Effektiv!

Sitter just nu och inväntar en liten tjej som förhoppningsvis snart vill vakna, tänkte försöka hinna handla lite innan det är dags att hämta Gabriel i skolan, sen hem och förbereda middag, lägga in min supergoda vitlöks & currysill i första lagen till jul och slutligen så ska vi även iväg en sväng ikväll för att kika på ett hus.....Jo, det gäller att vara effektiv såhär innan jul:-). Bara granen kvar sen då, får se om mannen i huset gör slag i saken rentav redan idag och tar hem en?

Vi har faktiskt inhandlat de sista klapparna igår också. Skönt! Jag & Fredde for en sväng till Borlänge och Kupolen. Så Gabriel kommer bli stolt ägare av ett par nya slalomskidor, pjäxor och stavar förstås:-). Vi har pratat om det så länge att han skulle få det men det har inte blivit av. Gratis är det inte heller. Men någonstans måste man ju börja, och sen finns det ju en lillasyster som kan ärva allt:-) Fiffigt...


Hoppas ni får en fin måndag, kramar från oss♥



 Gabriels papparkakshus-bak hos farmor i helgen. Fint va!


Kommentarer
Postat av: maria

Hej!



Undrar lite över din väggtext som du beställde för en tid sen tillbaka! Vilken storlek tog du på den stora till vardagsrummet tror att det stog dröm, minns, lev, något sådant : ) det fanns M och L! Vilken tog du?



Mvh Maria

2010-12-21 @ 09:27:39
Postat av: Frida

Maria: Oj, vilken bra fråga:-). Men jag är nog ganska så säker på att jag tog strl M. Priset på den låg på ca 300-400 kr, om det kan hjälpa dig något?



Lycka till & god jul!



Kram Frida

2010-12-21 @ 20:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0