Idag lyckades vi:-)

Hej!

Ännu en dag till ända. Och det snöar fortfarande...morr!! Visst är det vitt och fint, men det var det också för 40 cm sedan:-). Nåja. Har haft en mysdag idag. Lämnade Gabriel på dagis vid 9 i morse. Sen for vi (jag & Greta) över till Adela och lilla Alva som bor ett stenkast bort. Dör bjöds det på nybryggt kaffe. Gott!

Det känns som en evighet sen vi sågs. Vi har faktiskt gjort flera försök att träffas tidigare. Men det har hela tiden kommit något emellan för oss båda. Men idag så lyckades vi tajma det:-).
Vi hade en hel del att ta ikapp såklart. Babbel, babbel, babbel!! Och det är alltid lika trevligt när vi ses:-). Så nästa torsdag ska vi försöka ses igen, om inget kommer emellan såklart! Då är både Gabriel och Adelas stora tjej Alicia lediga från dagis. Så det passar bra. Dom har alltid så roligt tillsammans:-).

Morgondagen får bli tillägnad lite fix hemma. Älskar att pyssla och plocka här hemma:-). Dessutom är det så skönt att man vissa dagar inte har en massa ärenden/måsten att göra. Skönt att få välkomna dagen som den kommer:-)

God natt på er♥

/Frida


           Snacka om istappar här hemma! Läckert:-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0