Premiärgrillning, övernattning i V-ås & shopping på Hälla....

Inte blev det mycket till bloggande den här helgen inte?! Men så är det väl ibland, tiden rusar på och man väljer att pyssla med annat. För er som är intresserade så såg helgen ut som denna:

Fredag:
Premiärgrillning på altanen:-). Det bjöds på marinerad oxfilè, blandade rotsaker i ugn m. honung/citron/timjan överdrag, bönor i "rökig" tomatsås, olika sorters marinerade vitlökar/oliver, rödvinssås och en jättegod sallad bestående av ruccola, tomat & mozarella. Just ja, sen grillade vi även lite halloumi till, även kallad gnisselost:-D. Gasolbrännaren brann på för fullt och värmde skönt, likaså alla ljusen! Gabriel var givetvis med och mös medan minstingen redan var nattad. Vi brukar alltid ha det upplägget på helgerna, så man får äta i lite lugn & ro=).

Lördag:
Upp och käka frukost sen på crosstrainern igen! Och innan passet var klart på den så fick vi "oväntat" besök av min kära kusin Pernilla m. familj. Dom kom med lite ved åt oss som vi beställt, eftersom våran är slut. Vi bestämde oss sedan för att slå följe med dom hem till V-ås över natten. Även denna kväll lagades en massa smarrigtl!!
Vi hade så trevligt & det var alldeles för länge sedan vi sågs såhär. En bättring på det får det lov att bli!
Vid tolvtiden på natta ropade John Blund på oss alla, så då blev det hopp i säng för samtliga trötta småbarnsföräldrar:-D. Tusen tack kära ni för en underbart trevlig kväll/helg!

Söndag:
Lek & bus för alla barnen och papporna ute på gården. Det eldades skräp, kördes cross och fyrhjuling. Gissa om Gabriel njuter sådana dagar:-). Vi barnfria mammor tog en sväng till Hälla. Pernilla skulle hämta en klänning hon sett på H&M, och jag hade ju några checkar att bränna där, så de va bara att sätta igång;-). Detta blev resultatet:


               


                                          

1 st marinrandig topp med fina detaljer på axlarna (syns ej på bild), 1 st tröja i klassisk stil (I loooove!), 1 set med bh + trosa, ett armband och tre par nya örhängen. Tror rosett-örhängena för övrigt blir skitfina ihop med den beiga tröjan! Prislappen då, med borträknade checkar?! 84 hela kronor! Som hittat.....i vanlig ordning:-D.

Nej, de va allt för nu! Hoppas ni haft en skön helg:-)

Kram, kram!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Känns som en toppenmysig helg, inte helt fel med oxfilé :)



Snygga kläder by the way ;) längtar tills jag kan ut och shoppa loss igen!!



Puss å kram

2011-03-28 @ 09:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0