Helgen som varit!

Hej på er!

Har helt enkelt inte orkat uppdatera här förrens nu. Vi kom ju hem igår, men då var jag för trött för att skriva. Jaha, helgen var det......Kvällen i V-ås blev rätt sen (för oss vuxna) såklart! Och trots det så har man ju små pigga barn dagen därefter:-). Men som sagt, jag ska absolut inte klaga eftersom minstingen i familjen knoppar hela nätter:-).
Innan vi stack till V-ås så fick Gabriel sin nya cykel, wiiihiii!! Han blev såååå glad. Vi hade gömt den under ett lakan i garaget. Ögonen riktigt lyste på honom av lycka när han fick se att det var precis den han ville ha! Så det blev lyckat:-). Premiärturen på den, hanns naturligtvis med innan avfärden till V-ås.

Sen var det ju husvisningen ja:-). Det var roligt att äntligen få åka dit och kolla på riktigt! Det var ett jättefint hus såklart, men betydligt mindre än hur det kändes när man sett det på bild. Så det var minus nr 1. Minus nr 2 bestod av att mina fötter blev blöta när jag klev ner i källaren i huset! Mmm, det var fullt med vatten under trappen. Vilket alltså betyder en icke fungerande dränering. Vi (Fredde) frågade mäklaren om det varit problem med detta länge. Men hon ruskade av det sig det lite kaxigt och menade att så är det ialla källare nu efter den här vintern. Nej, svarade jag snabbt! Inte i våran:-). A, men då har ni dränerat erat hus, sa hon. Nej, svarade jag igen! Det har vi inte. Då började hon genast tala om vad marken består av, bla, bla, bla!! Jo, visst är det bättre när hus är byggda där det finns sand i marken. Men det är väl ingen ursäkt för att det är vatten i källaren om ett hus är byggt där det INTE finns sand! Dräneringen ska väl ändå funka! Minus nr 3 var också att taket på huset + båda uthusen var supergamla. Vilket också betyder stora kostnader. Så 2 250 000 kr är huset inte värt med tanke på de kostnader som tillkommer att fixa dränering + taken! Inte i våra ögon ialla fall!
Nej, så något hus i Grällsta (Sala) blir det inte. Vi kommer alltså tacka nej till att lägga bud. Sen ska man inte ha för bråttom. Det kommer absolut fler objekt att kolla på:-).

Och slutligen dagen som varit:-). Jo, vi har njuuutit i solen, hela familjen! Eldat lite skräp på gården och grillat korv. Greta har sovit ute båda sina vilosvängar och käkat alla sina mål ute:-).
Så idag har vi haft en toppendag!

Hoppas ni haft det lika bra! Kram från oss

 

   
Vad kan det vara......? Crosshjälmen fick duga till premiärturen:-)

 


Härliga familjen Rydoff-Jansson i V-ås! Fanny har smetat Inotyol runt munnen:-)




Me & my love♥


 

 





 


Kommentarer
Postat av: Pernilla RydoffJansson

Just snyggt. Puss på dej...Frida plupp plupp =)

2010-04-16 @ 16:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0