Avslutningsfest på Gullvivan


     Fick sminka Gabriel som en indian igår innan dagis:-)
             (Första allvarliga bilden på Greta tror jag)

Har precis lämnat Gabriel på dagis igen. Idag är det avslutningsfest för honom och de andra barnen som i augusti flyttar till förskoleklass. Så på vägen till dagis bestämde vi oss för, jag & Gabriel, att vi skulle plocka en bukett sommarblommor. Buketten blev stor och färggrann! Hundkex, Smörblomma och Lupiner blandade vi ihop:-). Den blev jättefin och fröken blev jätteglad när vi kom.
Ute på gården hade dom förberett för långbord, så där passade blommorna perfekt. Hoppas dom får en mysig dag tillsammans idag:-)

Nu är det ju faktiskt bara juni månad kvar att vara på Gullvivan. (Gabriels dagis heter så) För under juli månad så slår dom ihop sig med ett annat dagis i Krylbo, som ligger några kilometer bort. Gabriel får ju givetvis vara där då, men det är bara ett par barn från Gullvivan som kommer vara där. Och eftersom jag är hemma med Greta så kan det vara mysigt att bara få rå om honom själv och göra det som faller oss in i några veckor. För sen i augusti så är det ju förskoleklasstart med lite mer plikter. Så vi tänker passa på att njuta dessa lediga veckor tillsammans:-).

Från förskoleprat till husprat. Huset vi kikade på i söndags blir det ingen affär med ialla fall. Mäklaren ringde igår och frågade om vi var intresserade och det var vi ju...Tills vi hörde vad priset låg på just nu, 2 550 000! Och budgivningen höll fortfarande på mellan 4 personer. Så man kan ju tänka sig vart det slutar. Plus att det fanns inget garage och den blivande trädgården bestod bara av stock och sten. Så innan man fixat allt det så har det ju ytterliggare rullat iväg ett antal hundra tusen! Så nej tack. Så roligt är det inte att bo i ett nytt hus med en massa lån så man får ligga vaken i sängen och grubbla om kvällarna. Det är det absolut inte värt. Jag vill "leva" också. Inte bara bo, om ni fattar hur jag menar! Sen vet man ju att räntorna kommer stiga igen, det är bara en fråga om när. Och då blir det INTE roligt för dom som har för mycket i lån!

Slänger med en bild på grodynglen också som växer så det knakar! Idag fick jag en riktigt bra close-up!

Ha det gott, kram på er!


Kommentarer
Postat av: Martina

Båda två är verkligen så underbart söta:) Tycker Greta är väldigt lik dig också:D

2010-06-13 @ 20:59:29
URL: http://martinaolofsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0