Mission complete

God morgon!

Här kommer då bilder på inköpen från igår. Jag är nöjd med det vi hittade till barnen. Gretas rum är supergulligt med rosa himmelsäng. Precis vad en liten prinsessa behöver:-) Dessutom är det en kanonbra grej för myggen också, som alltid lyckas bita henne på nätterna här hemma. Nu kan vi med ro sova med fönstret på glänt. Spjälsängen + tillbehör inhandlades på Barnens Hus, en helt vanlig TROLL fick det bli. Stilren. Jag vill alltid piffa till det med detaljer sen och då är risken att det blir för mycket om sängen har en massa plåtter också.
För Gabriels del så blev det i år mindre antal grejer men lite större/rejälare saker istället. Alla småsaker har bara en förmåga att ändå hamna i botten på alla leklådor och bli liggandes där. Så allt som allt blev det en stor riddarborg i trä med tillhörande olika gubbar, ett "bigpack" med en polisstyrka med olika tjuvar m.m, ett pistolset för två med en massa skott för pappa Fredrik & hans kvällsliga krigarlekar tillsammans (ni skulle se dom), en Ben10 ryggsäck till förskolestarten i höst och slutligen en egen liten campingstol att ha med till sjön. Han kommer nog bli superglad!
Och sist men inte minst så slank det med en liten grej till köket också, franska lantstilen såklart:-) Och den gjorde sig riktigt bra på plats. Äh, kolla in bilderna nedan istället!

                               

Nej, nu frukost sen kalasförberedelser inför morgondagen!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Fina saker ni hittat!

Jag gillar särskilt sänghimmeln, var kommer den ifrån?



Kram

2010-07-08 @ 16:13:36
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com
Postat av: Frida Utter Eriksson

Sandra: Sänghimmeln kommer också från barnens hus, och kostade ca 600 kr. Lite dyrt kanske, men va tusan, hon kan ju ha den länge:-)



kram kram

2010-07-08 @ 22:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0