. Tror det kommer bli riktigt snyggt! Han satsar på att försöka hinna fixa det imorgon efter jobbet. Men ni får hållas lite med bilder än så länge;-). Förhoppningsvis hinner jag med att slänga upp lite före/efter bilder imorgon, om det blir klart vill säga!

Hoppas ni haft en fin dag♥

God natt på er!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0