Invigning & cykelköp:-)

Hej på er!

Nu har vi invigt badstolen. Det blev succè! Både för mamma & bebis:-). Vilken skillnad att bara kunna sätta henne i badet utan att ha alla händer fulla. Greta var lika nöjd hon med över den nya vyn i badet:-). Konstigt att jag aldrig kom på att skaffa en när Gabriel var liten. Men nu har vi en ialla fall och den är ingenting annat än toppen!

Just ja! I garaget står numer en ny cykel gömd till våran blivande 6-åring:-). Men eftersom han inte fyller år förrens i Juli så ska han få den i förskott. Det är ju nu han vill ut och cykla när våren äntligen kommit:-)

Vi var nämligen förbi cykelaffären igår jag & Gabriel. Och han pekade omedelbart ut en cykel han så gärna ville ha! Men så lätt kan det ju inte gå;-). Han måste ju sukta lite först:-).
Anledningen att det blir en ny cykel i år är att troligtvis blev den gamla stulen. För här hemma finns den då inte! Konstigt att sno en barncykel sådär! Kan ju omöjligt kännas bra att ha en stulen sådan till sitt eget barn! För några pengar var den då inte värd. Han har ju trots allt haft den några år.
Dessutom var den nu också för liten för honom. Så en ny behövdes ändå.

Förra året så lärde han sig att cykla utan stödhjulen också. Så i år passar det bra att köpa en ny till en stor kille som faktiskt ska cykla till förskoleklass i höst! Våran stora kille


För övrigt så har det väl inte hänt så mycket mer här hemma idag förutom lite allmänt plock & bestyr. Gabriel har haft grannpojken här så det har varit fullt ös för deras del.

Och imorgon så åker vi hela familjen till V-ås till min kära kusin Pernilla med familj. Vi tänkte stanna över natten. Det ska bli roligt. Vi har alltid så trevligt när vi ses! Och på vägen dit ska vi även gå på den omtalade husvisningen:-). Ska bli spännande! Får se om man får rätt känsla när man går där. Det är ju ändå det som är det viktiga. Inte hur fint det är!

Så jag uppdaterar mer om allt sen:-)

Kram från oss

 




                







Kommentarer
Postat av: Jessica

Får jag äta upp henne????? Fina fina sessan!



Kram och puss

2010-04-09 @ 11:14:11
URL: http://agni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0