Magi!

Hej på er!

Resterande tid av dagen igår gick jättebra med Greta och likaså natten har gått kanon=full med sömn och utan smärta:-D. Jag behövde inte heller ge mer alvedon än vid olyckstillfället. Så det känns jättebra! Glad bebis=glad mamma=). 
Och det ska bli väldigt intressant att se hur dom små fingrarna ser ut imorgon igen när bandaget tas bort och lindas om. Håll ett par tummar för oss och att det läker fint och inte blir infekterat.

Jag har under morgonen letat kaminskydd (som ni kanske förstår) och har hittat ett par på blocket bla. Men blir det ingen affär där så kommer vi absolut beställa ett helt nytt kaminskydd på nätet, vilket blir lite dyrare såklart. Men det är liksom inte läge att snåla in på sådana här grejer, speciellt inte efter det som hänt! Eller vet ni kanske någon bra internetsida som säljer kaminskydd?! Skriv gärna och tipsa i såna fall:-).

Ikväll ska vi på en magisk kväll, "Tobbe Trollkarl" är nämligen i stan och vi ska dit, jag Fredde & Gabriel:-D. Ska bli jättemysigt att bara få åka med vår lilla kille♥. Greta blir hemma med morfar, det blir nog lugnast så, ha, ha, ha!! Sen är det viktigt tror jag för storebror att få lite egentid med mamma & pappa ibland.


Hoppas ni får en fin dag i solen, kramar från oss♥



Kommentarer
Postat av: Lina

Hej Frida!



Vad roligt att hitta till din blogg, roligt att läsa om din vardag :o)Stackars lilla tjejen som brännt sig, aldrig kul när barnen gör illa sig. Om det är till någon tröst så har barn väldigt fint "läkkött" alltså kroppens egen förmåga att läka sig själv är väldigt stor och det är ju bra :o) Hoppas ni får en rolig kväll med stora killen och som du skriver är det ju väldigt viktigt att man tar sig tid för de stora, men svårt ibland då de inte pockar på lika stor uppmärksamhet som dom små! Hur som helst, ha så kul :o) KRAM Lina

2011-01-27 @ 13:48:11
URL: http://www.homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0