Dagens äventyr!

Idag har vi hunnit med en hel del: Avslutningssamtal på dagis imorse, där vi lite kort sammanfattade Gabriels alla år. Och med det var det hans sista dag där *snyft* Tänk, lillplutten har ju varit där sen han knappt kunde gå!
Ofattbart va fort tiden gått. Vi kom ialla fall fram till att åren på Gullvivan varit toppen och vi är jättenöjda med tiden där:-). Vi överlämnade en blomma och en ask choklad till fröknarna, och det var sen med en känsla av vemod jag lämnade dom efter samtalet...


      En utslagen liten Gabriel efter inskolning på dagis:-)

Efter lunch var det sen dags för ett BVC besök igen med Greta. Och idag kan hon stoltsera med en vikt på 8380 gr och 67 cm (lilla storebror vägde vid samma tidpunkt 1,1 kg mindre). Så den här lilla damen verkar brås mer på sin far, för han var en riktigt knubbis med en födselvikt på 4,7 kg! Jag å andra sidan har alltid varit en smalis:-) Inga knubbiga lår här inte:-)

Hur som haver, eftermiddagen tillägnades sen åt sommarsimskola för Gabriel igen. Lika bra att smida medans järnet är varmt:-) Nu kommer han träna nästan varje dag i ca tre veckors tid. Det ska tydligen ge mer resultat än att gå en gång i veckan som det var när vi började i våras. Och det borde det väl göra. Så vi hoppas på det. Det är ju trots allt inte gratis med dessa simskolekurser! Men det är ju absolut värt det för att förhoppningsvis bli säkrare i vattnet, en bra livförsäkring:-)

Nej, nu blir det lite slötid i soffan en stund!

Hoppas ni haft en fin dag♥













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0